не предлагают использовать бонус(((
А на сайте он отражается,я его не тратила(
на вопрос они просто отвечают мы не знаем,звоните)
|
не предлагают использовать бонус(((
А на сайте он отражается,я его не тратила(
на вопрос они просто отвечают мы не знаем,звоните)
Мне кажется что и ваш не видимый на кассах бонус и мои неначисляемые +360 это все из одной темы и это у них просто что-то глючит
ПАНДЕмия!
А сейчас электронка активируется на кассах 1 магазина или по всей сети?
ПАНДЕмия!
Скажите, а по чем морковка "Краща цина"..?
"Между 34 и 35 годами я прожила 10 прекрасных лет"
ладн,будем звонить...
Горячая линия признала, что у них 17-19 сентября были технические проблемы и не все работало так как надо
ПАНДЕмия!
А мне на почту пришла новая идея от Власного рахунку- "Чоловіча кухня"
Каждый четверг онлайн
Шановна....
Запрошуємо Вас до унікального проекту — на «чоловічу» кухню! Повірте, що куховарити — це також і чоловіча справа.
Не варто заганяти чоловіка на кухню, краще зробити так, щоб він окупував її сам. Програма «Чоловіча справа» саме про це: як справжні чоловіки займаються серйозним ділом — готують для своїх дружин і коханих.Чоловічий стиль приготування — просто, смачно і, головне, весело. Їхній кулінарний талант розкривається завдяки хорошій розмові і нестандартному (ні, не ледачому, а саме нестандартному!) підходу.
Майстерністю і кулінарними секретами з героями програми та покупцями «Сільпо», поділиться Олексій Ковжун — рекламіст, консультант, справжній кулінарний маг і чарівник. Колись він навчився добре готувати, щоб вразити свою кохану, а тепер навчить цьому і Вас!
Для того щоб власноруч приготувати смачну страву, не обов’язково бути кулінарним майстром! Ми з радістю пропонуємо і Вам переконатися у цьому. Заходьте на наш сайт та дивіться щочетверга «Чоловічу справу»* — кулінарне шоу онлайн! Дізнайтеся, на що здатен чоловік на кухні!
Приємного Вам перегляду та смачного!
"Между 34 и 35 годами я прожила 10 прекрасных лет"
Пришел конверт ко дню рождения: кроме стандартных ( х3, +630 при покупке на 180 грн, +240 при покупке на 80грн и +200 на торт), пришло предложение от Короны: +700 при покупке Конфет "Де люкс" 432г, +1000 при покупке кофе растворимого "Carte Noire" 200г, +3000 при покупке конфет "Де люкс" 432г и кофе растворимого "Carte Noire" 200г в одной покупке. Кофе растворимый не пью, но жена просила купить ей на работуПоследнее предложение интересно, т.к. всё-таки 30 грн упадет на бонус
ага, только "Carte Noire" 200г стоит 130 грн
Счас на Ген.Петрова (наверное, и в других тоже) акция на "Жокей" молотый 250г - бери 2 пачки, третья за копейку. В общем, 3 пачки за 62 гривны.
С моих слов записано верно и мною прочитано.
Социальные закладки