ПРОШУ:
1. Визнати протиправними дії Відповідача по призначенню мені допомоги при народженні дитини у розмірі, що не відповідає чинному на момент призначення Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування …» від 18.01.01 N 2240-III.
2. Визнати протиправними дії Відповідача по призначенню мені допомоги по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку у розмірі, що не відповідає чинному на момент призначення Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування …» від 18.01.01 N2240-III.
3. Визнати противоправною відмову в проведенні перерахунку призначеної мені допомоги при народженні дитини, та зобов'язати Управління соціального захисту насе лення Приморського району Департамента праці та соціальної політики Одеської міської ради у м.Одесі. донарахувати та виплатити мені різницю між встановленою положеннями Закону України «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими народженням та похованням» та сплаченою сумами цього забезпечення, в розмірі - 1963,8 гривень;
4. Визнати противоправною відмову в проведенні перерахунку призначеної мені допомоги по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку, та зобов'язати Управління соціального захисту населення Приморського району Департамента праці та соціальної політики у м.Одесі донарахувати та виплатити мені різницю між встановленою положеннями Закону України «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими народженням та похованням» та сплаченою за період з 18.09.2007 р. по 01.06.2009 р. сумами цього забезпечення, в розмірі - 10143,00 гривень;
5. Зобов’язати Відповідача з 01.06.2009 р. по 26.07.2010 р. виплачувати допомогу по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку у відповідності до Конституції України та Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування …» від 18.01.01 N 2240-III.
6. Стягнути з Відповідача судові витрати.
Социальные закладки