|
Бюджетні проекти (пенсія, зарплата і т.д.) будуть обслуговуватися без обмежень.
А з іншими - ппц. Кошти тимчасово недоступні. Але ж "немає нічого постійнішого, як щось зроблене тимчасово" (с)
Про захист від виводу коштів в офшори потрібно було думати ще кілька років назад. (уже все украли до нас)
А проблеми будуть у звичайних юросіб, які будуть не в змозі розпоряджатися своїми коштами, чесно заробленими чи зібраними.
Наприклад ОСББ: зібрали на рахунку протягом року 85 000 грн в резервний фонд і 28 000 в ремонтний. І все! Кошти НЕДОСТУПНІ. Я вже мовчу про сплати мешканців на утримання будинку в поточному місяці, сплачені до 19.12 - також недоступні.... І де взяти кошти для розрахунку з постачальниками? Повторно збирати з мешканців?
Звичайно, фізикам зі своїми 1-2000 переживати нема за що..., а от юриків дійсно веселе життя чекає...
Колись настане день... закінчиться війна...
да, кинули юриков конкретно, как сейчас расчитываться по налогам, долгам, кредитам?
У нас сегодня зашло на таможню 3 фуры, надо опалтить налоги и НДС. А как? что, теперь ставить 3 машины на таможенный склад? и каждый день попадать на деньги?
Умный мужчина сам знает, когда ей быть снегурочкой ©
Мне интересно, у юриков, хоть у кого-то проводятся платежки свыше остатков на утро 19.12?
До речі....
кошти за комуналку, сплачені 19.12 через Приват24 до постачальника послуг ще не дійшли.
З мого рахунку списані, а постачальник їх ще не отримав. Баланс не змінився.
Раніше кошти надходили протягом кількох годин.
Колись настане день... закінчиться війна...
Вроде как завтра счета разблокируют.
А что было бы с деньгами на счетах, если бы обанкротили банк?
Будьте реалистами - требуйте невозможного!
Последний раз редактировалось Рыбачка Соня; 20.12.2016 в 11:01.
Пришли детские деньги на счёт, 12 000,00 грн, вчера сняли 2500 грн, больше не выдал банкомат , сегодня вообще ничего не выдаёт, сделала вчера платежку на карту Пумба , хорошо хоть небольшую сумму, ещё не дошли,хотя деньги списались, только счёт на Киевстар быстро пополнился,вот думаю прощаться с остатком на карте или делать попытки снять, хотела оплатить за газ, свет, но боюсь все зависнет
Социальные закладки