Не хожу в кинотеатр уже 6 месяцев потому что хочу смотреть фильмы дублированные исключительно на родном - русском языке!!!
Недавно решил посмотреть тот закон , из-за которого, все одесситы страдают( сорри 90% жителей)
Зашел на rada.gov.ua ....и что я там увидел....
оказываетя никакого такого закона нету...
Оказывается есть такое решение.... вот
========================================
Р І Ш Е Н Н Я КОНСТИТУЦІЙНОГО СУДУ УКРАЇНИ
у справі за конституційним поданням 60 народних депутатів України про офіційне тлумачення положень частини другої статті 14 Закону України "Про кінематографію" (справа про розповсюдження іноземних фільмів)
========================================
суть которого вот
=========================================
в и р і ш и в:
1. В аспекті конституційного подання положення частини другої статті 14 Закону України "Про кінематографію" ( 9/98-ВР ) "іноземні фільми перед розповсюдженням в Україні в обов'язковому порядку повинні бути дубльовані або озвучені чи субтитровані державною мовою..." необхідно розуміти так, що іноземні фільми не підлягають розповсюдженню та демонструванню в Україні, якщо вони не дубльовані або не озвучені чи не субтитровані державною мовою, а центральний орган виконавчої влади у галузі кінематографії не має права надавати суб'єктам кінематографії право на розповсюдження і демонстрування таких фільмів та видавати відповідне державне посвідчення.
===============================================
Оказывается фильмы могут быть не дублированы , а просто субтитрованы..укр языком....
Вопрос...
Почему кинотеатры показывают дублированные на укр язык фильмы , а не субтитрованные... ????
Какой здесь подвох ? объясните мне безграмотному... может я чего-то не знаю... может есть еще какой-то закон или постановление ????
ПОЧЕМУ ОДЕССИТЫ ДОЛЖНЫ ЭТО ТЕРПЕТЬ ??????????????![]()

Тема:
)

Социальные закладки