Тема: Білочка і 8 більченят+

Ответить в теме
Страница 1 из 15 1 2 3 11 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 1 по 20 из 282
  1. Вверх #1
    Постоялец форума Аватар для Ch.Lady

По умолчанию Білочка і 8 більченят+

Нажмите на изображение для увеличения
Название: IMG_8061.jpg
Просмотров: 27
Размер:	174.7 Кб
ID:	6928399Нажмите на изображение для увеличения
Название: IMG_8055.jpg
Просмотров: 19
Размер:	117.9 Кб
ID:	6928397Нажмите на изображение для увеличения
Название: IMG_8060.jpg
Просмотров: 23
Размер:	163.7 Кб
ID:	6928355Нажмите на изображение для увеличения
Название: IMG_8056.jpg
Просмотров: 14
Размер:	112.9 Кб
ID:	6928392Білочка - це собака, біла вовчиця =)
    Невідомо звідки і як вона опинилась на: одні кажуть - з гаражів прибігла, інші, що якась машина привезла.
    Оселилась біля аптеки, під сходами. Навела цуценят - 8 більченяток.
    Все було добре, поки малі не стали вилазити в люди. І почалось.
    Одна з працівниць аптеки на цьому тижні на мене накричала,щоб я їх не годувала тут, і що їй воняє і немає чим дихати, що вона їх вивезе невідомо куди, бо санстанція її оштрафує. В принципі правильно, але чого кричати було?
    Нічого не залишалось як рятувати всі сім"ю, яких нервів це мені вартувало - окрема історія.
    Домовилась зі знайомими про перетримку за гроші, бо їм я і так привезла раніше 4 цуценят (окрема тема на форумі).
    Вчора Білочку і цуциків перевезла у збудований спеціально вольєр: не Париж, але дякую і за це.
    В чому портрібна допомога: стерилізація, піар, консультація.
    В чому проблема: Білочка дуже злякалась переїзду, на цуценят гирчить, кусає, сама тремтить і їсти не хоче. Що робити? У одного цуцика проблемна лапка, не знаю як і описати, трохи згодом повезу його в клініку. 1,3 фото (зліва)
    Народились вони 21 серпня. Вже самі їдять, але мамка - це мамка.
    А, ще - це 5 хлопчиків і 3 дівчинки =)
    Мій номер 067 93 10 869 - Христина.
    Дуже прошу допомоги. Я не знаю чи на цей раз я правильно вчинила,що забрала їх, але для цуценят так безпечніше, ніж в полі бути викинутими, а для Білочки - великий стрес =(((
    Последний раз редактировалось Megiona; 29.09.2013 в 00:35.

2. Вверх #2
    Нажмите на изображение для увеличения
Название: IMG_7244.jpg
Просмотров: 14
Размер:	143.7 Кб
ID:	6928419Нажмите на изображение для увеличения
Название: IMG_7240.jpg
Просмотров: 16
Размер:	103.0 Кб
ID:	6928416І сама Білочка =)
    (фото до народження цуценят)

3. Вверх #3
    Живёт на форуме
    Абсолютно правильно сделали!! (увидел вначале "ул.Бочарова", хотел написать насчет "уберите адрес, чтобы догхантеры и т.д." - ан,нет! семейство уже в безопасном месте ).

Мамкин стресс ((( - последите, чтобы не дай Боже, не начала "затаскивать" щенов в поисках нового убежища - тогда придется через силу и в толстых перчатках отбирать. Но, думаю, если только поглядывать и бдить, не тревожа посещениями и лишними попытками войти в контакт, должна сама потихоньку успокоиться. Пока только еду с водой тихонько ставить и более ничего.

Показать скрытый текст
    Как только можно будет безопасно щенов в руки брать, глистогоньте. Для малышни проверенное средство - суспензия пирантела (из человеческой аптеки). Если через несколько дней в ручки щенов брать будет ещё недостижимо, а кормить мама будет, то можно мамаше в еде Прател или Дронтал скормить (1 табл. на 10 кг ЕЕ веса) - через молоко кое-что попадет и детям.

Показать скрытый текст
    О стерилизации
    Последний раз редактировалось Гидрант; 28.09.2013 в 21:03.

4. Вверх #4
    Большое сердце
    Думаю,волонтеры с поселка смогут вам помочь советом по поводу стерилизации и может и осуществить это. Буду пиарить понемножку ваших малышей,только фото бы получше.Лапка видна у мылыша-таки с какой-то паталогией. Вы-молодец,спасибо вам!

5. Вверх #5
    Затаскувати не буде, бо вона в вольєрі. Місця малувато, але є будка і в ній тепло =)
    А що значить безпечно цуценят в руки брати?
    Вона їх від мене не охороняє, довіряє, напевно =)
    Коли вивозили їх, вона навіть не гиркнула. Собака-добряка)
    Хороші новини: залізла до них в будку, не гирчить майже, цицьку смокчуть)
    Мені вона дуже рада, коли я приїжджаю; буваю в неї двічі на день.
    По ній ще видно,що вона боїться; зариває їжу в землю, труситься.

Щодо стерилізації: а чому привитими? собак з вулиці ж забирають звичайних і оперують. Чи я чогось не розумію?

Патологічна лапка. На 4 фото краще видно,як він стає на неї. З якого віку проводять операції? Чим раніше, тим краще? Вже можна консультуватись з лікарем?

А не підійде проти глистів Празицид суспензія для цуценят? Я давала її цуценятам, яких раніше туди привезла. https://forumodua.com/showthread.php?t=2044923 І скажіть, будь ласка, проти бліх ці два кодла можна обробляти? І чи підійде звичаний недорогий засіб?

Дякую всім за відгук на моє прохання =)
    Думаю, у нас все вийде!)
    Последний раз редактировалось Ch.Lady; 30.09.2013 в 01:58.

6. Вверх #6
    Большое сердце
    С лапкой нужно чем раньше,тем лучше-это не стерилизация.Пока щенок маленький и косточки еще не такие окостеневшие как у взрослого,более пластичный скелет,скажем так на примитивном уровне-легче все сростается .закинула ваших на пару сайтов,здесь нужно побольше объявлений сейчас,каждый день понемногу раскидывать-время очень важно,берут в основном малышей,подростки потом зависают надолго.

7. Вверх #7
    Живёт на форуме
    1.Если есть празицид суспензия, то можно и ее дать; в ней, кроме эмбоната пирантела присутствует празиквантел - не помешает.
    2. Почему взрослые в НП едут без прививок от чумки, энтерита и т.п., а непривитых щенят везти опасно?

Показать скрытый текст
    "Пестня" про прививки и иммунитет.

Отсюда следует главная задача - вовремя привить малышню (даже если НЕ ехать потом в НП). Процесс долгий - дважды с 2-х недельным интервалом прогнать глистов, неделя карантина, первая прививка, пауза в 2 недели, вторая прививка, и через 10-12 дней после неё иммунитет считается сформированным. То есть, стартуя в 1 мес., как раз к 3 мес. и "успеваем". На практике так удается сделать не всегда, но стремиться хотя бы к одной прививке до помещения щенка в общество других собак (в том числе и при отдаче в дом или передержку с другими собаками) обязательно надо.

3.Препараты для борьбы с блохами применяют, начиная с 7-8-ой недели. "Дешевые" препараты типа Барса лучше не брать (малышне - точно не стоит).
      Показать скрытый текст
    Лучше через неделю-другую купите нормальное "дорогое" средство (я люблю Стронгхолд, но и Фронтлайн, Адвантикс и т.п. тоже неплохо). Продается в пипетках, рассчитанных на определенный вес. Покупаете одну или две на общий вес подопечных и делите по каплям на всех, получается не слишком дорого. Стронгхолд, кстати, как утверждает инструкция, малотоксичен при слизывании.

4.С лапкой уже всё написали - к врачу, чтобы знать, что там. Может просто вывих, а может и что-то серьезное, возможно, даже придется "изъять" это дитё из стаи на лечение (и чтобы непоседливые братики-сестрички до конца не доломали).
    Последний раз редактировалось Гидрант; 30.09.2013 в 09:31.

8. Вверх #8
    Прочитала - ще більше заплуталась, зробити щеплення всім я наврядчи зможу, як і творожок привозити.
    Мені б їх стерилізувати, бо є ручки на цуценят, але хочуть "чистих". Я людей розумію.

Але з Білочкою виникли труднощі:
    1. Тікає з вольєра на сусідню територію, там лежить. Дітей вона не кинула, просто до волі і вільного переміщення звикла, от і не хоче сидіти там. Сусідам це не сподобалось, виказали своє "фе", запропонували прийняти міри. На ціпок її саджати не хочу -це їй нашкодить. Як варіант переселення у сарайчик з цуциками, а троє з сарайчика у вольєр, але прийдеться її в сараї закривати, що теж не є добре. Або привезти Білочку назад (((
    Ще вона нічого не їсть, а як їсть, то зригує біля дітей постійно,щоб вони їли, хоч я їх годую і намагають привезти смачненьке. Схудла, постійно тремтить, але мені рада, тільки мені і довіряє. Що порадите? Везти її на звичну для неї територію чи утримувати там?
    Не знаю як вчинити правильно. Думаю, дарма я взагалі її перевозила, порушила коло в природі. Жила собі та й жила, і люди годували, а тут одна я і всього двічі на день =((((

9. Вверх #9
    Постоялец форума
    Я думаю Вы сделали правильно что перевезли и деток и маму. У нее просто стресс от смены места обитания, все будет хорошо. Кормить может кормящую нужно чаще?(может попросить друзей у которых она, чтобы в обед кормили?) На улице люди могли накормить и не тем чем нужно, Вы же знаете что сейчас делается! Закрывать в сарайчике думаю можно, все таки крыша над головой, только пол утеплить. Мне кажется Вы на правильном пути, я даже горжусь Вами. А предыдущие щенки пристроились? Я потеряла тему по ним и теперь про них ничего не знаю, расскажите?

10. Вверх #10
    Дякую, за підтримку! =)
    Білочка не довіряє нікому, окрім мене. Я прошу знайомого,щоб годував її. Але вона дається лише погладитись. Ось сьогодні,наприклад, вранці годував знайомий, я на роботі мала бути - цуценята наїлись, вона відвернулась від їжі, пішла в кущі (знайшла собі місце) - залишилась голодна. Такі справи. =(
    Чим її годувати? Думаю, якийсь сухий корм купити хороший..Чи не варіант?
    Вчора ввечорі поїла вона добре,а потім пішла зригнула це все дітям. Хороша мамка, але собі шкодить.

Ті, цуценята не прилаштовані ще. Відгодовуються, підростають, Темку чомусь перенесли в розділ "Подарую цуценят", я сама ледве її знайшла =(
    Ось вона https://forumodua.com/showthread.php?t=2044923
    Ці троє виростуть невеличкими =)

11. Вверх #11
    Постоялец форума
    Начинайте активно их фотографировать и раскидывайте по доскам, обязательно киньте на сландо, но нужны фотографии. Договоритесь с фотографом у нас на сайте есть Женя Баракуда, напишите ему в личку, он собирается приехать на пос. Котовского в воскресенье, фотографировать мою малышку, может и Ваших?

12. Вверх #12
    Большое сердце
    как дела у семьи?

13. Вверх #13
    Добрий день! Вибачте,що рдіко тут буваю і не одразу відповідаю - немає сил і часу.
    Справи у сім"ї погануваті =(

Але почну з хорошого: у вольєрі вже давно ніхто не живе. Вилазили вони з нього, вилазили, я - закидала назад, закидала, потім махнула рукою і в наглу ми зайняли аж два садочка ))) Ні дня без пригод, але територія для гульні велика. =) Треба фото зробити.
    Цуцики підросли - 21 жовтня було два місяці =)
    Їдять багато і напевно їм не вистачає того,що я приношу. Але більше принести не зможу, бо на мені ще близько 30 песиків і купа своїх тварин (навіть кількість соромно назвати - так їх багато).

Погані новини - почалось якесь захворювання.
    Перша злягла дівчинка з тріїці (я об"єднаю дві теми в одну, бо Білка тріїцю прийняла - живуть дружно). Захворіла і за 2 дні вона виглядала так, наче її тиждень не годували.
    Нічого не залишалось як везти в клініку. В четвер - 24 жовтня - я привезла на Бочарова, 1 до Непийводи. Годину сиділа в черзі (переді мною було всього дві тварини), ми помирали, а вони ляси точили. Я зла і ображена на цю клініку. Подивились, визначили як отруєння і підозра на ентеріт - найгірше для мене.
    За одну вечірню крапельницю з мене зідрали 240 грн. і це при всьму при тому, що навіть у них я вилікувала не один десяток тварин. Для мене на даний момент це дорого і я вирішила робити крапельниці вдома сама. Досвід вже є, дякувати в іншій клініці навчили як робити це. Але вранці я поспішала на роботу і залишати на півдня цуцика побоялась - понесла на ранкову крапельницю туди ж - ще 165 грн. з моїми ліками. Вечірню і 2 суботні крапельниці робила сама, кололи Гіскан-5.
    Цуця живе в мене дома,в моїй кімнаті,бо три моїх собаки не факт що приймуть. Назвала Тіною. Самопочуття Тіни краще набагато. =)
    Але вчора при вечірній годівлі я виявила,що ще двоє цуценят невеселі і хвороба напевно та сама =( Вони нічого не їдять.
    А сьогодні вранці - ще один цуцик Білочки. Загалом на даний момент - 3 цуценя з ознаками печалі, а значить прихворіли. Один з них з покаліченою лапкою. Що мені робити?
    Хочеться, щоб всі жили. Допоможіть мені, будь ласка. Якщо вони вже сумні, то одним Гісканом не обійтись? Треба крапельниці?
    Сергій Миколайович - це та людина, яка мені допомагає(він теж живе там ,але хазяйка - баба Катерина,з якою я розраховуюсь за проживання),казав,що вже має 5 бажаючих взяти цуциків собі, але стерильних.
    Вчора був місяць як Білочка там живе.

Не знаю чи все написала і чи вистачить у когось сил це все прочитати. Тіночку сфоткаю вдома, щоб не подумали,що я обманюю. Хвору її фоткати не хотіла, боялась, тепер вже вона видужала - будемо фотосет робити.Вона хороша дівчинка. Одного разу я зайшла в кімнату, лягла на диван обезсилена, хоч пару хвилин полежати і її посадила поруч, так вона підійшла до мене і положила голівку свою на мене і дивиться оченятками своїми розумними в мої очі, глибоко дивиться. І на ручках, а вірніше на колінах любить лежати. І тявкати трішки вміє, коли сама на диван не може залізти)
    Дякую за увагу, сподіваюсь нам хтось допоможе.

14. Вверх #14
    Не покидает форум
    СПАСИБО ВАМ!

я не большой спец в этом деле, но, наверно, можно отдать сейчас щенков людям, кто хочет взять стерильных с обещанием простерилизовать за свой счет, когда придет время...
    Например, Тиночку. Она же выздоровела (ттт). Вот и поговорите с самыми лояльными и хорошими ручками, не будете же вы ее держать пока будет срок стерилизации... И ручки жалко терять - они так нужны, особенно хорошие)))

Может и остальных показать потенциальным хозяевам, если очень понравятся и люди хорошие - и сейчас могут забрать, а вы поможете довести их до ума - в родном доме и болячки быстрее проходят))) Попробуйте поговорить аккуратно... В любом случае познакомится с людьми надо, хотя бы для того, чтобы отсеялись неприемлемые варианты... Может для начала с Сергеем Николаевичем поговорить - как он думает, возьмут/не возьмут сейчас, знает он этих людей близко или нет...
    Последний раз редактировалось BUSZ; 28.10.2013 в 13:26.

15. Вверх #15
    На Тіночку і її рідню замовлення не було =( Вони виростуть невеличкими, не для охорони, для душі.
    Сергій Миколайович вже казав,що бажаючі - це його знайомі, але є одна умова - стерилізація. Я не нагла, але сподівалась, що Білочку з цуциками заберуть в НП, або я сама відвезу, аби тільки дозволили і взялися їх оперувати. Якби під аптекою жила, то служба відлову приїхала б...я думаю, а так....
    Бо за свій рахунок прооперувати їх я точно не зможу =(((( Все іде на їжу і ось ще й лікування додалося.
    Звісно з потенційними бажаючими я буду знайомитись,щоб не віддавати на осліп. Багато сил я вклала в це велике сімейство.
    Сергій Миколайович жартома придумав породу для цуценят: балабай-балабам-баракаобам(остаточне), щоб всі президентами були)) Тобто всі баракаобамчики))) Хай не ображається Америка)

Але зараз мене більше хвилює не як прогодувати їх, а як лікувати, які міри прийняти. Добре було б ще здорових роздати швидко, а раптом там захворіють - їх наврядчи лікуватимуть.

16. Вверх #16
    Не покидает форум
    получается, что только Белочка сама (при условии стерилизации) может рассчитывать на ручки, которые уже есть? Ее щенки не подходят? А с приемной тройки тоже будут маленькими?

По поводу лечения - я пас... увидят наши опытные волонтеры по собакам и расскажут все)))

17. Вверх #17
    Ні, не так. Цуценята підходять, бо вони хороші бутузи і будуть величенькими,а от сама Білочка ще шукатиме свій дім. Вона недовірюха і визнає лише мене. В цьому складність. Є варіанти: вмовити С. М., щоб він вплинув на бабу Кет і Білочка залишиться жити там, або повернути її на місце проживання до потрапляння в "садочки".
    З 8 більченят - на 5 є замовлення, попереднє, не остаточне. Одного бажаючого я бачила - мужик, хотів дівчинку, бо впевнений,що вірною буде.
    Не хочуть люди нестерилізованих брати. Не дурні)) Не хочуть проблем, цуценят, гульок.
    А на тріїцю (Тіна+сестричка+братик) не було бажаючих. Вони ще не пропіарені мною, просто я не встигаю навіть в інтернет зайти написати, не кажучи про піар. Вони будуть невеличкі, бо зараз якісь манюсі,правда,я не знаю їхнього родоводу.

Будьте ласкаві, волонтери, зайдіть сюди якомога швидше,порадьте щось,щоб я в міру своїх можливостей знала як мені чинити далі!
    Последний раз редактировалось Ch.Lady; 28.10.2013 в 15:07.

18. Вверх #18
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от Ch.Lady Посмотреть сообщение
    Ні, не так. Цуценята підходять, бо вони хороші бутузи і будуть величенькими,а от сама Білочка ще шукатиме свій дім. Вона недовірюха і визнає лише мене. В цьому складність. Є варіанти: вмовити С. М., щоб він вплинув на бабу Кет і Білочка залишиться жити там, або повернути її на місце проживання до потрапляння в "садочки".
    З 8 більченят - на 5 є замовлення, попереднє, не остаточне. Одного бажаючого я бачила - мужик, хотів дівчинку, бо впевнений,що вірною буде.
    Не хочуть люди нестерилізованих брати. Не дурні)) Не хочуть проблем, цуценят, гульок.
    А на тріїцю (Тіна+сестричка+братик) не було бажаючих. Вони ще не пропіарені мною, просто я не встигаю навіть в інтернет зайти написати, не кажучи про піар. Вони будуть невеличкі, бо зараз якісь манюсі,правда,я не знаю їхнього родоводу.

Будьте ласкаві, волонтери, зайдіть сюди якомога швидше,порадьте щось,щоб я в міру своїх можливостей знала як мені чинити далі!
    Ох, побольше бы таких "не дурнiх"! Это же хорошо, что хотят стерилизованных!
    Вот у вас есть девочка, которую бы взял этот мужик - пусть возьмет! с условием с вашей стороны простерилизовать ее, когда она подрастет до определенного возраста!
    Запишите друг друга телефоны, адреса и пусть ребенок растет в своей семье, а придет время - простерилизуете ее и вернете обратно на родину)))
    Так очень многие волонтеры отдают хвостов, невозможно же держать их на передержках до 8-9 месяцев (это для кошек, да даже до ранней стерилизации в 4-5 месяцев тоже)!!!

19. Вверх #19
    Мені тут писали,що з 3-х місяців в принципі можна домовлятись в НП. Але мені там просто не повірять, бо не знають мене, подумають,що свою собаку і своїх цуценят прооперувати хочу на дурняк. Потрібна допомога волонтерів.
    Цей мужик хотів цуцичку від Білочки - там три дівчинки (всі в мамку) і 5 мужичків =) Я не можу підсунути не ту собачку, там же видно за зростом, яка буде.

20. Вверх #20
    Не покидает форум
    зачем другую "подсовывать"))) не надо, конечно! Отдайте именно ту, которую он хотел и скажите, что когда ей стукнет ... месяцев, Вы ее заберете, простерилизуете за свой счет, вернете ему)))
    Никто вам так в НП не скажет))) По ним же видно, что они бездомные))) Через НП проходят сотни собак и уж дворовую от хозяйской они отличить точно могут)))

Ответить в теме
Страница 1 из 15 1 2 3 11 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права