|
Залежить від власника.
Минулого (здається) року був "мовний скандал" в "Перший пекарні" (здається) на Канатній кут Успенської - продавець вперто відмовлявся обслуговувати покупця українською мовою.
Після розголосу в соціальних мережах - продавця звільнили.
Іду після цього повз низ - бачу оголошення на вікні:
"Приглашаем на работу".
Якщо після скандалу, пов'язаному з використанням державної мови, власник не робить висновок і не дає новим кандидатам на працевлаштування чіткий сигнал, що вживання державної мови у магазинах та сфері послуг обов'язкове, ВЖЕ ЗІ СПІВБЕСІДИ - то винен не тільки продавець, а й власник.
Так само і з хамством, хоча за це звільнити складніше.
"Рускій карабль, іді нахуй!" (захисники острова Зміїний)
И не только на «любезность»
Там и продукция стала абсолютно не вкусной.
Вся она с запашком того масла, которым смазывают противни- и пофиг что выпекались там до этого пампушки с чесноком, - ниче, выпечем эклеры. Тоже с ароматом чеснока.
Сама сдоба стала сухой и недопеченной- мокрой. Парадокс! Но это именно так - где начинка- она мокрая и сыровата, на кончиках пересушена.
Не вкусно совсем!!
Хотя я ее с открытия посещаю.
Года 2 уже испортилась минимум.
Я туда и ходить перестала.
Есть такая же булочная на Преображенской - это же небо и земля. Там намного вкуснее. И «качественнее» сама выпечка.
Кстати. Когда-то здесь на ОФ вроде была их собственница…но я не помню ник.
Мое Счастье - 23.08.2008
Хорошие вчера акции были в сильпо 1+1![]()
самая дешевая капуста и картошка пока на удивление в Сильпо,главное хорошая
Впервые взял в атб весовое печенье,пошел поискал весы,наклеил стикер.....но все зря,как оказалось....кассир через свои весы провела....и вышло дороже))))
В АТБ та "Траше" ваговий товар зважує касир, бо вважається, що касир краще знає артикули товару, та запобігає зважуванню маринованих грибів, наприклад, як картоплі.
В "Копійці" (коли я там був востаннє) були окремі ваги у відділі овочів-фруктів, печива, круп - іноді з великими кнопками, де заздалегідь запрограмовані найбільш популярні товари.
В "Таврії" - ваги з екранною клавіатурою та пошуком в каталозі - через це можливі помилки (як навмисні, так і невимушені).
"Рускій карабль, іді нахуй!" (захисники острова Зміїний)
Вот это АТБ на Заставе, понимаешь, точнее, Застава Два! Это по его причине пропал, точнее, исчез (даже не переехал) базар Застава Два (и при базаре знаменитый бар рюмоШНая Уголок, я знаю барщицу от-туда, в другом месте работает). Ещё шаурма рядом тоже исчезла (вот она как раз переехала, на Заставу Один), был хотя бы здесь один, если можно так сказать, горячий питательный пункт. В АТБ ничего горячего нет, только горячиельное, да с последним проблем вообще нет, а вот закуски покупать только холодные, когда бываю в этих местах...
Даже большая королевская печать не сможет повлиять на реальность.
Вкусная смесь в АТБ все-таки эта Юниор,а по скидке так вообще шикарно.
Социальные закладки