Тема: Армия. Военкомат

Ответить в теме
Страница 1171 из 1171 ПерваяПервая ... 171 671 1071 1121 1161 1169 1170 1171
Показано с 23,401 по 23,410 из 23410
  1. Вверх #23401
    Плиточник у шоколаді
    Цитата Сообщение от Репатриант Посмотреть сообщение
    Положат, если поступить по "скорой".
    Сам недавно дважды по "скорой" поступал, сначала в кардиохирургию 11гкб, с давлением (гипертония), сердечко прихватило, нитроглицерин пришлось глотать, медики прямо в машине кардиограмму сняли и доставили в стационар.
    Недельку полечился, дообследовался, выписали с выпиской )
    А через пару дней,снова с улицы по "скорой" в другой стационар, в инсультное отделение 1гкб на 10 дней стационара. Так что если есть гипертония и сосудистые проблемы — поступить по "скорой" в стационар раз плюнуть-дунуть. И вот она, выписка о прохождении лечения в стационаре, кому необходимо!
    Та ось на це і тиснуть на влк)) ось мов у вас був інфаркт, а два роки вас не забирала швидка)) Все....ГоДен)))

---------- Сообщение добавлено 01.10.2025 в 08:37 ----------

Цитата Сообщение от Jeep Посмотреть сообщение
    не гадайте по 402, не видя документов. инфаркт может быть без гипеторнии, а это другие статьи.
    яка друга? Там ж написано чітко " оперативне втручання"...що є інфаркт лагидний?))а є не дуже , як кетчуп?))
    Ви живете так, як обирали вчора...

2. Вверх #23402
    Нервовий згусток

Цитата Сообщение от Саня-городок Посмотреть сообщение
    Та ось на це і тиснуть на влк)) ось мов у вас був інфаркт, а два роки вас не забирала швидка)) Все....ГоДен)))

---------- Сообщение добавлено 01.10.2025 в 08:37 ----------

яка друга? Там ж написано чітко " оперативне втручання"...що є інфаркт лагидний?))а є не дуже , як кетчуп?))
    Если у вас проблемы со здоровьем то два раза в год вы должны быть в стационаре, необязательно по скорой, планово тоже подходит. Это не новшество.
    Цінуй кожну мить, бо мить – це і є життя

3. Вверх #23403
    Постоялец форума
    читайте внимательно мой комментарий и приказ 402
    в ст.39 основное заболевание - эссенциальная или симптоматическая гипертония, на фоне течения которой произошли инфаркт, инстульт, иное поражение органов-мишеней.
    инфаркты, инсульты, другие заболевания сердечно-сосудистой системы со стентированием, шунтированием и т.п. без гипертонии - например, ст.ст.38,40,41,44,
    статья определяется по анамнезу, подтвержденному документами, а не по одному сообщению на форуме
    Вы свой анамнез знаете, Sasha2010 - вряд ли
    p.s. процитируйте целиком абзац из ст.39, где "написано чітко " оперативне втручання"", если найдете
    Последний раз редактировалось Jeep; 01.10.2025 в 10:24.

4. Вверх #23404
    Нервовий згусток

в ст.39 основное заболевание - эссенциальная или симптоматическая гипертония, на фоне течения которой произошли инфаркт, инстульт, иное поражение органов-мишеней.
    инфаркты, инсульты, другие заболевания сердечно-сосудистой системы со стентированием, шунтированием и т.п. без гипертонии - например, ст.ст.38,40,41,44,
    статья определяется по анамнезу, подтвержденному документами, а не по одному сообщению на форуме
    Вы по законам, я вам по практике лично пройденной мужем. И наличие только одного диагноза не даёт гарантий, должны быть сопутствующие осложнения. С августа ходим по кругу, вроде уже финиш впереди. .
    Цінуй кожну мить, бо мить – це і є життя

5. Вверх #23405
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от Стерво4ка Посмотреть сообщение
    Вы по законам, я вам по практике лично пройденной мужем. И наличие только одного диагноза не даёт гарантий, должны быть сопутствующие осложнения. С августа ходим по кругу, вроде уже финиш впереди. .
    простите, Вы вообще читаете сообщения, на которые отвечате, и переписку, из которой их выдергиваете? Я что-то писал о гарантиях или работе ВЛК?

6. Вверх #23406
    Плиточник у шоколаді
    p.s. процитируйте целиком абзац из ст.39, где "написано чітко " оперативне втручання"", если найдете
    Блін там так багато написано )) не знайшов..пам,ятаю що було..може то у старої редакції??.
    У мене написано Діагноз :ІХС стабільна стенокардії напруги 3 ФНС..Тиск постійний 140/95..135/95..я приймаю ламіпріл ...буває що скаче до 160/100 ..але не довго)) Я це все пишу не для того щоб ви там думали що я там ліплю з себе інваліда, ой допоможуть бо хотять у армію забрати)) я ж майже більше року взагалі не звертався у ніяких стаціонари )) ну нормально себе відчуваю чого я буду ліпити з себе немощного..Піду ось там на заболотного ще пройду що там потрібно і яке там буде заключення , то й таке буде..Просто мене розмішило те що вони навіть тиск мені не поміряли)) а все ...годен і вперед..Ну і далі я вже писав про що говорили))

7. Вверх #23407
    Постоялец форума
    Блін там так багато написано )) не знайшов..пам,ятаю що було..може то у старої редакції??.
    У мене написано Діагноз :ІХС стабільна стенокардії напруги 3 ФНС..Тиск постійний 140/95..135/95..я приймаю ламіпріл ...буває що скаче до 160/100 ..але не довго)) Я це все пишу не для того щоб ви там думали що я там ліплю з себе інваліда, ой допоможуть бо хотять у армію забрати)) я ж майже більше року взагалі не звертався у ніяких стаціонари )) ну нормально себе відчуваю чого я буду ліпити з себе немощного..Піду ось там на заболотного ще пройду що там потрібно і яке там буде заключення , то й таке буде..Просто мене розмішило те що вони навіть тиск мені не поміряли)) а все ...годен і вперед..Ну і далі я вже писав про що говорили))
    ну, у ВЛК - свои задачи, зачем им Ваше давление?
    Вам, вероятно, написали/напишут ст.40 (там как раз об ишемии, стенокардии и стентировании), а не ст.39 - я только об этом, о том, что не стоит ставить диагнозы и гадать о степени (не)пригодности по 402, не зная истории болезни, иначе можно и, как Джером, на родильную горячку выйти

8. Вверх #23408
    Новичок

По умолчанию Под садите по Овідиопольскому РТЦК ,есть инфа?

Цитата Сообщение от lana2007 Посмотреть сообщение
    Открыли несколько кабинетов в администрации Киевского р-она
    Может кто сталкивался,Овідіопольский РТЦК на месте принимает?И на сколько безопасно туда идти самому при наличии оснований для отсрочки.Туда ещё доехать нужно с Одессы…

9. Вверх #23409
    Не покидает форум Аватар для Лелик2008
    Цитата Сообщение от Chemik Посмотреть сообщение
    Кому то еще приходил штраф за просрочку ВЛК больше года?
    Чоловіку в серпні надійшло повідомлення в Резерв про розшук по причині непроходження влк. На початку квітня його було госпіталізовано з інсультом і, звісно до 5 червня пройти влк він був ну ніяк не в змозі. Цього ж дня зробив запит там же в резерві на направлення на влк, наступного ми вже пішли з ним в 20 поліклініку. За 2 дні пройшов майже всіх спеціалістів, які були у переліку, приніс аналізи, ЕКГ, флюшку, неврологу надав всі документи з лікарні, Потім настала черга терапевта і почалося: а принесіть ще те і се, п'яте і десяте, . Потім сказала лишати їй всі документи і чекати, якщо щось треба буде ще, вона подзвонить. Чоловік спитав у секретаря комісії, як же бути з розшуком, коли буде висновок влк? На що та відповіла, що вони зараз розглядають справи за травень і вона нічого не знає, вас таких 6 тисяч. Ось вам штамп "в роботі" на обхідному листку, йдіть у київський цнап в 301 кабінет, там знімають розшуки.
    В 301 кабінеті була черга в 200 чоловік, з яких складався список і треба було раз в кілька днів підходити і дивитись, який ти в черзі сьогодні. Коротше, через 10 днів ми попали в 301 кабінет, де склали протокол на штраф і сказали, що з розшуку не знімуть, поки влк не буде пройдене.
    Ось така ходьба по колу, розшук так і висить.

---------- Сообщение добавлено 17.10.2025 в 19:46 ----------

Цитата Сообщение от Sasha2010 Посмотреть сообщение
    а взагалі то ... чому самі лікарі зі влк не дають направлення на аналізи, екг тощо? вони таки самі лікарі як і "сімейні" та якщо по дивитись "хелсі" то вони ставлять у додатку собі як консультацію ...
    питання риторичне, але просто цікаво ...
    Терапевт влк дала всі направлення на аналізи, кардіограму і флюрографію.
    Magna est veritas et praevalebit

10. Вверх #23410
    Плиточник у шоколаді
    Розшук не знімають навіть після того як пройшли влк та отримали статус..Щоб зняли розшук сперш подаєте скаргу у ЦНАП що розшук незаконний по причині того що вам не надали Повістку на влк..Тобто ви її не отримували .У 90 відсотків розшук знімають бо це дійсно порушення..Але якщо не знімають по скарзі, то вже потрібно звертатись до суду. Це робиться самостійно або з юристом військовим, звичайно що це коштує від 12000.. Або варіант платити 8500...Я звернувся поки що через резерв і написав що я не буду платити ніяких гроші з принципу ...бо я не отримував повістку на проходження влк.. У резерві не відреагували сукі)) ..Насправді це такий розвод що просто дратує якщо чесно..

---------- Сообщение добавлено 17.10.2025 в 20:50 ----------

Цитата Сообщение от Лелик2008 Посмотреть сообщение
    Чоловіку в серпні надійшло повідомлення в Резерв про розшук по причині непроходження влк. На початку квітня його було госпіталізовано з інсультом і, звісно до 5 червня пройти влк він був ну ніяк не в змозі. Цього ж дня зробив запит там же в резерві на направлення на влк, наступного ми вже пішли з ним в 20 поліклініку. За 2 дні пройшов майже всіх спеціалістів, які були у переліку, приніс аналізи, ЕКГ, флюшку, неврологу надав всі документи з лікарні, Потім настала черга терапевта і почалося: а принесіть ще те і се, п'яте і десяте, . Потім сказала лишати їй всі документи і чекати, якщо щось треба буде ще, вона подзвонить. Чоловік спитав у секретаря комісії, як же бути з розшуком, коли буде висновок влк? На що та відповіла, що вони зараз розглядають справи за травень і вона нічого не знає, вас таких 6 тисяч. Ось вам штамп "в роботі" на обхідному листку, йдіть у київський цнап в 301 кабінет, там знімають розшуки.
    В 301 кабінеті була черга в 200 чоловік, з яких складався список і треба було раз в кілька днів підходити і дивитись, який ти в черзі сьогодні. Коротше, через 10 днів ми попали в 301 кабінет, де склали протокол на штраф і сказали, що з розшуку не знімуть, поки влк не буде пройдене.
    Ось така ходьба по колу, розшук так і висить.

---------- Сообщение добавлено 17.10.2025 в 19:46 ----------

Терапевт влк дала всі направлення на аналізи, кардіограму і флюрографію.
    Незнаю , у мене УЗД сердця з частної клиникі та кардіограму з поліклінік моєї, областная кардіолог не прийняла...Тільки їхня УЗД та холтер ..1000 грівень викинув на вітер, бо безкоштовне все по направленням найближче через місяць/ півтора ))) Я майже ніколи за своє життя не бігав по лікарям і вважав себе цілком здоровою людиною .І тут бац!! Інфаркт, стент , добре що сталось не у нас а у Бельгії..Фактично врятували з мінімальним пошкодженням м,яза міокарда...через 45 хвилин після нападу встановили...У нас би лежав як песбродячий поки ці наші йобані ескулапи торгуватись з родичами скільки занести...так ось поки я ходив до тієї Андрієвскої три рази щоб вона висновок написала)) і кожен візіт 450 грівень..Це таке паскудство що навіть огидно)) короче почала мене грузити мов а де то був той інфаркт, а коли, а що ти там у Бельгії робив, а ким працював, а мов підеш служити , бо мов від нас все залежить))) ця профессорША думала що я боюсь армії))) Короче у кінці я вже не витримав і сказав пищить все що там бачите і не морочите мені дупу..А проти УЗД та холтер в жеж не попреш)) що там є то є)) Короче висновок простий)) хто хоче стати геть непридатним то коштує під 5 тисяч баксів...Це таких заводять зараз на стаціонар під гіпертонію)) потім по факту непридатний, бо є стаціонар..Зі мною все по справедливості..Все по чесному що було то і написали..Під непридатного не дотягував, дали обмеженного...Вже оформлюють у бригаду...Але наші поліклінік це дроч і совок і уєбанство ..о то у гуглі у них стоіть там 1,5 зіркі...якщо чесно потрібно -5 ставити..Я ж був у таких самих кардіологів на планових оглядах у Бельгії..Я знаю як воно має бути...Порівняно з нашими це просто розпач!! Паскудство і гниль по відношенні до пацієнтів ..І саме сумне що там я це все робив по страховкі за 107 євро на рік...копійкі..Лікі 600 євро яки я купував , повертали..Чому наші срані лікарі так противились страхової медициеі не розумію .
    Последний раз редактировалось Саня-городок; Вчера в 19:58.

Ответить в теме
Страница 1171 из 1171 ПерваяПервая ... 171 671 1071 1121 1161 1169 1170 1171

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права