Не повіриш, вони майже всі цікаві )))))))))))))
З 01.06.2009 року – це зовсім не мало. Спадкових справ звісно не як у державній конторі, але достатньо багато.
Я не відмовляю нікому хто звертається за заведенням спадкової справи незалежно від ступеню складності. В державну контору ще нікого не відправила.
Нажаль вже навіть по своїм виданим свідоцтвам про право на спадщину видаю інші свідоцтва про право на спадщину.

Бувають достатньо складні справи, які на перший погляд здавалися простими.
Зараз зі всіх спадкових справ (не закритих) є одна дуже СУПЕР ХІТОВА. Як закрию, мабуть навіть на форумі не буду про цей випадок розповідати, одразу книгу напишу. )))))))))))))))))))
У двох словах, стисло:
- справа за участю громадян інших держав,
- пов’язана з навмисним приховуванням інших спадкоємців,
- наявні буйно активні подружжя спадкоємців,
- пов’язана з підробкою документів, та ще до того наданому рішенні суду, яке суперечить Конституції України,
- До СС долучаються інші зацікавлені особи ( права яких порушені вищенаведеним рішенням суду)
Всі спадкоємці ненавидять один одного, включаючи зацікавлених осіб), налаштовані дуже агресивно. Перша їхня зустріч у моїй конторі нагадувала шоу з реслінгу. Викликалась охорона. Добрі хлопці зі зброєю врятували світ від апокаліпсису. Спадкоємці один для одного постійно викликають міліцію.
А я така біла та пухнаста намагаюсь усіх примирити, кожному надаю консультацію про план дій та запобіжні заходи. Зараз є перші результати – припинили влаштовувати шоу боїв без правил, почали слухати та правильно діяти.
Далі буде…

Социальные закладки