кто знает где сделать можно офшорный БЖС и сколько примерно денег?
|
кто знает где сделать можно офшорный БЖС и сколько примерно денег?
Что и контракт от судовладельца сделаете?
C сайта амер.посольства в киеве:
ЧЛЕНИ МОРСЬКИХ ЕКІПАЖІВ
Візи C1/D видаються членам екіпажу, які забезпечують експлуатацію та технічне обслуговування судна. При визначенні питання видачі візи C1/D члену екіпажу судна, консульський офіцер бере до уваги обов’язки та роботу, яку особа виконує на судні.
Необхідні документи:
Загальний пакет документів для отримання візи.
DS-157 (для всіх, хто звертається за візою C1/D).
Паспорт моряка (УВАГА: Якщо моряк отримав новий паспорт чи паспорт моряка, він повинен надати оригінали будь-яких попередніх віз США або інші докази дозволу на в'їзд на територію США (якщо є) (напр. імміграційні штампи або дозвіл на посадку I-95) та докази попереднього досвіду роботи за спеціальністю моряка.
Особи, які працюватимуть на будь-яких інших посадах, крім моряків (наприклад, співаки, танцюристи, музиканти, бармени, офіціанти тощо) також надають документи, які засвідчують їх спеціальність.
Чинний контракт від власників судна чи лист про призначення/трудовий договір (якщо є).
Лист від агента в США, у якому зазначається таке:
а) ПІБ, ранг/посада апліканта, очікувана дата та місце прибуття;
б) повна адреса, номери телефону та факсу агента в США.
Попередній маршрут судна, на якому працюватимуть члени екіпажу.
Список членів екіпажу.
Последний раз редактировалось jimaken; 08.04.2010 в 14:08. Причина: метки
Добрый вечер всем! Вопрос следующего плана... Один знакомый парень - кадет херсонского училища (СВФ) хочет уйти кадетом. Посмотрел инфо на сайтах контор, вроде как V-Ships и еще пара никому не известных фирм типа УНДОРАС И НИКАС поддерживают кадетскую программу, но пока не звонил и не узнавал. Если у кого-нибудь из присутствующих есть свежие данные по этому вопросу, напишите, please.
а в рейс потом занего тоже надо будет идти)))?
пусть позвонит и не боится
в вишипсе,если средний балл не ниже 4 может ставать на учет ,а там как по его смекалке и талантам
Мачете не эсэмэсит!
Посмотрите-ноги мои босы!
по просьбам трудящихся)
COM, благодарю за инфо. Конечно же, парень сам пойдет в рейс. Просто в данный момент очень многие судовладельцы свернули работу с кадетами, поэтому очень немногие могут реально устроится на практику.
Поэтому курсантам приходится обращаться за советом к другим, вот он и обратился с вопросом ко мне.
Усложнять просто, упрощать сложно.
не подскажите где м сколько можно сделать справку (без человека) о вакцинации желтой лихорадки?срочно надо.
маловского 10 ,экипаж вышки
Мачете не эсэмэсит!
по просьбам трудящихся)
ну значит не канает,переубеждать не буду
Мачете не эсэмэсит!
по просьбам трудящихся)
Социальные закладки