Вхождение в состав Федерации – не есть государственность. Был уже союз нерушимый республик свободных. Чечня тоже входит в Российскую Федерацию.Сообщение от Vurdalak
|
Вхождение в состав Федерации – не есть государственность. Был уже союз нерушимый республик свободных. Чечня тоже входит в Российскую Федерацию.Сообщение от Vurdalak
Украина вслед за братскими славянскими странами идет в цивилизoванную Европу. Удачи тебе, Кремль!
Aвтор Shelton (Избранное)
Vurdalak, а нафіг повторювати як папуга, що вона правильна?! Краще б пояснили чому...
І, між іншим, Україна з Росією не один раз різні союзні довгори укладала. І чи була якась користь Україні від них?! Ні. Так якого на одні й ті самі граблі?!
Скільки країн чудово живуть зі своїми сусідами без яких-небудь союзів, а нам, схоже, конче потрібно.
Без союзов живут только банановые республики. Приведите пример достойного государства, которое не входит ни в один союз.Скільки країн чудово живуть зі своїми сусідами без яких-небудь союзів, а нам, схоже, конче потрібно.
А что подумал Кролик - никто не узнал. Потому что он был очень воспитанный.
А вот этого он не знает или не понимает. Ему сказали, что это - правильно (как "правильное пиво"), вот он и повторяет. А доказать это - нечем...Сообщение от Iрися
Мне не 40, мне 18+22 года опыта :)...
Indeets, оранжевый мой то что эта партия правильная я сам знаю.
Shelton, США - тоже федерация.
и канада кстати входит в содружестов британских гос во))))))))))))))
гыыыыыыыыыыыыыыыы..так че вы тоже потряли государственность как ты говришь!
ОДЕССА ДЛЯ ОДЕССИТОВ!
ДЛЯ ПРОФФЕСІОНАЛА. Приклади країн які не входять в "союзи": Швейцарія, Китай, Південна Корея, Австралія, ПАР, Нова Зеландія, Таіланд, Тайвань, Малайзія, Індонезія, Саудівська Аравія... може досить. До речі Британьська Співдружність - не є військовим, чи політичним союзом, це скоріше клуб колишніх колоній.
Що стосується України, то для нас союзи також непотрібні. Ми повинні зайняти позицію "озброєнного нейтралітету" це коли ми нікого не чіпляємо, але й нас не треба чіпляти бо можна получити в пику! До речі, це я виклав позицію Всеукраїнського об’єднання "Свобода" - української правої партії.
учи албанский :P :P :P :P :lol:Сообщение от Iрися
ОДЕССА ДЛЯ ОДЕССИТОВ!
Партии всякие важны, партии всякие нужны...
Люди, вы что? Скоро полторы сотни наберется! А что толку?
И еще:
Real_Odessit, дружище, где ты видел партию, которая не стремилась бы попасть в ВР, или, хотя бы не мечтала об этом? В этом-то ведь вся суть!А здесь навскидку несколько партий, которые хотят попасть в ВР:
Ничего личного, только бизнес
Ось вам інформація для роздумів:
Якщо б вибори до Верховної Ради відбувалися найближчим часом, то тривідсотковий бар'єр подолали б шість політичних партій - «Народний союз «Наша Україна», ВО «Батьківщина», Партія регіонів, Народна партія, КПУ та СПУ.
Про це свідчать результати опитування, проведеного соціологічною службою Центру Разумкова, повідомив директор політико-правових програм Центру Разумкова Юрій Якименко.
Згідно з результатами опитування, «Наша Україна» зберігає лідерство - за неї готові проголосувати 20% опитаних, однак, порівняно з попереднім дослідженням, проведеним у травні цього року, рейтинг партії знизився більш як на третину (з 31,6%). Практично на таку ж частку знизився рейтинг ВО «Батьківщина», яка посідає третю позицію - з 15,5% до 10,5%. На думку експерта, зниження рейтингів провладних партій є наслідком загального зниження рівня підтримки громадянами дій влади, спричиненого, в першу чергу, періодичними «ціновими кризами», конфліктами між представниками влади та скандалами навколо родичів вищих посадових осіб.
На другому місці за рівнем підтримки, як і раніше - Партія регіонів. За неї готові проголосувати 14,2% респондентів (у травні - 16,4%). Дещо зросли рейтинги інших партій, які долають тривідсотковий бар'єр - КПУ має 5,5% у серпні проти 3,5% у травні, та СПУ, відповідно, 4,2% та 2,9%.
До групи лідерів потрапила і Народна партія (4,1%). Серед причин, які сприяли поступовому зростанню рейтингу НП, на думку Ю.Якименка - висока активність протягом літнього періоду лідера партії Володимира Литвина, а також розчарування частини громадян у провладних партіях, що спонукає їх до пошуку альтернативної сили як до нинішньої влади, так і до опозиції. Саме на цю політичну нішу і претендують «народники», - вважає політолог.
Серед інших партій рейтинг, вищий за 1%, мають ПСПУ, за яку готові проголосувати 2,2% громадян, партія «Союз» (1,4%), ВО «Жінки за майбутнє» (1,3%), а також Партія промисловців і підприємців України (1,2%).
Не мають на сьогодні шансів самостійно потрапити до нової Верховної Ради такі парламентські партії, як СДПУ(о) (0,8%), партія «Трудова Україна» (0,6%), УНП (0,4%), НРУ (0,3%), НДП (0,1%). На думку політолога, ці партії, скоріше за все, будуть змушені вступати до блоків з партіями-лідерами, погоджуючись на запропоновані ними «правила гри».
Жодна з інших партій, включених до анкети, також не має шансів на самостійне проходження до парламенту. Так, за Партію зелених України готові проголосувати 0,9% респондентів, за партію «Пора» - 0,7%, за партії «Єдність» та «Братство» - по 0,3%, за партію «Держава» та Селянську партію України - по 0,2%, за Республіканську партію України - 0,1%.
Ю.Якименко також звернув особливу увагу на факт різкого зростання частки респондентів, які мають намір голосувати проти всіх - з 1,6% до 7,1%, а також помітного зростання частки тих, хто не визначився - з 16,9 до 22,7%. На думку політолога, це свідчить про дезорієнтацію певної частки електорату у своїх партійних симпатіях, що стосується прихильників як провладних сил, так і «нової опозиці».
Експерт вважає, що нині можна вести мову про утвердження певних тенденцій політичних симпатій виборців. Перша з них - зниження рівня підтримки провладних сил та консервація рейтингів партій, які об'єднують представників попередньої влади. Друга - певне зростання суспільного запиту на політичні сили, які позиціонуються як альтернатива і першим, і другим.
«Сьогоднішня розстановка сил все ще гарантує провладним силам можливість утворення більшості у новій Верховній Раді. Проте, їх «запас міцності» зменшується, що відкриває можливості для виникнення нових політичних комбінацій» - зазначив Ю.Якименко.
Дослідження проведене соціологічною службою Центру Разумкова з 5 по 12 серпня 2005 р. в усіх регіонах України. Опитано 2011 респондентів віком від 18 років. Теоретична похибка вибірки не перевищує 2,3%.
Iрися, ну еще не вечер...
За женщин абыдна понымаешь![]()
А уж за "ПОРУ"-то как обидно? Что-ж они так желтели на майдане и так пролетают?!
Большую подавленность вызывает рейтинг “Союза”. Воссоединение придётся отложить до лучших времён. :lol:
Украина вслед за братскими славянскими странами идет в цивилизoванную Европу. Удачи тебе, Кремль!
Aвтор Shelton (Избранное)
cape, а я тут до чого?! Я просто виклала інформацію...
Iрися, а я Вам ничего и не говорю. Просто отреагировал на Ваш пост. Интересная мнформация, хорошая. Так лучше?![]()
Или Вы на "женщин" среагировали?!
cape, та ні, просто Ви до мене так неоднозначно звернулися...
Як на мене, то така кількість партій не є добре... Все одно доведеться блокуватися...
та ж "ПОРА" скоріш за все з комось поєднається.
Iрися, не, никакой неоднозначсти, все как всегда. Уж и не знаю как теперь обращаться :oops:
Может лучше блокироваться уже в Раде? Не знаю, как-то никогда всерьез над этим не задумывался. Что так - что этак - торговля, договоренности и прочая ... Правда на бумаге экономия, если список короткий. Так что пусть устанавливают процентов надцять сразу.![]()
партий должно быть много, а рынок отберет нужных.Як на мене, то така кількість партій не є добре...
cape, та я не розумію навіщо створювати партію, щоб потім з кимось блокуватися?! Та не краще вже створити одну, але потужну...
Маразм...
Мені цікаво, є хоч одна людина в Україні, яка серйозно бачить різницю між УСІМА партіями...
Коммунистическую партию Советского Союза. И точка. Идеология бывает правящей партии и антинародная. За нее в лагеря.Та не краще вже створити одну, але потужну...
Проффесионал, не в сенсі одну взагалі, а одну за напрямом.
А то створять різні Соціалістична партія України, Українська соціалістична партія і ще півдесятка з такою ж позицією.
Демократів взагалі дофіга...
Кажу ж, маразм.
:no-no: Партия - наш рулевой!
Направление то одно, но к нему ведут разные дороги. Потому создаются разные партии с одной идеалогической целью - захватить побольше власти, уничтожить соперников, нафаршироваться посытнее. К слову - цель у всех как раз одна.
Социальные закладки