Я только сказал как есть, а правильно это или нет Блохину виднее
|
Я только сказал как есть, а правильно это или нет Блохину виднее
Люди срочно надо 2 билета в любой сектор - ну желательно подешевле!2 дня был возле кас, но на билеты так и не попал..((
по мне так турки выйграли по делу.....эта сборная мне всегда нравилась.......красивый и динамичный футбол........а поддержка какая у них......![]()
а вот по поводу греков.......я до сих пор не могу понять как они победили в европе...забивши гол полностью уходит в защиту...команда которая играет в антифутбол......![]()
вЖыК-ВжЫк
Хахлы выйграли 2-0
голы:Езерский,Гусев
вЖыК-ВжЫк
Футбол. Фарери – Україна: післямачеві коментарі
Олег Блохін
На щастя все минулося - травм ніхто не отримав, але на такому полі хлопці добряче навантажили собі м'язи задньої поверхні стегна. Тепер доведеться відходити від поєдинку і відновлюватися на Литву. На такому важкому полі сьогодні команда справді набігалась, але це все мало характер гарного тренування. Команда Фарер дуже слабка. Думаю, якби у першому таймі ми використали ті моменти, як мали, якби були більш розсудливими, то ще в першій половині гри рахунок мав бути зовсім іншим.
Андрій Воронін
Чесно зізнатися, - я на таких полях взагалі не пам'ятаю чи грав коли-небудь. Поле не відповідало ні європейському рівню, ні, навіть рівню відбірного турніру. Щодо команди, - то Фарери всі також побачили... я думав таких слабких команд у Європі вже не лишилось. Але вона в нашій групі і тому нашим завданням було взяти 3 очки. І тим було б гірше для нас і соромно, якби ми тут зіграли унічию. Найголовніше - досягли результату і зараз удома готуємося на Литву. В Одесі у нас дуже серйозна та відповідальна гра. Сподіваємося, що там також візьмемо три очки і продовжимо нашу результативну ходу.
Ти вперше будеш грати у рідному місті в Одесі, такого ще не було?
Справді, це перший матч для мене у Одесі і я з нетерпінням чекаю цього поєдинку. Приїду додому і зіграю на своєму стадіоні - це для мене буде великим святом.
А що там з голом - проясни ситуацію, коли ми вдруге взяли ворота фарерців?
Гол забив Олег Гусєв. Навісив з лівого флангу м'яч у штрафний майданчик Андрій Несмачний і я головою зіграв у м'яч уздовж воріт. Олег Гусев же м'яча переправив у сітку воріт, куди він у підсумку й залетів.
Володимир Єзерський
Головною задачею в цій грі було здобуття трьох очок. Ми прекрасно розуміли, що будуть дуже погані умови. Щодо забитого м'яча, то тренер перед грою мені дав чітке завдання під час стандартів підключатись до атаки. Ось в одному з епізодів так і вийшло - чудова передача Максима Калениченка, у мене був час прийняти, я це зробив і побив по воротах.
Литва буде сильнішим суперником і перемогти її буде куди важче навіть на граному полі в Одесі?
Литва значно сильніший і серйозніший суперник. Прилітаємо до Києва і відразу починаємо вивчати його докладно.
вЖыК-ВжЫк
Социальные закладки