це Ваше право! Всіляких Вам негаразд у Вашій антиукраїнській діяльності.
|
це Ваше право! Всіляких Вам негаразд у Вашій антиукраїнській діяльності.
....С фашистской силой темною , с москальскою ордой....
Доктор Калембет, отбывший пять лет своего лагерного срока, не справился с послелагерной волей и через год покончил с собой, оставив записку: «Дураки жить не дают».
Ба! "Вдруг навстречу мой хороший, мой любимый Крокодил."(с)
Усе правильно. Треба брати тих, хто ненавидить все росiйське, i взагалi, все не українське.
Чисто большевики, ставящие во главу угла пролетарское (национальное) чутьё, и революционную (националистическую) целесообразность.
Ух ты, ариец какой матёрый. Большина большевистская.Ну а пізніше подивимось хто розумніший, звісно що не меншина.
Слава українським українцям української України!
Если 60% населения не участвует в выборах,-значит эти люди не видят в этом смысла. НЕТ ВЫБОРА...без желания людей создавать свою страну, о чем можно говорить....вы же их силой не заставите...НЕТ ОБЪЕДЕНЯЮЩЕЙ идеи...значит, ничего не будет...так и будем болтаться, как незабудка в проруби...
Последний раз редактировалось Antocha; 14.12.2012 в 17:17.
Доля української мови – то є водночас й доля української держави й нації)
Как народ оценил предательство шакала табалова
Так что бить его свободовцы должны каждый день.По закінченню прес-конференції до Андрія Табалова підійшла жінка, яка представилась однією з агітаторів його виборчої кампанії та звинуватила новообраного нардепа в непорядності. Жінка заявила, що їй соромно дивитися в очі виборцям, яких вона загітувала проголосувати за Андрія Табалова: «Ви знаєте, як називають вас і мене після вашого вчинку виборці, які, до речі, не хотіли голосувати за вас, а я їх переконала? Навіть не зручно казати, але я все ж таки озвучу. Вас називають «пєтух», а мене «квочка». Бо я з вами носилася і вирощувала, фактично».
Социальные закладки