Підкажіть як з цим в моделях Panasonic нової лінійки? Наприклад SD-YR2550STS. Бо на сайті бачу тільки в моделі SD-ZP2000KTS 10хвилин. Та як з цим в Tefal з тих яких зараз продають.
|
Підкажіть як з цим в моделях Panasonic нової лінійки? Наприклад SD-YR2550STS. Бо на сайті бачу тільки в моделі SD-ZP2000KTS 10хвилин. Та як з цим в Tefal з тих яких зараз продають.
А ви власник саме однієї моделі з нової ленійки 2550 2540? Бо десь на IXBT проскакувала інформація що в новому модельному ряді прибрали цю функцію (але з ВПН дуже складно це найти). Може то для рашкістана я незнаю. Тому почути б власника саме SD-YR2550STS наприклад локалізованої під наш ринок.
Добрий день. А як саме повинно бути при вимиканні світла , якщо ця программа працює? В мене було, що світло вимикнулось, але коли світло вмикнули, программа обнулилась , але в мене хліб був вже на етапі випічки, тому допікала вже на программі випічка. Але світла не було десь декулька хвилин , не більше
Все приходит в свое время для тех, кто умеет ждать.
В мене модель SD-R 2530. Немає там 10 хв. Ось тільки перевірила. Після вимкнення програма обнулилася.
Повинно якщо до 10 хвилин небуло світла автоматично продовжити программу. Мені вже дали відповідь с Panashop що в нових моделях це прибрали для здешевлення виробу і нові моделі тільки до 10сек щось пам'ятають. Залишаеться с Panasonic тільки SD-ZP2000KTS с цією функцією. Але сказали що модель дуже спіціфічна і на ній всі программи заточені на дієтичне бороршно грубого помолу як в італійскіх макаронних виробах. Або на його часткове додавання.
А стосовно Tefal є реальні користувачі нових моделей? Як там з відключенням світла? Бо Panasonic з його рецептами під борошне твердих сортів якось відлякує. Воно дуже дороге 300гр 5кг. Мені більше цікавить використання звичайного українського вищого сорту, житнього та цільнозернового з Варуса або АТБ
Нових Тефалек не бачив тут. Ті, що були в минулому житті, репутацію Тефалі, саме як виробника ХП, зіпсували трошки.
Вам так важливі ті 10хвилин? Тут всі готуються до значно більших відключень..
До речі, у мене є практичні заміри, скільки конкретно візьме пічка під час замісу і випікання, ще з блекаутів 2022-23го.
Заміс зовсім мало бере, 75-90ватт, сумарно десь 2,5Ач (12в), підійде будь-який акк з інвертором.
Але то все підходить для роздільних режимів, типу заміс окремо, і чекаємо Свету, випічка окремо.
Для випічки, звісно, вже треба потужність 600ватт, а це вже Екофлоу Дельта2 і аналоги.
Щодо Панасіка SD-ZP2000KTS - так, то була експериментальна серія, і вона не мала розвитку.
Деякі форумчани таку мали, пекли звичайні хліба, і щось я не помітив там нічого особливого в рецептах в плані борошна твердих сортів.
Відмінності були саме в режимах випічки, для більш хрусткої скоринки.
Більшість рецептів взагалі є універсальними, бо співвідношення вода-борошно-дріжджі-сіль що для Панасіка,
що для Муліка і інших - це базові пропорції тіста, без прив'язки до моделі або виробника ХП.
Та можна хліб і без ХП робити, раптово)
P.S. А мука твердих сортів - найкращий поліпшувач для нашого борошна, 20-30% додати до замісу будь-якого білого хліба, і буде щастя.
Социальные закладки