|
почему, допускаю, а Вы не допускаете,что у родственников бабушки тоже может не быть денег? есть банковские учереждения (кредит), знакомые, родственники в конце концов у которых при большом желании водитель может занять...я просто не могу понять как можно покалечить человека на пешеходном переходе и "морозиться". мое мнение напакостил-отвечай....
я бы шла до конца и затаскала бы по судам, раз не хочет по хорошему.....
Да,еще вкратце о телесных повреждениях,тут тонкая грань: Правила судово-медичного визначення ступеня тяжкості тілесних ушкоджень
(наказ Міністерства охорони здоров'я України від 25 травня 2010 року N 432)
2.1. Тяжке тілесне ушкодження:
2.1.1. Ознаки тяжкого тілесного ушкодження:
а) небезпека для життя;
б) втрата будь-якого органа або втрата органом його функцій;
г) розлад здоров’я, поєднаний зі стійкою втратою працездатності не менш ніж на одну третину;
2.1.2. Небезпечними для життя є ушкодження, що в момент заподіяння (завдання) чи в клінічному перебігу через різні проміжки часу спричиняють загрозливі для життя явища (див. п.2.1.3.о) і котрі без надання медичної допомоги, за звичайним своїм перебігом, закінчуються чи можуть закінчитися смертю. Запобігання смерті, що обумовлене наданням медичної допомоги, не повинно братися до уваги при оцінюванні загрози для життя таких ушкоджень. Загрозливий для життя стан, який розвивається в клінічному перебігу ушкоджень, незалежно від проміжку часу, що минув після його заподіяння, повинен перебувати з ним у прямому причинно-наслідковому зв’язку».
2.1.3. До ушкоджень, що небезпечні для життя, належать:
н) переломи кісток таза за наявності загрозливих для життя явищ; и так далее
при описанных телесных травмах вы как пострадавшая сторона, должны были настоять на составлении протокола через ГАИ, т.к. если водителя признают виновным, у вас есть возможность получить до 100 тыс. грн. по ОСАГО (автогражданка, по-простому) для оплаты медицинских услуг и лекарств. А далее действовать уже по обстоятельствам.
Возможно это понял сейчас и водитель, но, "откосив" от штрафа ГАИ и возможного лишения прав, он попадает на значительно большие деньги, которые требуются на лечение, и видимо отсюда появляются нехорошие мысли "закосить" от ответственности и здесь.
Социальные закладки