|
Мне роднее русская речь.
Иногда общаюсь на мове.
На мове - на работе...
Мова это моветон...
Спілкуюсь тільки мовою.
А скифско-хазарская будет?
Привык так, переучат-привыкну ещё.
А может ещё неандартальску, га?
По политическим соображениям.
Свой вариант ответа...
обьективність до поглядів не має прямого відношення. врешті решт істина одна, а поглядів чимало. Але є власні погляди сформовані за рахунок власного аналізу оточуючого світу, а є шаблони які беруться на озброєння і часто і недорочно повторюються, останній різновид поглядів має привабливу рису - такі погляди бистро змінюються... і відповідно приносять певні капітали (цілком реальні) хто навчиться маніпулювати такими речами. Якщо ж людина отримала Істину (звістно частину іі неосяжної) то такого, за звичаєм, розпинають.
Але все ж таки що заважає розмовляти українською?
- певна традиційність вживання іньшої мови?
- "шароварність" яка, нажаль, іноді асоціюється з українською?
- нерозвиненость власного генетичного коду?
![]()
А какой ген отвечает за языковые предпочтения?
Упоминание генетики в языковом вопросе - не научно, это, скорее - повод для словотворчества.
И потом- это намек на недоразвитость, или ген можно самостоятельно развить систематическими упражнениями?нерозвиненость
Может уже и комплексы таких упражнений существуют? Делитесь. Проведем он-лайн эксперемент- аутотрененг по развитию генов свидомости.
Последний раз редактировалось Manipura; 07.10.2008 в 10:39.
Да.. вот привыкли мы говорить по-русски..
И не хотим иначе..
Чья-то шароварность меня мало колышет..Главное, чтобы меня не заставляли носить шаровары или кокошники..- "шароварність" яка, нажаль, іноді асоціюється з українською?
Если человеку нравится, он может хоть в пещере жить.
Хмм.. слово "нерозвиненость" я не поняла.. Особенно в сочетании с генетическим кодом..- нерозвиненость власного генетичного коду?
/* мерзко хихикает */
Гравців небагато. Серед тих, хто відповіли "Спілкуюся тільки мовою" - точно. Складати віршики на задану риму - не є спілкуванням. Тому я не збрехала.
Тут у громадян виникло питання "З ким би його поговорити українською?". Може, я когось зацікавлю, як співрозмовник українською (для мовної практики або просто для душі). Я хороша![]()
Якби ви вчились так, як треба, то й мудрість би була своя
Социальные закладки