Результаты опроса: Стоит ли покупать Квартиру в Уютном?

Голосовавшие
767. Вы ещё не голосовали в этом опросе
  • Да

268 34.94%
  • Нет

499 65.06%

Тема: ЖК Уютный 3-х секционный от Прогресс-строя

Ответить в теме
Страница 72 из 583 ПерваяПервая ... 22 62 70 71 72 73 74 82 122 172 572 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 1,421 по 1,440 из 11642
  1. Вверх #1421
    Человек-улыбка Аватар для kudyakin
    Цитата Сообщение от khrenov Посмотреть сообщение
    быть старше 14 лет, иметь договорные отношения с застройщиком, внести вступительный взнос.
    я заканчиваю готовить устав, отправлю его на проверку адвокату, который выступал на собрании в среду.
    можно быть одним из основателей- в понедельник в 15.00 на Плиева.
    По всему Уютному, а вполне возможно в дальнейшем и по всем новостроям.
    какого размера будет вступительный взнос ???
    я думаю этот вопрос интересует не только меня, но и остальных инвесторов...
    Если Чеширский кот улыбается, значит, это кому-нибудь нужно

2. Вверх #1422
    Посетитель
    Цитата Сообщение от kudyakin Посмотреть сообщение
    Еще интересует какие цели этои организации?

3. Вверх #1423
    Постоялец форума Аватар для khrenov
    я не вправе сам установить размер. это будет обсуждаться на учредительных сборах.
    какое ваше мнение о размере? с учетом того, что подавляеющее большинство готово вступить в организацию?

4. Вверх #1424
    я просто не в курсе от чего должен зависеть размер сбора..
    от кол-ва квадратных метров ? или от суммы договора ?
    или еще чего-либо...

Но по моему мнению логичнее если бы сбор зависел от суммы по договору со всеми его приложениями..
    т.к.цены за квадрат получались, наверное, немного разные у всех инвесторов...

5. Вверх #1425
    Цитата Сообщение от ахмед Посмотреть сообщение
    Еще интересует какие цели этои организации?
    Это еще без проверки адвоката:

Мета та предмет діяльності Організації.
    2.1 Основною метою діяльності Організації є задоволення та захист законних соціальних, економічних та інших спільних інтересів своїх членів.
    2.2 Основними завданнями Організації є:
    • колективне забезпечення утвердження, реалізації та захисту прав, свобод та законних інтересів членів Організації;
    • забезпечення свободи слова, відкритості та гласності діяльності, співпраця з засобами масової інформації з метою поінформування громадськості про діяльність Організації;
    • реалізація проектів інформаційного, аналітично-дослідницького, соціального спрямування, у тому числі на засадах взаємодії з органами державної влади, органами місцевого самоврядування, громадянськими інститутами, підприємствами, установами, організаціями для досягнення цілей та статутних завдань;
    • забезпечення розвитку громадської активності, організаційної єдності та координації діяльності членів Організації для спільного досягнення мети та завдань Організації;
    • нагляд за процесом виконання забудовниками своїх зобов’язань за договорами з громадянами, як до, так і після завершення будівництва, та захист прав громадянь у разі невиконання ціх зобов’язань;
    • вироблення конструктивних пропозицій щодо забезпечення конституційних прав членів Організації на достатній життєвий рівень для себе і своєї сім’ї;
    • надання допомоги, підтримки членам Організації;
    • стимулювання органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій щодо вчасного та належного реагування на ініціативи і звернення громадян стосовно питань, щодо сприяння та підтримки галузі житлового будівництва, захисту їх прав у стосунках з забудовниками, а також поліпшення житлових умов у новозбудованих житлових будинках.
    • вироблення та запровадження інструментів громадського контролю стосовно діяльності органів державної влади, органів місцевого самоврядування щодо розв'язання проблем, що мають важливе значення у галузі житла та житлового будівництва, зокрема, у формі соціального опитування, громадського моніторингу підготовки та виконання рішень, експертизи їх ефективності, розробки та подання пропозицій, висновків, рекомендацій тощо;
    • сприяння розвитку зв’язків Організації з професійними організаціями у галузі житла та житлового будівництва;
    • створення ділового механізму обміну інформацією, досвідом, спілкування членів Організації;
    • інші завдання, що сприяють досягненню мети Організації, відповідно до чинного законодавства України та цього Статуту.

3. Права та обов’язки Організації.
    3.1 Для досягнення мети та реалізації статутних завдань Організація в установленому законом порядку має право:
    • виступати учасником цивільно-правових відносин, набувати майнових і немайнових прав;
    • право від свого імені укладати угоди, набувати майнових та немайнових прав, нести обов’язки, бути позивачем та відповідачем у суді, арбітражному або третейському суді;
    • звертатися зі зверненнями, пропозиціями, клопотаннями, скаргами до органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій;
    • одержувати від органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій інформацію, необхідну для реалізації статутних цілей та завдань;
    • представляти та захищати свої законні інтереси, здійснювати представництво та захист прав, свобод, законних інтересів членів Організації у державних органах влади і управління, органах місцевого самоврядування, в судах відповідно до законодавства, підприємствах, установах, організаціях;
    • брати участь у розробці та громадських обговореннях проектів нормативно-правових актів в галузі житла, проводити їх громадську експертизу, готувати та надавати висновки, пропозиції, рекомендації щодо їх поліпшення, відповідності соціальним очікуванням;
    • вносити пропозиції до органів влади і управління з питань розвитку галузі житла та житлового будівнцтва відповідно до статутної діяльності Організації;
    • вносити в органи державного управління і суб'єктам господарської діяльності пропозиції про заходи щодо підвищення якості товарів (робіт, послуг) в галузі житла та житлового будівнцтва, про тимчасове зупинення випуску та реалізації товарів (робіт, послуг), які не відповідають встановленим вимогам щодо якості, про припинення виробництва, вилучення з реалізації та продажу товарів (робіт, послуг) в галузі житла та житлового будівнцтва, що становлять небезпеку для життя, здоров'я та майна громадян або завдають шкоди навколишньому природному середовищу, а також про скасування цін, тарифів, нормативних актів в галузі житла та житлового будівнцтва, встановлених з порушенням чинного законодавства;
    • звертатись до правоохоронних органів та органів державного управління про притягнення до відповідальності осіб, винних у виробництві та реалізації неякісних товарів (робіт, послуг) в галузі житла та житлового будівнцтва , завищенні цін або тарифів на них;
    • вносити пропозиції щодо розробки нормативних документів, які встановлюють вимоги до якості товарів (робіт, послуг), цін та тарифів в галузі житла та житлового будівнцтва;
    • вивчати споживчі властивості товарів (робіт, послуг) в галузі житла та житлового будівнцтва, проводити опитування населення для виявлення громадської думки про якість товарів (робіт,послуг) в галузі житла та житлового будівнцтва, що виробляються, реалізуються, надаються, та ціни і тарифи на них;
    • проводити експертизу та випробування товарів (робіт, послуг) в галузі житла та житлового будівнцтва;
    • сприяти державним органам у здійсненні контролю за якістю товарів (робіт, послуг) в галузі житла та житлового будівнцтва , побутового та інших видів обслуговування населення;
    • співпрацювати, обмінюватись інформацією та досвідом з підприємствами, установами, організаціями, громадськими об'єднаннями, благодійними організаціями (вітчизняними, міжнародними, іноземними) й окремими громадянами, цілі та діяльність яких сприяють здійсненню покладених на Організацію завдань;
    • ідейно, організаційно та матеріально підтримувати інші об'єднання громадян, підприємства, установи та організації, діяльність яких сприяє досягненню цілей та завдань Організації, надавати допомогу в їх створенні та функціонуванні;
    • здійснювати необхідну господарську та іншу комерційну діяльність шляхом створення установ і організацій зі статусом юридичної особи, заснування підприємств у порядку, встановленому законодавством;
    • відкривати рахунки у національній та іноземній валютах в установах банків;
    • інформувати громадськість, поширювати інформацію про свою діяльність, пропагувати свої цілі та ідеї;
    • публікувати друковану та іншу продукцію науково-аналітичного, інформаційно-просвітницького, методичного характеру відповідно до цілей та статутних завдань;
    • виступати засновником засобів масової інформації;
    • проводити інформаційно-роз'яснювальну, консультативно-методичну роботу, надавати правову допомогу;
    • організовувати та проводити лекторії, круглі столи, семінари, конференції, виставки, консультації із залученням представників громадськості, партій, рухів, органів державної влади та місцевого самоврядування, експертів з різних галузей суспільного життя, в т.ч. міжнародних та іноземних;
    • об'єднуватися у спілки, асоціації та інші об'єднання, що створюються на добровільній основі і сприяють виконанню статутних завдань Організації;
    • мати у власності кошти й інше майно, необхідне для здійснення статутної діяльності;
    • організовувати збір благодійних пожертвувань і внесків від фізичних та юридичних осіб, міжнародних організацій та іноземних держав, приймати у власність Організації внески з метою підвищення ефективності виконання статутних завдань Організації;
    • здійснювати діяльність, шляхом створення фондів та інших неприбуткових установ і організацій із статусом юридичної особи;
    • підтримувати міжнародні зв'язки, зокрема, обмінюватись інформацією та досвідом, а також спеціалістами з відповідними іноземними або міжнародними громадськими (неурядовими) організаціями, бути членами таких організацій, долучатись до інших форм міжнародних контактів, що не заборонені законодавством України і не суперечать меті та завданням діяльності Організації;
    • мати та використовувати у своїй діяльності власну символіку, яка підлягає державній реєстрації у порядку, визначеному законодавством України;
    • звертатися з позовом про притягнення до відповідальності членів Організації за порушення прав інших членів Організації відповідно до цього Статуту та чинного законодавства;
    • здійснювати інші дії, що відповідають завданням і меті діяльності Організації;
    • здійснювати діяльність або надавати послуги, що не суперечать чинному законодавству України.

6. Вверх #1426
    я просто не в курсе от чего должен зависеть размер сбора..
    от кол-ва квадратных метров ? или от суммы договора ?
    или еще чего-либо...

Но по моему мнению логичнее если бы сбор зависел от суммы по договору со всеми его приложениями..
    т.к.цены за квадрат получались, наверное, немного разные у всех инвесторов...
    думаю он должен быть фиксированный, в отличие от кооператива, так как:
    1. членами смогуть стать и члены семей пайщиков
    2. поддержка членов организации равнозначна для всех, независимо от размера квартиры.
    3. нет общего имущества, который принадлежит членам в виде долей прямопропорциональных размеру суммы договора.

это мое мнение.

7. Вверх #1427
    Хорошо, согласен...
    но какой же его примерно будет размер - 100 грн или 100 долларов или еще больше? хотя бы примерно....

8. Вверх #1428
    Хорошо, согласен...
    но какой же его примерно будет размер - 100 грн или 100 долларов или еще больше? хотя бы примерно....
    я уже сказал, я не уполночен это решать, и даже не могу предполагать.

9. Вверх #1429
    а на что будут расходоваться вступительные взносы ?

10. Вверх #1430
    а на что будут расходоваться вступительные взносы ?
    5.5 Питання, з яких рішення приймаються загальними зборами переважною більшістю голосів (не менш як 75 відсотків членів Організації, присутніх на Загальних зборах):
    • внесення змін і доповнень до Статуту об’єднання;
    • реорганізація об’єднання;
    • ліквідація об’єднання у випадку неплатоспроможності або неможливості виконання статутних завдань;
    затвердження кошторису надходжень та витрат;
    • визначення обмежень на користування об’єктами, які перебувають у власності об’єднання, та передачу їх у користування фізичним чи юридичним особам.

11. Вверх #1431
    Посетитель Аватар для kronvill
    5.5 Питання, з яких рішення приймаються загальними зборами переважною більшістю голосів (не менш як 75 відсотків членів Організації, присутніх на Загальних зборах):
    • внесення змін і доповнень до Статуту об’єднання;
    • реорганізація об’єднання;
    • ліквідація об’єднання у випадку неплатоспроможності або неможливості виконання статутних завдань;
    затвердження кошторису надходжень та витрат;
    • визначення обмежень на користування об’єктами, які перебувають у власності об’єднання, та передачу їх у користування фізичним чи юридичним особам.
    75% членов Организации?На прошлых сборах было около 30%,как остальных подтягивать собираетесь?

12. Вверх #1432
    Цитата Сообщение от kronvill Посмотреть сообщение
    75% членов Организации?На прошлых сборах было около 30%,как остальных подтягивать собираетесь?
    не менш як 75 відсотків членів Організації, присутніх на Загальних зборах

а на прошлых сборах было почти 50%.

13. Вверх #1433
    Посетитель
    не менш як 75 відсотків членів Організації, присутніх на Загальних зборах

а на прошлых сборах было почти 50%.
    Для принятия решения должно быть больше 50% на сборах.
    Последний раз редактировалось ахмед; 05.06.2009 в 17:07.

14. Вверх #1434

По умолчанию устав общественной организации

еще не прошел проверку юриста, который присутствовал на последнем собрании.

предложения/дополнения/замечания.
    Вложения

15. Вверх #1435
    Посетитель
    Немного юмора на злобу дня:

Банк пише КЛІЄНТУ:

Шановний КЛІЄНТ!

Як Вам відомо, на ринку фінансових ресурсів жопа повна, НБУ міняє ставку так часто, як порядна блондинка труси, ми понавидавали кредитів, зрубали трохи бабла, бабло пішло на бл...дєй і Хеннесі... кароче, думали, що бабла вистачить тим лохам, які в нас розмістили депозити, але кинулись рахувати - сцуко, не фатає! Ну, депозити тим лохам все одно невідомо, коли віддамо, але бабло нам зараз треба, бо коньяк і курорти дорожчають.

У зв'язку з цим, чи не були б Ви так ласкаві напрягти Вашу дупу, і роздуплитися нам не на 15% річних, які ми Вам по кредиту дали, а, скажем, з моменту отримання цього листа вважати відсотковою ставкою 25%? Кароч, ми тут вносимо зміни, то шоб ви були в курсі, ага. Якщо ж Ви з підвищенням відсоткової ставки не згодні - тоді несіть нам всю суму боргу по кредиту, і чорт з Вами.

З повагою, топ-топ-топ менеджер банку "О.Б'Є.Банк"

КЛІЄНТ пише банку:

Шановні представники однієї з трьох найдавніших професій (як відомо, це - повії, лихварі і розбійники, виберіть самі, до кого Ви відноситеся, бо я затрудняюсь).

Я, та вся моя сім'я гірко ридала над Вашим листом, де Ви описували труднощі, які настигли Вашу фінансову установу і Вас особисто. Щиро шкодуємо, що серед цих проблем немає чуми, пожежі, землетрусу, безпліддя, снігової лавини, виверження вулкану, імпотенції та активної участі в мітингу на підтримку Наталії Вітренко, який проводитиметься в Івано-Франківську. Чудово розумію, що якщо зараз не підняти відсоткову ставку по кредитах - то когось з Ваших топ-менеджерів можуть підняти в повітря на намиленій краватці. І, звичайно, проникшись Вашими турботами - я категорично погоджуюся зі змною відсоткової ставки. Але Ви пропонуєте з 15% річних збільшити до 25% річних, а я погоджуюся з 15% річних збільшити до 15,01% річних.

У зв'язку з цим, як бачите, я не висловив заперечень проти факту збільшення відсоткової ставки, тому не повинен нести і достроково погашати всю суму кредиту. Разом з тим, я, приймаючи Вашу пропозицію про збільшення відсоткової ставки, даю згоду на її збільшення виключно до 15,01% річних, що й прошу відобразити в тому іншомовному документі, який Ви нарекли "Договор о прєдоставлєніі займа".

І в сраці я Вас маю. КЛІЄНТ

16. Вверх #1436
    Постоялец форума Аватар для Дали
    Могу сказать из опыта других инвесторов компании Альянс.
    Они не так давно тоже создали общественную организацию, писали заявление на вступление и им выдали какие-то книжечки (я так понимаю, с уставом, но еще не видела ее).
    Вступительных взносов не было, но ежемесячный взнос у них составляет 20грн./чел. Количество инвесторов примерно 5000человек.
    Взносы идут на оплату услуг адвоката и др., в ближайшем будущем они собираются подавать на признание права собственности.
    Красота не требует жертв. Красота требует внимания

17. Вверх #1437
    Цитата Сообщение от ахмед Посмотреть сообщение
    Для принятия решения должно быть больше 50% на сборах.
    Дайте ссылку на статью Закона.

18. Вверх #1438
    Цитата Сообщение от sergey_28 Посмотреть сообщение
    Немного юмора на злобу дня:

Банк пише КЛІЄНТУ:

Шановний КЛІЄНТ!

Як Вам відомо, на ринку фінансових ресурсів жопа повна, НБУ міняє ставку так часто, як порядна блондинка труси, ми понавидавали кредитів, зрубали трохи бабла, бабло пішло на бл...дєй і Хеннесі... кароче, думали, що бабла вистачить тим лохам, які в нас розмістили депозити, але кинулись рахувати - сцуко, не фатає! Ну, депозити тим лохам все одно невідомо, коли віддамо, але бабло нам зараз треба, бо коньяк і курорти дорожчають.

У зв'язку з цим, чи не були б Ви так ласкаві напрягти Вашу дупу, і роздуплитися нам не на 15% річних, які ми Вам по кредиту дали, а, скажем, з моменту отримання цього листа вважати відсотковою ставкою 25%? Кароч, ми тут вносимо зміни, то шоб ви були в курсі, ага. Якщо ж Ви з підвищенням відсоткової ставки не згодні - тоді несіть нам всю суму боргу по кредиту, і чорт з Вами.

З повагою, топ-топ-топ менеджер банку "О.Б'Є.Банк"

КЛІЄНТ пише банку:

Шановні представники однієї з трьох найдавніших професій (як відомо, це - повії, лихварі і розбійники, виберіть самі, до кого Ви відноситеся, бо я затрудняюсь).

Я, та вся моя сім'я гірко ридала над Вашим листом, де Ви описували труднощі, які настигли Вашу фінансову установу і Вас особисто. Щиро шкодуємо, що серед цих проблем немає чуми, пожежі, землетрусу, безпліддя, снігової лавини, виверження вулкану, імпотенції та активної участі в мітингу на підтримку Наталії Вітренко, який проводитиметься в Івано-Франківську. Чудово розумію, що якщо зараз не підняти відсоткову ставку по кредитах - то когось з Ваших топ-менеджерів можуть підняти в повітря на намиленій краватці. І, звичайно, проникшись Вашими турботами - я категорично погоджуюся зі змною відсоткової ставки. Але Ви пропонуєте з 15% річних збільшити до 25% річних, а я погоджуюся з 15% річних збільшити до 15,01% річних.

У зв'язку з цим, як бачите, я не висловив заперечень проти факту збільшення відсоткової ставки, тому не повинен нести і достроково погашати всю суму кредиту. Разом з тим, я, приймаючи Вашу пропозицію про збільшення відсоткової ставки, даю згоду на її збільшення виключно до 15,01% річних, що й прошу відобразити в тому іншомовному документі, який Ви нарекли "Договор о прєдоставлєніі займа".

І в сраці я Вас маю. КЛІЄНТ
    мне очень понравился анекдот, который я услышал по ТВ- он про нас.

Приходит Герда в снежное королевство за Каем и зовет его уйти с ней домой. Он ей отвечает: я не могу, вот видишь у меня 4 кубика с буквами, первый буква Ж, второй буква О, третий буква П, а четвертый- А, и пока я не соберу из этих букв слово счастье, я уйти не смогу.

19. Вверх #1439
    Новичок
    еще не прошел проверку юриста, который присутствовал на последнем собрании.

предложения/дополнения/замечания.
    чем открыть устав?... зипом что то и не пахнет
    Последний раз редактировалось Yusad; 05.06.2009 в 21:15. Причина: оказывается DM не качает устав

20. Вверх #1440
    Посетитель
    Дайте ссылку на статью Закона.
    Это следует из Вашего Устава.

Ответить в теме
Страница 72 из 583 ПерваяПервая ... 22 62 70 71 72 73 74 82 122 172 572 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права