Кто сталкивался с деятельностью ГП "Пора" в Одессе? Поделитесь впечатлениями.
|
Кто сталкивался с деятельностью ГП "Пора" в Одессе? Поделитесь впечатлениями.
Кілька лохів, якім непогано платили під час виборів, от і вся Пора.
Ну Муха не треба так хлопців ображити , Рома ще образиться.Сообщение от muha
Братчик, під час виборів бандюки на "бумері", намагались не давати Свободі розклеювати свою агітацію. Були вони від "Пори". Що таке Пора в Одесі я добре знаю.
Так може ви розклеювали в невстановлених місцях , а вони підтримували закон про вибори ???Сообщение от muha
Братчик, це "невстановлене" місце було поруч зі штабом Пори.
Ви б ще на дверях штабу ПОРи написали , голосуйте за Свободу Тягнибока .Сообщение от muha
Був, але не в Порі Владика Каськова.Сообщение от muha
Братчик, А что такое "Чёрная пора"?
Ні я з жовтих , я став частиною Пори в судний день української демократії , коли Пору розбудила мукачівська ганьба і потрібно було підіймати хвилю боротьби за свободу .Сообщение от капитан
Сообщение от Братчик
Братчик а кто в "Пору" вкладывает деньги?
Жовта Пора - це і є Пора Каськіва, невже ти цього не знаєш?
Сообщение от muha
Я вообще не интересовался цретной порой. Просто хочу узнать, кто её спонсирует.
![]()
Ні , Муха Владислав Каськів реально впливати на діяльність ПОРи почав лише в період з листопада 2004 року , і по вибори 2006 року ,після того як основа керівництва була в бігах та СІЗО після подій 17 жовтня 2004 року у Києві та разгрому центру "терористів-пористів" , а до цього він був звичайним керівником ГО "Свобода Вибору" яка приймала участь в Громадянський кампанії ПОРА .Сообщение от muha
Яка різниця, шаленні гроші які йшли в Пору, зруйнували цю організацію і розбещили її керівників.
забавно наблюдать за перепалкой знатоков![]()
Все вірно , а як все починалося , ви памятаєте маніфест ПОРИ про судний день української демократії , про мукачівську ганьбу , про боротьбу за правду та ідеали , а не за політиків , про не допустимись зради Батьківщини, зараз або ніколи , Хвиля Свободи або режим Кучми .Сообщение от muha
Ох тоді були часи , як все нагадати аж дух захватує, але це було тоді , а зараз гроші та болото карьєризму .
Сообщение от Братчик
Вот и я о том же. Везде деньги, даже "честный" Луценко чьи-то деньги отрабатывает.
![]()
Социальные закладки