Сообщение от
lyubomirlesnik
Ні друже ми ще нічого з тобою не говорили.Було задано запитання : " Де взяли назву видео?". Друзі не верещіть , як поросята. Є щось написати толкове -пишіть. Яка користь від спілкування з людьми, які окрім буквара та дитячої читанки нічого не читали, далі аніж "своя околица " не були, а потім годинами висять на сайті. Буває , що коли ми мовчимо, то здаємося оточуючим розумнішими. Ми лишень розпочинаємо щось говорити. Факти говорять про те, що більшість IP адрес, з яких відправляються, повідомлення на українські сайти, знаходяться в Росії. Також в різного роду опитуваннях приймають участь одні і тіж самі IP адреси, зареєстровані під різними іменами. Також на території Росії створені відділи, які цілеспрямовано приймають участь в українських форумах. Фінансуються вони державою. Я рідко буваю на цьому сайті. Але після одного з таких відвідувань у мене з"явилося багато співбесідників, основна частина їх з Москви. Ті що не були з ФСБ писуть мені і зараз. Ми вирішили, що обміняємося списком рекомендованої літератури, прочитаємо її , а потім продовжимо розмову. Можу порекомендувати і Вам. Для початку почитайте Л.Д. КУЧМУ: "УКРАЇНА НЕ РОСІЯ". Важко запідозрити його в русофобстві.
Серед російськомовних громадян України є части, яка хворіє на комплекс Жириновського. Комплекс Жириновського - це коли єврей Жириновський всім доказує, який він "русский" и как он защищает интересы России. Більшість росіян при спогаді імені Жириновського крутить біля виска, але самолюбство тішить. Коли дурень нас похвалить, він нам здається не таким вже і дурним. Правда? Такі комплекси мають наприклад В. Колесніков, О.Бузина і багато інших. Чи дурні вони? Безперечно. Але ж самолюбство тішить.Правда? Чи маю я право називати їх дурнями. Так. Бо вони є такими по визначенні слова "дурень".
На Україні немає проблеми ні російської мови, ні утиснення прав російськомовного населення. Є велика проблема русифікації українців впродовж останніх 300 років. З якою метою це робилося догадатися не важко. Тому не варто витрачати свій час на боротьбу з вітряками, а зконцентруватися на більш нагальних проблемах у тій же Одесі. За роки незалежності все , що можна було украсти в Україні украдено. Знайти крайнього в цьому процесі не можливо, бо ті хто це все зробив зараз знаходяться при владі. Вони будують країну під себе. Яка вона? Думаю щось схоже на Росію. А Вам підкидають ідею "нациков" та "оранжевого говна". Чому? Та тому що вони зневажають Вас. Вважають Вас "быдлом", яке варте хіба що, обслуговувати їх. Так звану еліту.Ви інструмент в руках мафії, як української так і російської. Їм потрібно тільки одне - жити добре і довго. Чи викоритали українців мафіозі помаранчеві звичайно, що так. Але зверніть увагу українці дали оцінку такій владі. Не є ознакою цивілізованості говорити, що " Да, он гавно, но он же свой". Я таке бачив серед кавказців та середньоазіатів під час служби в армії. Але ж Ви не хочете , аби Вас називали "чурбанами". Звісно не хочете. Ви ж їхніх жінок навчили "сидячи пісяти". А чому українці голосують за Тягнибока та "Свободу". Та тому, що ще Кісенджер сказав :" З Росією договоритися не можливо. Росія розуміє лишень аргумент сили". Тобто від нас з Вами залежить наше життя в майбутньому. З українськими націаналістами ніколи не було особливих проблем. УКраїнці настільки мудра нація, що не дасть перейти межу. А от російскомовні люди, ще повинні здати екзамен на таке вміння. Хочете війни -буде війна. Але потім знову будете говорити, що її розпочали "нацики". Тобто розумна частина населення Одеси, в тому числі, повинна дати зараз оцінку українофобству та російському націоналізму та шовінізму. Не дати тупоголовим розпоряджатися Вашим життям. Зробити це не легко. У них гроші, за ними стоїть влада Росії.Я завжди відокремлюю населення Росії та її владу. Бо вони живуть в різних вимірах. Але робити треба. На хамство та невігластво не відповідатиму. А хамства на цьому сайті дуже багато. Але давайте проведемо опитування по темі : " Я не хамлю, бо я одесит". Аби вся України знала ,що в Одесі живуть високоосвічені, виховані, толерантні люди. І могли сказати " Ласкаво просимо до Одеси".
Социальные закладки