|
Последний раз редактировалось Кац; 04.02.2020 в 12:47.
Перввый раз поехал по канатной прямо до конца. Нужно было повернуть налево на ГАгарина. Смотрел на светофор на растяжке, горит зеленый, машины поехали, я поехал, тут машины остановились а я не понял почему. Потом присмотрелся - а на зеленом стрелка прямо. А доп. Секция только слева на столбе. Вот это жесть. Трудно было доп цекцию как-то прикрутить и на растяжке? А тот контур стрелки прямо еле различим с расстояния 5 метров.
Умный мужчина сам знает, когда ей быть снегурочкой ©
У меня есть такая мысль...
Давно ещё (когда я был молодой да юнный) были такие фотики - полароиды.. они сразу фотку "рожали".
Вот если задаться целью, найти Б\У полороидик, обслужить его заправить его.
И возить с собой.
Если вдруг останавливает ГАИц и говорит - а СТРЕЛКА висит на другом столбе.
Говоришь ОК.. идёшь фоткаешь это "чудо", и говоришь ему - составляй протокол и прикладываешь сразу фотку лажи и пишешь коммент - не по госту (номер госта) установлен светофор.
Аналогично и со знаками - если знак висит уже под перекрестком и закрыт (пофиг чем) - фоткаешь и пишешь, 100 метров видимости знака нет.
По-моему это вполне нормально.
п.с. надо будет поискать недорогой полароидик.. пусть воляется в авто.
Последний раз редактировалось pad; 26.05.2011 в 09:43.
В Протоколе есть место для "Объяснения". Пишешь там "Объяснение к Протоколу от 26.05.11 № ... прилагается на отдельном листе".
Потом, дома, вечерком, пишешь это "Объяснение к Протоколу от 26.05.11 № ..." Word-ом с картинками, подписываешь его и отвозишь в ГАИ...
Пробовал сам написать в протоколе "объяснения на 1 листе" и при этом ничего не отдать? )) Я лично не пробовал, но мне кажется, что это путь в никуда ) Да и "вечером отвозишь в гаи" - звучит как-то уж слишком романтично )) Представляю себе эти пояснения к протоколу серия-номер, и какими глазами на тебя посмотрят в канцелярии горгаи ))
Я никогда не видел фильмов про роботов, чтобы робот был пьяный
Стаття 256. Зміст протоколу про адміністративне правопорушення
У протоколі про адміністративне правопорушення зазначаються:Якщо правопорушенням заподіяно матеріальну шкоду, про це також зазначається в протоколі.
- дата і місце його складення,
- посада, прізвище, ім'я, по батькові особи, яка склала протокол;
- відомості про особу, яка притягається до адміністративної відповідальності (у разі її виявлення);
- місце, час вчинення і суть адміністративного правопорушення;
- нормативний акт, який передбачає відповідальність за дане правопорушення;
- прізвища, адреси свідків і потерпілих, якщо вони є;
- пояснення особи, яка притягається до адміністративної відповідальності;
- інші відомості, необхідні для вирішення справи.
Протокол підписується особою, яка його склала, і особою, яка притягається до адміністративної відповідальності; при наявності свідків і потерпілих протокол може бути підписано також і цими особами.
У разі відмови особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, від підписання протоколу, в ньому робиться запис про це. Особа, яка притягається до адміністративної відповідальності, має право подати пояснення і зауваження щодо змісту протоколу, які додаються до протоколу, а також викласти мотиви свого відмовлення від його підписання.
При складенні протоколу особі, яка притягається до адміністративної відповідальності, роз'яснюються його права і обов'язки, передбачені статтею 268 цього Кодексу, про що робиться відмітка у протоколі.
http://kodeksy.org.ua/admin-prav/20.htm
Стаття 268. Права особи, яка притягається до адміністративної відповідальності
Особа, яка притягається до адміністративної відповідальності має право: знайомитися з матеріалами справи, давати пояснення, подавати докази, заявляти клопотання; при розгляді справи користуватися юридичною допомогою адвоката, іншого фахівця у галузі права, який за законом має право на надання правової допомоги особисто чи за дорученням юридичної особи, виступати рідною мовою і користуватися послугами перекладача, якщо не володіє мовою, якою ведеться провадження; оскаржити постанову по справі.
Справа про адміністративне правопорушення розглядається в присутності особи, яка притягається до адміністративної відповідальності. Під час відсутності цієї особи справу може бути розглянуто лише у випадках, коли є дані про своєчасне її сповіщення про місце і час розгляду справи і якщо від неї не надійшло клопотання про відкладення розгляду справи.
При розгляді справ про адміністративні правопорушення, передбачені частиною першою статті 44, статтями 51, 146, 160, 160-2, 173, частиною третьою статті 178, статтями 185, 185-1, частиною першою статті 185-3, статтями 185-7 і 187 цього Кодексу, присутність особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, є обов'язковою. У разі ухилення її від явки на виклик органу внутрішніх справ або судді районного, районного у місті, міського чи міськрайонного суду цю особу може бути органом внутрішніх справ (міліцією) піддано приводу.
Законами України може бути передбачено й інші випадки, коли явка особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, в орган (до посадової особи), який вирішує справу, є обов'язковою.
http://kodeksy.org.ua/admin-prav/22.htm
Та я в курсе что теоретически ты подкован.
Ты на практике пробовал отдать гайцу протокол с фразой "объяснения на отдельном листе прилагаются" без этих самых объяснений?
Ты на практике пробовал сдать в канцелярию гор-, облгаи объяснения к протоколу?
Ты вообще с теоретической точки зрения понимаешь, что подавая пояснения вечером в канцелярию ты тем самым ставишь под сомнение свою фразу в протоколе? )
И еще (глобально) - какой толк от пояснений к протоколу, поданных после вынесения постановы?
Последний раз редактировалось multik; 26.05.2011 в 15:25.
За рулем с конца 70-х. За последние 20 лет останавливали раза 3-4 - бумажки проверяли. Последний раз - года 3 назад - за наглый разворот на Разумовской через двойную осевую. Выезжал на нее из переулка со знаком только направо, как дисциплинированный повернул направо, улица - геть пустая, ну и развернулся ))). Протоколов не составлялось ни одного.
ясно )
Возможно, я не пробивал ещё вопрос о тех. реализации за минимальные деньги.
Надо будет сегодня найти точный номер ГОСТА, в котором пишется что:
- знак должен быть видим не менее чем за 100 метров и его не должно закрывать ничто (ни деревья, ни плафоны и т.д.)
- и найти ГОСТ, где сказано что стрелка должна висеть рядом с основным зелёным (а не где-то на другом столбе)
Если на работе будет время поищу.
Последний раз редактировалось multik; 27.05.2011 в 07:52.
Дорожні знаки є найбільш поширеним і одним з основних засобів організації дорожнього руху і призначені для інформування його учасників про умови, режими і напрямки руху тощо. Водії, які не знайомі з дорогою, за допомогою знаків одержують необхідну інформацію про дорожні умови, встановлені обмеження і режими руху, розташування різних об'єктів та інше. Тому необґрунтованість установлення дорожніх знаків або їх відсутність може привести до аварійних ситуацій і викликає справедливі дорікання водіїв на недоліки в організації дорожнього руху.
ЗАГАЛЬНІ ВИМОГИ
Розподіл дорожніх знаків на групи, нумерація, назви, розміри, форма, символи і вимоги до розміщення реґламентуються Державним стандартом України ДСТУ 4100-2002 «Знаки дорожні. Загальні технічні умови. Правила застосування».
Стандарт передбачає сім груп дорожніх знаків: попереджувальні, пріоритету, заборонні, наказові, інформаційно-вказівні, сервісу і таблички до дорожніх знаків (знаки додаткової інформації). Номер знака складається з номера групи, порядкового номера знака у відповідній групі і порядкового номеру його різновиду (наприклад: 1.5.1). Кожна група знаків має визначену форму і колір (за деякими винятками), що дозволяє розпізнавати їх на значній відстані.
Стандартом передбачено чотири типорозміри дорожніх знаків (рис.1). Вибір конкретного типорозміру знака здійснюється відповідно до табл. 1.
мысль материальна- всегда думай о хорошем
Социальные закладки