Люди нужен совет, могу ли я мыть машину перед домом-9этажкой , что там гворят наши законы по этому поводу?
|
Люди нужен совет, могу ли я мыть машину перед домом-9этажкой , что там гворят наши законы по этому поводу?
ничего это не свинство...свинство ездить на грязной машине...
ну так и в чем проблема?
не всегда есть время и деньги мыться на мойке - а я одним ведро мою машину за 15мин...бесплатно...есть разница?
Ничего зазорного в этом не вижу. Жена спокойно мыла свою машину, поначалу люди немного ухмылялись, потом привыкли.
Правила благоустрою території міста Одеси.
5.2. Порядок здійснення благоустрою та утримання територій загального користування:
5.2.4. Доріг, вулиць, провулків, узвозів, проїздів.
Забороняється заправляти транспортні засоби пально-мастильними матеріалами з автомобільних та інших пересувних бензогазозаправників, займатися торгівлею пально-мастильними та іншими матеріалами і виробами, а також мити транспортні засоби на проїзній частині дорожніх об'єктів, узбіччі та тротуарах.
6.2.15. На території розташування зелених насаджень забороняється:
16) заправляти, ремонтувати автотранспортні засоби і механізми, човни і катери на прибудинкових територіях, газонах, узбережжя моря і заток, лиманів, озер, у парках та скверах, інших «зелених зонах»;
Если по букве закона, то нельзя.
Представьте себе, какая была бы тишина, если бы люди говорили только то, что знают.
Конечно нет..
я живу в центре в так называемой старой Одессе и ничего, моют машины во дворе благо двор такой что все стекает в люк... так что ничего зазорного не вижу...
если есть слив то не вижу тут ничего ужасного
если есть-я тоже) но его чаще нет и моющим- пофиг
Социальные закладки