Результаты опроса: Холодильник какой фирмы Вы предпочитаете(ценовая категория до 1000у.е.)

Голосовавшие
148. Вы ещё не голосовали в этом опросе
  • Ardo

3 2.03%
  • Ariston

6 4.05%
  • Atlant

2 1.35%
  • Beko

0 0%
  • Bosch

27 18.24%
  • Candy

0 0%
  • Daewoo

0 0%
  • Elektrolux

13 8.78%
  • Gorenje

0 0%
  • Haier

0 0%
  • Indesit

5 3.38%
  • Kaiser

1 0.68%
  • LG

11 7.43%
  • Liebherr

34 22.97%
  • NORD

4 2.70%
  • Samsung

15 10.14%
  • Sharp

5 3.38%
  • Snaige

4 2.70%
  • Vestfrost

4 2.70%
  • Whirlpool

23 15.54%
Опрос с выбором нескольких вариантов ответа.

Тема: Холодильник

Ответить в теме
Страница 564 из 571 ПерваяПервая ... 64 464 514 554 562 563 564 565 566 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 11,261 по 11,280 из 11401
  1. Вверх #11261
    Новичок
    Цитата Сообщение от maxx™ Посмотреть сообщение
    Зверніться до офіційного СЦ будь-якого бренда, там з високою ймовірністю ви знайдете все але ціни вам не сподобаються.
    Добре, тобто зараз самий простий варіант для купівлі це самсунг з точки зору сервісу? от чого я не хочу самсунг, бо там дуже важко знайти необхідну модель де можна переставляти полоки по висоті. Такі моделі дуже дорого коштують.
    1. чи можна звернути увагу на марки Бош або Горенья?
    2. з точки зору шуму багато читав що холодильники самсунг з ноу фрост дуже шумні бувають, не буде краще взяти капельний? в нас стоїть старий lg і взагалі не чутно його роботи.
    Для мене в холодильнику важливе з начення має можливість переставлення поличок і наявність полочки для бутилок.
    У знайомих Whirlpool і задоволені. Чи вони зроблені не дуже?
    Последний раз редактировалось Danger84; 07.12.2023 в 09:52.

2. Вверх #11262
    Модератор
    Мистер Одесский Форум
    Цитата Сообщение от Danger84 Посмотреть сообщение
    Добре, тобто зараз самий простий варіант для купівлі це самсунг з точки зору сервісу? от чого я не хочу самсунг, бо там дуже важко знайти необхідну модель де можна переставляти полоки по висоті. Такі моделі дуже дорого коштують.
    1. чи можна звернути увагу на марки Бош або Горенья?
    2. з точки зору шуму багато читав що холодильники самсунг з ноу фрост дуже шумні бувають, не буде краще взяти капельний? в нас стоїть старий lg і взагалі не чутно його роботи.
    Для мене в холодильнику важливе з начення має можливість переставлення поличок і наявність полочки для бутилок.
    У знайомих Whirlpool і задоволені. Чи вони зроблені не дуже?
    Перед вибором будь якої техніки треба розуміти просту річ:
    1. Усі виробники виробляють усю техніку з однакових матеріалів і беруть вони їх в одному місті - на світовому ринку, тому однакові по якості товари +- коштують однаково.
    2. Відомі бренди витрачають гроші на рекламу, сервіс центри і це все у вартості, тому +- однакові по якості товари від брендів можуть коштувати дорожче ніж невідомих брендів.
    3. Якщо вам треба товар з якоюсь характеристикою то такий товар може коштувати дорожче бо в інших такого немає (це чому полиці так коштують, виробник рахує що воно того варте).
    4. Коли ви читаєте відгуки що товар працює вже 2-3 роки та все добре це нічого не значить. Через 2-3 роки ви вже не придбаєте таку модель, а якщо й придбаєте то ви читали відгук про DER23423423SDR, а придбали DER23423423SDE. А ось та одна буква у назві відноситься до тексту у паспорті, що виробник залишає за собою право змінювати щ завгодно без попереджень. А ця буква може у кращому випадку сказати що зроблено в іншій країні, а в гіршому що це взагалі інший продукт хоч й виглядає як попередній. Особливо гарно це можна побачити по телевізорам - завляється модель з гарною матрицею, отримують купу гарних відгуків, а потім починають виробляти такий самий ТВ але з гіршою матрицею.
    5. Підсукуючи те що вище - якщо бажаєте зіграти в лотерею можете обрати щось дешеве, не бажаєте грати у лотерею можете брати відомі бренди дорожче. Там ймовірність потрапити на якусь фігню менша, хоча там теж лотерея. Далі обираєте той що влаштовує за функціями та ціною та берете з тієї групи що обрали будь якого бренду.
    5. У результаті можна сказати що

Що стосується полиць то не треба їх переставляти, треба прочитати інструкцію на яких полицях що рекомендує зберігати виробник та виконувати ті рекомендації. Ви будете здивовані, полиць на все вистачить.

3. Вверх #11263
    Новичок
    Перед вибором будь якої техніки треба розуміти просту річ:

Що стосується полиць то не треба їх переставляти, треба прочитати інструкцію на яких полицях що рекомендує зберігати виробник та виконувати ті рекомендації. Ви будете здивовані, полиць на все вистачить.
    ну, я дивився моделі самсунга за 25 тисяч і там нема мясця де можна поставити 3х літрову банку.
    А на рахунок відомих і не відомих брендів не можна сказати що Геренья Юош або Беко не відомі, але коштують деще дешевше. Мене як раз гарантія турбує, щоб до цих брендув був наявниій сервіс і запчастини. Тому і запитію що у нас на ринку окрім самсунга чиниться

4. Вверх #11264
    Модератор
    Мистер Одесский Форум
    ну, я дивився моделі самсунга за 25 тисяч і там нема мясця де можна поставити 3х літрову банку.
    А на рахунок відомих і не відомих брендів не можна сказати що Геренья Юош або Беко не відомі, але коштують деще дешевше. Мене як раз гарантія турбує, щоб до цих брендув був наявниій сервіс і запчастини. Тому і запитію що у нас на ринку окрім самсунга чиниться
    В Україні офіційно з 24.02.2022 форс мажор, про це можна отримати довідку у торгово-промисловій палаті. Тому навіть при наявності гарантії можуть відмовити. За гроші ви запчастини знайдете. Якщо щось коштує дешевше, а позиціонується так само то воно гірше. Про бош можу сказати за досвідом газової пліти - бош дерьмо.

5. Вверх #11265
    Новичок
    Тому навіть при наявності гарантії можуть відмовити. За гроші ви запчастини знайдете. Якщо щось коштує дешевше, а позиціонується так само то воно гірше.
    не дуже розумію до чого форс мажор і гарантія, сервісні центри не отримують деталі , або люди не працюють? З ваших слів виходить що тільки самсунг сервіс працює

6. Вверх #11266
    Модератор
    Мистер Одесский Форум
    не дуже розумію до чого форс мажор і гарантія, сервісні центри не отримують деталі , або люди не працюють? З ваших слів виходить що тільки самсунг сервіс працює
    Ви можете прийти, а вам скажуть що відремонтуємо по гарантії але після війни. Ти бажаєш якись гарантій але не маєш гарантій що завтра москалі не покладуть енергомережу. Чи дрон впаде на СЦ чи склад з запчастинами. Яких гарантій у таких умовах ти бажаєш?

7. Вверх #11267
    Новичок
    Ви можете прийти, а вам скажуть що відремонтуємо по гарантії але після війни. Ти бажаєш якись гарантій але не маєш гарантій що завтра москалі не покладуть енергомережу. Чи дрон впаде на СЦ чи склад з запчастинами. Яких гарантій у таких умовах ти бажаєш?
    поняв. Але тоді не має значення яку марку брати тому що вони всі безгарантійні. А на рахуное не відомих брендів, то окрім самсунга Горенья теж відома, дешевша та якось і вибір краще

8. Вверх #11268
    Модератор
    Мистер Одесский Форум
    поняв. Але тоді не має значення яку марку брати тому що вони всі безгарантійні. А на рахуное не відомих брендів, то окрім самсунга Горенья теж відома, дешевша та якось і вибір краще
    Заходиш на сайт https://leave-russia.org/uk, вводиш фірму, якщо не працює на москалів то можна брати. От я наприклад брав духовку та знайшов цікаву фірму AEG, фірма типа невідома, але вона ще у першу світову зброю виробляла. Як виявилось духовка цієї "невіжомої" фірми не скидає годинник коли нема світла. Це просто супер досягнення у наш час. Тому можна брати будь яку фірму якщо це не китайський ноунейм чи новий український виробник котрий на китай свої етикетки клеїть. Якщо фірма невідома то треба поцікавитись що за фірма, може просто вона не дуже відома в Україні.

9. Вверх #11269
    Постоялец форума
    Заходиш на сайт https://leave-russia.org/uk, вводиш фірму, якщо не працює на москалів то можна брати. От я наприклад брав духовку та знайшов цікаву фірму AEG, фірма типа невідома, але вона ще у першу світову зброю виробляла. Як виявилось духовка цієї "невіжомої" фірми не скидає годинник коли нема світла. Це просто супер досягнення у наш час. Тому можна брати будь яку фірму якщо це не китайський ноунейм чи новий український виробник котрий на китай свої етикетки клеїть. Якщо фірма невідома то треба поцікавитись що за фірма, може просто вона не дуже відома в Україні.
    Так ,а цікаво які виробники популярні в Європі ,можливо збірка десь друга.
    До солнца рукой подать, а вы мечтаете летать…

10. Вверх #11270
    Модератор
    Мистер Одесский Форум
    Цитата Сообщение от bereska36 Посмотреть сообщение
    Так ,а цікаво які виробники популярні в Європі ,можливо збірка десь друга.
    Я не цікавився. Я от тільки AEG в Україні знайшов, котрий по факту належить електролюксу.

11. Вверх #11271
    Супермодератор
    Зверская коррупция
    mamihlapinatapai

12. Вверх #11272
    Частый гость Аватар для bassya
    AEG очень даже известная фирма в Европе, это премиум бренд группы Электролюкс. Просто не представлен в нашей стране официально (могу ошибаться на этот счет).
    Часы на духовке сбрасываются при отключении света не просто так! Это скорее защита, а не косяк.

13. Вверх #11273
    Модератор
    Мистер Одесский Форум
    Цитата Сообщение от bassya Посмотреть сообщение
    AEG очень даже известная фирма в Европе, это премиум бренд группы Электролюкс. Просто не представлен в нашей стране официально (могу ошибаться на этот счет).
    Враховуючи меню в духовій шафі українською мовою - все там офіційно.
    Часы на духовке сбрасываются при отключении света не просто так! Это скорее защита, а не косяк.
    Захист від чого? Це просто бажання виробника з`єкономити десь біля долара на виробництві, а не захист.

14. Вверх #11274
    Частый гость Аватар для bassya
    Враховуючи меню в духовій шафі українською мовою - все там офіційно.

Захист від чого? Це просто бажання виробника з`єкономити десь біля долара на виробництві, а не захист.
    Это касается духовок с управлением с помощью поворотных ручек управления. Пока не настроены часы не включается сама духовка. Если выключился свет в момент готовки, тены обесточиваются при возобновлении подачи электроэнергии до тех пор, пока не настроить часы. Представьте ситуацию, поставил запекаться, выключили свет, ушел-уехал, свет дали опять, блюдо сгорело. Вот такая примитивная защита. Возможно в вашей духовке защита от подобного случая решена по другому. Как работает защита с полностью электронным управлением я не знаю.

15. Вверх #11275
    Модератор
    Мистер Одесский Форум
    Это касается духовок с управлением с помощью поворотных ручек управления. Пока не настроены часы не включается сама духовка. Если выключился свет в момент готовки, тены обесточиваются при возобновлении подачи электроэнергии до тех пор, пока не настроить часы. Представьте ситуацию, поставил запекаться, выключили свет, ушел-уехал, свет дали опять, блюдо сгорело. Вот такая примитивная защита. Возможно в вашей духовке защита от подобного случая решена по другому. Как работает защита с полностью электронным управлением я не знаю.
    Якщо ручкі увімкнуті але духовка їх ігнорує та не вмикає тени поки не налаштуєш годинник то ніхто не забороняє їх ігнорувати після вмикання світла поки щось не натиснеш, так що це не аргумент.
    А якщо ручки напряму керують тенами то годинник не допоможе.

16. Вверх #11276
    Новичок
    Добрий день. Принципиво брати інветорний?

17. Вверх #11277
    Модератор
    Мистер Одесский Форум
    Добрий день. Принципиво брати інветорний?
    Не принципово, але у наші часи те що інверторний не має стартового струму може бути плюсом при живленні від усяких пристроїв. Може не інверторний шумить голосніше, але інверторний шумить постійно.

18. Вверх #11278
    Новичок
    Не принципово, але у наші часи те що інверторний не має стартового струму може бути плюсом при живленні від усяких пристроїв. Може не інверторний шумить голосніше, але інверторний шумить постійно.
    по коментарям у магазинах замітив що як раз на шум більше жаліються на інверторні. Я якось не дуже хочеться вже купувати того самсунга, або беко або геренья або вірпул. Бо перишй по поличкам гірше за однакові кошти. На роботі стоїть якийсь старий LG взагалі шуму ніколи не має. Боюсь до дому купити щоб бісило

19. Вверх #11279
    Модератор
    Мистер Одесский Форум
    по коментарям у магазинах замітив що як раз на шум більше жаліються на інверторні. Я якось не дуже хочеться вже купувати того самсунга, або беко або геренья або вірпул. Бо перишй по поличкам гірше за однакові кошти. На роботі стоїть якийсь старий LG взагалі шуму ніколи не має. Боюсь до дому купити щоб бісило
    Інверторний постійно то пищить то ще щось, це тихо, навіть спати в принципі не заважає, але постійно враження що десь на вулиці повітряна тривога.

20. Вверх #11280
    Новичок
    Інверторний постійно то пищить то ще щось, це тихо, навіть спати в принципі не заважає, але постійно враження що десь на вулиці повітряна тривога.
    ну от в мене бажання купити не інвертор. BEKO RCNA406I30W Liebherr CNF5203
    Последний раз редактировалось Danger84; 20.12.2023 в 11:26.

Ответить в теме
Страница 564 из 571 ПерваяПервая ... 64 464 514 554 562 563 564 565 566 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права