|
Давайте ограничим возраст голосующих 30-ю годами, и квотой по регионам. Ведь общеизвестно, что "патриотично" голосующих больше в ЗУ. Стало быть, голосуют они "сознательнее". Справедливо ведь? И "здоровий глузд" доволен.
Можно некоторые ограничение по национальной принадлежности сделать, что тоже имеет рациональное зерно. Главное - с душой подойти.
"Головне - нацiя понад усе!"
Плекайте i подалi це чудове вiдчуття.
От тільки не треба перекручувати мої слова і приписувати мені те, що я не казала.
Мені власне пофіг, хто і за кого голосує. Але цей вибір має бути хоч чимось аргументований.
У мене розумна мати, але вона не лізе до комп'ютера, бо вона там може хіба що в косиночку грати... Але чомусь люди, які навіть не знають як рошифровується НАТО чи СОТ, вважають. що можуть вирішувати вступати нам туди чи ні...
Навіть найкращі стають згодом катами
Дорогой полковник, какой же ты старичок? В тебе 120 кг свидомости. И клизмы тебе не собираюсь делать.![]()
Но сказочку можно придумать для нуждающихся. Например о том, что в мире таки настал коммунизм... Симоненко стал президентом Украины и ставит заботы о здоровье граждан выше интересов внешней политики.
Коррупции в стране нет, нищих, бомжей и сирот - тоже.
Россия победила алкоголизм, а Бардо защитила животных от жестокого обращения.![]()
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
У нашому.
Не віриш?Звернись до комуністів,з питанням,хто такий пролетарій,а хто буржуїн....
Чи візьми історичний приклад.Феодалізм,скажім....
Що,лицарь сам собі землю пахав?Ні,він утримувався
своїми селянами,які в обмін на це отримували право бути пограбованими власним господарем...
Последний раз редактировалось UPA; 10.06.2008 в 09:55.
Йа Йожег-кросавчеГ:)
Социальные закладки