Модератор, прошу не банити за оффтоп: я мала на увазі особисте, а не форумне спілкування. Можна "живе".
Hightower, перепрошую, статусу державної російської не підтримаю. Але за готовність підтримати мене - дякую )
|
Мне роднее русская речь.
Иногда общаюсь на мове.
На мове - на работе...
Мова это моветон...
Спілкуюсь тільки мовою.
А скифско-хазарская будет?
Привык так, переучат-привыкну ещё.
А может ещё неандартальску, га?
По политическим соображениям.
Свой вариант ответа...
Модератор, прошу не банити за оффтоп: я мала на увазі особисте, а не форумне спілкування. Можна "живе".
Hightower, перепрошую, статусу державної російської не підтримаю. Але за готовність підтримати мене - дякую )
Якби ви вчились так, як треба, то й мудрість би була своя
Зрозуміло )))). А я мабуть вже підтримаю, хоча спочатку голосував на форумі за регіональну, имхо це б зняло існуючу проблему та існування причин для взаємних звинувачень громадян однієї країни (((. Хоча, на мою думку, це питання не найближчого часу, але вирішувати його все ж таки буде потрібно, і в будь-якому разі не такими діями, як це зараз намагається робити наша влада.
Это - новое слово в эволюционной теории. Люди за нее до сих пор Нобелевские премии получают.
Выходит выше замечание о неразвитости - это лучик надежды для русскоязычных. Значит есть еще шанс эволюционировать в нормольного среднестатистического Homo ukrainus-а?
Я мало понимаю в эволюции, но мне всегда казалось, что эвалюция - процесс пермонентно-постоянный и происходит он даже сейчас. Как в детском стишке про рост:
"...иду - росту, сижу- росту, читаю и росту..."
Зачем вообще нужна мова? Толку с нее?
Когда то было KGB, а теперь FSB, CDYU.
Социальные закладки