что-то в лесу она неприметна.....
|
что-то в лесу она неприметна.....
Україна понад усе!
Не считаю, что Катя права, но и Наташа неправильно сделала, что шалабан ей дала что ли? Она тем самым ее спровоцировала. Ни одна девушка, уверенна, уважающая себя, не разрешила бы так с собой поступить. Изначально проблемы не было. Нечего было обращать внимания на Катю. Поговорила бы и успокоилась
та не про ту відкритість іде мова. Мова іде, що з вдох зол обираємо менше. Тобто мені відразу Катя була недоброю і я її так і сприймала, тому вона просто напросто НЕ розчарувала, бо я і не була очарована. А Наташа спочатку здавалась тіпа лєді... чи то ляді... вже не пам"ятаю, але щось таке... а воно он як повернулось, виявляться вона така ж хамка як і Катя.
Ми переможемо цю російську наволоч.
я не поняла... шо... всі розбіглись пожрать?.... дєви тримайте себе в руках!!! ми ж на шоу!!! давайте обсуждаЦь...)))))
Убеждённый холостяк познакомится с ревнивой, крикливой, алчной дурой для укрепления своих убеждений.
Напомнило этот выпуск))))))))
Последний раз редактировалось Inkognita; 18.03.2016 в 21:27.
Детство в моей жопе бессмертно :)
Женя мені на Біличку чимось схожа, таке враження, шо у цих хірургів один трафарет на всіх ))
Показать скрытый текст
все, я спать. не могу уже ждать, не идет мне эфир без спиртного) глаза слипаются)( завтра досмотрю.
Жизнь подобна зеркалу.
не шелобан, она просто руку поднесла у её лицу, не дотрагиваясь
да? А по-моему, из Кати некоторые пытаются честную святошу делать...Наташа, кстати, самому Холостяку с самого начала призналась, что имела привычку бить посуду, так что никого она из себя не строила, можно быть и леди и хулиганкой одновременно
relax and be deviant
Ой, рекламу только что видели???? Рамина Гексикон рекламирует, в трио мельком показывается.
це все рівно що бути незайманою і повіє одночасно. Це поняття, які виключають одне одного.
Леді вміє тримати себе в руках. А хамка, якою є і Катя і Наташа, далекі від леді як і від святош. Мені Катя з самого початку не подобалась і я про це писала і пишу. А от Наташа мене спочатку зацікавила. Тепер вона там же, де і Катя - в одній шайці.
Анеті сьогодні -1, якось в колективі себе гниленько проявляє, здалось, шо вона навіть симпатизує Каті.. раз така оригінальна, чого під інших лягаєш )))
Социальные закладки