|
Залежить від власника.
Минулого (здається) року був "мовний скандал" в "Перший пекарні" (здається) на Канатній кут Успенської - продавець вперто відмовлявся обслуговувати покупця українською мовою.
Після розголосу в соціальних мережах - продавця звільнили.
Іду після цього повз низ - бачу оголошення на вікні:
"Приглашаем на работу".
Якщо після скандалу, пов'язаному з використанням державної мови, власник не робить висновок і не дає новим кандидатам на працевлаштування чіткий сигнал, що вживання державної мови у магазинах та сфері послуг обов'язкове, ВЖЕ ЗІ СПІВБЕСІДИ - то винен не тільки продавець, а й власник.
Так само і з хамством, хоча за це звільнити складніше.
"Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."
И не только на «любезность»
Там и продукция стала абсолютно не вкусной.
Вся она с запашком того масла, которым смазывают противни- и пофиг что выпекались там до этого пампушки с чесноком, - ниче, выпечем эклеры. Тоже с ароматом чеснока.
Сама сдоба стала сухой и недопеченной- мокрой. Парадокс! Но это именно так - где начинка- она мокрая и сыровата, на кончиках пересушена.
Не вкусно совсем!!
Хотя я ее с открытия посещаю.
Года 2 уже испортилась минимум.
Я туда и ходить перестала.
Есть такая же булочная на Преображенской - это же небо и земля. Там намного вкуснее. И «качественнее» сама выпечка.
Кстати. Когда-то здесь на ОФ вроде была их собственница…но я не помню ник.
Мое Счастье - 23.08.2008
Хорошие вчера акции были в сильпо 1+1![]()
самая дешевая капуста и картошка пока на удивление в Сильпо,главное хорошая
Впервые взял в атб весовое печенье,пошел поискал весы,наклеил стикер.....но все зря,как оказалось....кассир через свои весы провела....и вышло дороже))))
В АТБ та "Траше" ваговий товар зважує касир, бо вважається, що касир краще знає артикули товару, та запобігає зважуванню маринованих грибів, наприклад, як картоплі.
В "Копійці" (коли я там був востаннє) були окремі ваги у відділі овочів-фруктів, печива, круп - іноді з великими кнопками, де заздалегідь запрограмовані найбільш популярні товари.
В "Таврії" - ваги з екранною клавіатурою та пошуком в каталозі - через це можливі помилки (як навмисні, так і невимушені).
"Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."
Вот это АТБ на Заставе, понимаешь, точнее, Застава Два! Это по его причине пропал, точнее, исчез (даже не переехал) базар Застава Два (и при базаре знаменитый бар рюмоШНая Уголок, я знаю барщицу от-туда, в другом месте работает). Ещё шаурма рядом тоже исчезла (вот она как раз переехала, на Заставу Один), был хотя бы здесь один, если можно так сказать, горячий питательный пункт. В АТБ ничего горячего нет, только горячиельное, да с последним проблем вообще нет, а вот закуски покупать только холодные, когда бываю в этих местах...
Даже большая королевская печать не сможет повлиять на реальность.
Вкусная смесь в АТБ все-таки эта Юниор,а по скидке так вообще шикарно.
Социальные закладки