|
секция?
Я никогда не видел фильмов про роботов, чтобы робот был пьяный
Об ОСМД
ч.3 ст.4
10. Порядок прийняття у члени об'єднання та виключення з нього. Реєстр учасників обєднання
10.1. Членом об'єднання може бути фізична чи юридична особа, яка є власником квартири (квартир) або нежитлового приміщення (приміщень) у багатоквартирному будинку. Наймачі та орендарі приміщень не можуть бути членами об'єднання.
10.2. Членство в об'єднанні є добровільним і може набуватися одночасно зі створенням об'єднання при проведенні установчих зборів, а також індивідуально на основі письмової заяви власника житлового чи нежитлового приміщення, за згодою об'єднання, у будь-який момент після його створення.
10.3. Членство в об'єднанні розпочинається на підставі подання письмової заяви власника житлового чи нежитлового приміщення. Заява про вступ до членів об'єднання обов’язково повинна містити:
· прізвище, ім'я, по-батькові та ідентифікаційний код фізичної особи, що бажає вступити до членів об'єднання (або найменування та ідентифікаційний код юридичної особи, що бажає вступити до членів об'єднання);
· повну адресу і площу квартири (приміщення) в житловому комплексі, якою володіє особа, що бажає вступити до членів об'єднання;
· засоби зв’язку з особою, що бажає вступити до членів об'єднання (адреса проживання/ місцезнаходження), контактний телефон, e-mail тощо.
До заяви про вступ до членів об'єднання обов'язково додається нотаріально посвідчена копія правовстановлюючого документа на квартиру (приміщення) або оригінал такого документа з його фотокопією (в цьому випадку копію засвідчує голова правління, а оригінал повертається).
Заяву про вступ до членів об'єднання може бути подано як особисто голові правління, так і рекомендованим листом засобами поштового зв'язку.
10.4. Вступ до членів об'єднання є безоплатним і не може бути обумовлений сплатою коштів, передачею майна, виконанням робіт, наданням послуг тощо.
10.5. Членство в об'єднанні припиняється після подання про це письмової заяви власником житлового чи нежитлового приміщення або в разі втрати членом об’єднання права власності на житлове чи нежитлове приміщення в житловому комплексі.
10.6. Членство в об'єднанні припиняється з часу втрати членом об'єднання права власності на квартиру, житлове чи нежитлове приміщення у зв'язку з відчуженням квартири, житлового або нежитлового приміщення або з інших підстав, передбачених чинним законодавством, та на підставі виключення з членів об’єднання за рішенням загальних зборів об'єднання в зв’язку з невиконанням членом об’єднання своїх обов’язків.
10.7. Ведення реєстру членів об’єднання є обов’язком правління. На вимогу члена об'єднання правління зобов'язане видати такому члену сертифікат про членство в об'єднанні, в якому обов'язково зазначається:
· найменування об'єднання та його ідентифікаційний код;
· порядковий номер сертифікату та дату його видачі;
· прізвище, ім'я, по-батькові та ідентифікаційний код фізичної особи, що є членом об'єднання (або найменування та ідентифікаційний код юридичної особи, що є членом об'єднання);
· повну адресу і площу квартири (приміщення) в житловому комплексі, якою володіє особа, що є членом об'єднання;
· реквізити правовстановлюючого документа, на квартиру (приміщення), що перебуває у власності особи, що є членом об'єднання.
Сертифікат про членство в об'єднанні підписується всіма членами правління та скріплюється печаткою об’єднання.
10.8. Реєстр всіх членів об’єднання підлягає оприлюдненню на веб-сайті об’єднання.
10.9. Кожен член об’єднання автоматично надає згоду об’єднанню на оброблення своїх персональних даних.
О собрании все извещались. Кроме того, не единожды обзванивались.
На собрании реально присутствовали 24 собственника из 43 оформивших СПС.
Через суд конечно можно ликвидировать и мера, и нардепа, и телеканал, и партию в этой стране.
Но учитывая, что мы вне политики, цена ликвидации нашего ОСМД с учетом трех инстанций хозсудов выйдет космическая и экономически невыгодная.
Блин завёлся еще один юрист!
Вы можете по личке этими умными фразами поговорить![]()
У меня доки на жену
Moscovia delenda est!
К дируктору ук не дозвониться не в будень, не в выходной... Кто хочет завтра позадавать вопросы ук вместе с ОСМД милости просим в 14:00!
Кстати может кому пригодяться телефоны Шаргара +380637291477 и +380679602177
Что же тут логичного? Конкретно под плиту кабель, просто так строители никому не закладывали.
При чем тут полное заселение дома к созданию ОСМД?
Вы наверное не в ту степь забрели... Вам же объяснили, что ОСМД создано и зарегистрировано. Была даже ссылка на оф.сайт регистратора, с кодом ЕГРПОУ. Вы просто читайте внимательнее, а то всё как то между строк! У вас мысли пляшут в сторону закрытия или компрометирования ОСМД.
Если вы не заметили тут собрались люди (большинство) которые хотят забрать наш дом у проходимцев!
Может вы вообще на УК работаете?!
Мне тоже кажется что человек пришел и оправдывает свой ник )))
Наконец то!
Документы отдали, а времени с тарифами ознакомиться не было?
Вы кому тут эти гениальные мысли пишите?
Судя по тому как вы разбираетесь в вопросах создания ОСМД (даже не знаете, что оно должно быть одно!!) то вы или фантазер или впервые сталкиваетесь.
Совершенно справедливое замечание, просто некоторые забыли.
Работа такая... а делают ее плохо.Хотя чему тут удивляться? У милиции работа людей защищать, у медиков работа лечить... Каждый свою работу по разному делает... Пожарные должны пожары тушить, а не стоять и смотреть как люди бьются на смерть.
Уверенность???
Все вносили, а вы не будете? ))) так, они с вами и договор не подпишут.
Какие услуги на данный момент предоставляет УК? Какие услуги я должен оплачивать не получая их? (не нужно писать про газ!)
Какие средства и во что сейчас вкладывает УК что бы когда то потом получать прибыль?
Не могут обеспечить теплом людей которые заплатили за него вперед?
Такое пишите, что смешно становитсяВсе так логично! Вас не Константин случайно зовут?
![]()
Я отдал документы, для того чтобы заключить договор с УК. Тарифов я еще не видел. Более того, в предновогодние дни там вообще было не у кого что-то детально расспросить.
Далее, я еще раз повторяю, что мне пока непринципиально кому платить. Я готов внести предоплату за газ, даже пока не подключая отопление, но чтобы эта сумма потом, когда я начну получать отопление была учтена. Вот и все.
Я никого тут ни за что не агитирую, лишь говорю что думаю. Понимаю тех, кто сделал предоплату и теперь сидит в холоде -это неприятно и так не должно быть.
Хотел бы присоединиться к ОСМД, когда получу СПС.
Спасибо, что объяснили на предмет легальности ОСМД.
Если кого-то обидел своими высказываниями, прощу прощения, не хотел этого сделать.
Последний раз редактировалось Начальник паники; 12.01.2014 в 17:26.
Социальные закладки