|
Я розумію, що для Вас (особисто) мовна проблема таки існує, але не на стільки ж?!?!
Ще раз приведу Вам свою думку: "...страшні ті пройдисвіти, які створюють зграї "вірних" (вєрноподданих), "правільних" козаків на півдні України та в Криму..."
Якщо Вам українська мова знову не дасть зрозуміти суть цієї думки, то, хоча б зверніть увагу на відсутність у ній дати 1917 та слова "кайзер"...
Натомість, йдеться про ті антиукраїнські по суті шараги, які під іменем козацтва започатковуються, а потім охороняють пам'ятник Катерині, що знищила колись те саме козацтво!!!
Львів, знято перед станцією метро Кримська:
![]()
Доборолась Україна до самого краю, гірше ляха свої діти її розпинають. (с)
Ви про мову та її проблеми давайте, ближче до теми, а то все намагаєтесь завести розмову про марне!!!
Щодо Ваших попередніх висловлювань, то то були Ваші прародичі, а не козаки!!
Ті, хто були козаками, поїхали за Дунай, на Кубань... Від Петра, а потім німкені Катерини тікали, а той потрапили до Сибіру та до в'язниць, а не пішли до неї служити!!
А от манкурти, які були й тоді, пішли за гроші цариці-гнобительці українського народу служити!! Але, й тоді більшість, навіть серед манкуртів, складали саме такі, які і зараз лізуть до складу "вєрних" та "правільних" козаків!! Тобто ті, що мало чого спільного мали зі справжніми козаками про яких і йдеться...
я балдею !замполит затыкает мне рот и тут же сам продолжает поносить:
Это на КПССовских партсобраниях ты мог командовать,а здесь сперва стань модератором ....Щодо Ваших попередніх висловлювань, то то були Ваші прародичі, а не козаки!!
Ті, хто були козаками, поїхали за Дунай, на Кубань... Від Петра, а потім німкені Катерини тікали, а той потрапили до Сибіру та до в'язниць, а не пішли до неї служити!!
А от манкурти, які були й тоді, пішли за гроші цариці-гнобительці українського народу служити!! Але, й тоді більшість, навіть серед манкуртів, складали саме такі, які і зараз лізуть до складу "вєрних" та "правільних" козаків!! Тобто ті, що мало чого спільного мали зі справжніми козаками про яких і йдеться...
блин,представил бывалого "при погонах".....с бана бы я не вылазил...
Среди этих "манкуртов" были такие знаменитые запорожцы (впоследствии черноморцы), как атаман Антон Головатый (памятник в Одессе ему стоит), Сидор Билый и даже друг Шевченки наказной атаман Черноморского (Кубанского) казачьего войска Яков Кухаренко. Я уже не говорю про то, что вплоть до 1920 года в Российской, а затем Белой армии существовали Запорожские полки (1-й, 2-й, 3-й и 4-й) Кубанского казачьего войска...
Учить историю надо, Бывалый, а не плести свидомые россказни о "знищении козацтва" которого никогда в истории не было...![]()
Ухтышка) Памятник Головатому сносить когда собираетесь, раз такое дело?
Это не Львов - недавний типа "флешмоб", о котором в теме упоминали уже. Проводила организация "Русскоязычная Украина", если не ошибаюсь (где-то было уже здесь, лень искать).
Вот собрать бы где-то в одном месте таких вот озабоченных (с обеих сторон) и пусть бы друг друга ку-клукс-кланили до полного обоюдострого удовлетворения. Мечта)
Арканум, без провокаций скучно?
И это пройдет.
Социальные закладки