Здравствуйте! Подскажите пожалуйста, какя стоимость лицензии на табачные изделия и лик-водочную продукцию??
|
Здравствуйте! Подскажите пожалуйста, какя стоимость лицензии на табачные изделия и лик-водочную продукцию??
В якому плані вартість ???
ЯКщо говорити про роздрібну торгівлю то :
Офіційно : 8000 грн. на рік , алкоголь
2000 грн. на рік , тютюн .
Мінимальний період дії ліцензії квартал : 2000 грн та 500 грн.
відповідно.
А щодо не офіційно , то все залежить від документів що у вас є .
Є такі моменти , що можуть відмовити , які б Ви гроші не пропонували.
Так, саме роздрібна торгівля, що Ви маєте на увазі "не офіційно"? В яких ситуаціях можуть відмовити?
Наприклад, невелике кафе в спальному районі... або ж наприклад, кіоск...
А що с кіосками за проблема? І ще питання виникло, скільки буде коштувати дозвіл на спорудження будівлі (кафе-бар)? Чи залежить це від м2 ??
Наприклад теж саме кафе, в малиновському р-ні, ділянки землі поки що немає, чи можливо взяти в аренду ділянку у "держави".???
На данний момент - конкретно не знаю. Мене цікавить приблизна вартість витрат на док-ти, та дозвіл на розміщення об"єкту взагалі.
Чому така впевненість? Був досвід?
Я власник середнього ресторану .
Так що все проходили ..... , без серйозних звязків або капіталовкладень , можно навіть не пробувати .
Причому відсотків на 90 % якщо брати , варіант з капіталовкладеннями , ці капіталовкладення не відібьются , а бар залишится просто дорогою іграшкою .
На рахунок звязків, слава богу більш меньш все гаразд; маєте на увазі для вирішення справ з різними інстанціями?
Та я думаю що не нижче, якщо СЕБ враховується....
Згоден повтістю, проте, навіщо? Я думаю, якщо щось починати, то мінімум корисноії інформації можно отримати як Ви сказали на форумі , а більш серьйозні питання - вирішувати зі знайомими. Треба ж щось самому робити в цьому житті...
Социальные закладки