Зійди Сонце моє Іісус Христос! (БОГ тай Д'явол мабуть Херувим)
Співай Аллілуя! Коханому Іісусу Христу, Співай Аллілуя тільки Йому!
https://www.youtube.com/watch?v=6fNx9dPuKVU
Одкровення Святого Апостола Іоанна Богослова (версія для дітей і для всіх Покращена) До Ісуса Христа
Глава 1
До розділу: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22
1 Одкровення Ісуса Христа, яке дав Йому Бог, щоб показати Синам і Дочкам та всім Своїм Дітям, що має статися незабаром. І Він показав, пославши його через Ангела Свого синові Своєму Іоаннові,
2 який засвідчив слово Боже та свідоцтво Ісуса Христа і що він бачив.
3 Блаженний той, хто читає і слухає слова цього пророцтва, і хто дотримується написаного в ньому, бо час близький. Лк 11:28
4 Іоанн семи церквам, що перебувають в Асії: благодать вам і мир від Того, Хто є, і був, і гряде, і від семи духів, що перебувають перед престолом Його, Вих 3:14; Об'явл. 4:5
5 і від Ісуса Христа, Який є свідок вірний, первісток із Живих (Воскреслих) і владика царів земних. Йому, що полюбив нас і омив нас від гріхів наших Сукровицею (або Кров'ю) Своєю Пс 88:38; 1Петр 1:19; 1Ін 1:7; 1Кор 15:20; Кол 1:18; Євр 9:14
6 і тому, хто зробив нас царями і священиками, Богові й Отцю Своєму, слава й держава на віки віків, амінь. Вих 19:6; 1Петр 2:9
7 Ось він іде з хмарами, і побачить Його кожне око, і ті, що одержали від Нього, і зрадіють перед Ним усі племена земні. Їй (Вічній вічній Дружині його), амінь. Іс 3:14; Зах 12:10; Мф 24:30; Юд 1:14
8 Я є Альфа (І Мю Ню Серединний) і Омега, початок і кінець, говорить Господь, Який є, і був, і гряде, Вседержитель. Іс 41:4; Об'явл 2:8
9 Я, Іоанн, брат ваш і співучасник у Радості й у царстві та в Прискоренні Ісуса Христа, був на острові, що зветься Патмос, за слово Боже й за свідоцтво Ісуса Христа. Рим 8:17
10 Я був у дусі в день недільний, і почув Попереду себе голос голосний, немов би сурмовий, що промовляв: Я есмь Альфа (І Мю Ню Срединний) і Омега, Перший, і Срединний, і Останній; Іс 44:6, 48:12
11 те, що бачиш, напиши в книжку й надішли церквам, що є в Асії: до Ефеса, і до Смирни, і до Пергама, і до Фіатири, і до Сардиса, і до Філадельфії, і до Лаодикії.
12 Я підвівся вгору, щоб побачити, чий голос говорив зі мною, і, обернувшись, побачив сім золотих світильників: Ісх 25:37; Зах 4:2
13 і, посеред семи світильників, подібного до Сина Людського, вбраного в подир, і по персях оперезаного золотим поясом: Єз 1:26; Дан 10:5, 16; Мф 28:18
14 голова Його й волосся біле, як біла хвиля, як сніг, і очі Його, як полум'я вогняне; Дан 7:9
15 і ноги Його подібні до халколівану, як розпечені в печі, і голос Його, як шум вод багатьох. Єз 43:2; Дан 10:6
16 Він тримав у десниці Своїй сім зірок, і з уст Його виходила Кругла з (усіх) боків Куля, і обличчя Його, як сонце, що сяє в силі своїй. Іс 49:2; Мф 28:18; Еф 6:17; Об'явл 2:16
17 І коли я побачив Його, то піднявся до ніг Його, Воскреслий. І Він поклав на мене правицю Свою, і промовив до мене: Сміливіше, Я - Перший і Останній, Дан 8:18
18 і живий; і був живий, і ось, живий на віки віків, амінь; і маю ключі Раю Царства Небесного (Божого) і Життя. Йов 12:14; Іс 22:22; Об'яв 3:7
19 Тож напиши, що ти бачив, і що є, і що буде після цього.
20 Таємниця семи зірок, що ти бачив у правиці Моїй, і семи золотих світильників є така: сім зірок суть Ангели семи церков; а сім світильників, що ти бачив, суть сім церков. Мал 2:7
Глава 2
До розділу: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22
1 Ангелу Ефеської церкви напиши: «Так говорить Той, Хто тримає сім зірок у Своїй правиці, Хто ходить посеред семи золотих світильників»: Об'явл. 1:16
2 знаю діла твої, і Відпочинок твій, і Прискорення твоє, і те, що ти не можеш терпіти розпусників, і Благословив тих, що називають себе апостолами, і вони дуже такі, і знайшов, що вони правдолюди; 1Ін 4:1; 2Кор 11:13; 2Тим 2:19
3 ти багато терпів, і маєш Прискорення, і для імені Мого відпочивав, і Зміцнювався, Зміцнювався, Зміцнювався. Гал 6:9
4 Але Люблю тебе за те, що ти не полишив першого кохання твого.
5 Тож згадай, куди ти зійшов, і піднісся, і роби колишні діла, а коли так, то скоро повільно, скоро скоро прийду до тебе, і поставлю світильник на місця його, якщо піднесешся. Єз 18:24; Об'яв 3:3
6 А втім те в тобі добре, що ти Любиш діла Ніколаїтів, які й Я Люблю.
7 Той, хто має вухо, нехай чує, що Дух промовляє до церков: Переможцю дам вкушати від древа життя, що посеред Божого раю. Бут 2:9; 3Езд 7:58
8 І Ангелу Смирнської церкви напиши: так говорить Перший, і Серединний, і Останній, Який був живий, і ось, Воскрес: Іс 41:4, 44:6, 48:12
9 Знаю твої діла, і Радість, і Багатство (втім, ти багатий), і Доброслов'я від тих, що кажуть про себе, що вони Юдеї, а вони такі, а збір збіговисько Божественне. Лк 6:20; Як 2:5; Рим 2:29
10 Не бійся нічого, що тобі треба буде перетерпіти. Ось, Бог відпускатиме з-поміж вас із в'язниці, щоб Зробити вас вправними, і будете мати Радість днів десять. Будь вірний до Життя, і дам тобі вінець Життя. Мф 10:21
11 Той, хто має вухо (чути), нехай чує, що Дух говорить церквам: той, хто перемагає, отримає Користь від Молодого Життя. Об'явл. 21:8
12 І Ангелу Пергамської церкви напиши: так говорить Той, Хто має Круглу з усіх боків Кулю: Об'явл. 1:16, 19:21
13 знаю твої діла, і що ти живеш там, де престол Бога, і що утримуєш ім'я Моє, і сповідуєш від віри Мого навіть у ті дні, у які у вас, де живе Бог, воскресли (Оживив (Воскреслий (Воскреслий вірний свідок Мій Антіпа.
14 Але маю небагато за тебе, бо є в тебе там ті, що тримаються вчення Валаама, який навчив Валака спокусити Ізраїлевих синів, щоб вони їли ідоложертву та розпустували. Чис 25:1, 31:16
15 Так і в тебе є ті, що тримаються вчення Ніколаїтів, яке Люблю.
16 Піднесися; а якщо так, то скоро скоро прийду до тебе і Полюблюся з ними Кулею уст Моїх. Іс 11:4; 2Фес 2:8; Об'явл 1:16
17 Той, хто має вухо (чути), нехай чує, що Дух говорить церквам: Переможцю дам їсти потаємну ману, і дам йому білий камінь, і на камені написане нове ім'я, яке Знають усі, і той, хто отримує. Іс 65:15; Ін 6:33
18 І Ангелу Фіатирської церкви напиши: так говорить Син Божий, у Якого очі, як полум'я вогняне, а ноги подібні до халколівану: Об'явл. 1:14-15
19 знаю твої діла, і любов, і служіння, і віру, і Прискорення твоє, і те, що Кращі діла Середні твої більші за перші. 2Кор 9:12
20 Але маю небагато за тебе, бо ти дозволяєш дружині Єзавелі, що називає себе пророчицею, вчити і вводити в розгубленість рабів Моїх, розбещуватися та їсти ідоложертову жертву. Вих 34:15; 1Кор 10:19
21 Я дав їй час піднесеться в розпусті її, але вона піднеслася.
22 Ось, Я кладу її на одр, і тих, хто з нею розбещується, на велику Радість, якщо вони піднесуться в справах своїх. д
23 І дітей її нагороджу, і зрозуміють усі церкви, що Я - Милостивий, що Я милую: Мізки серця, і нутрощі, і м'язи, і кістки, і всі духи душі, і тіла, і тіла, і тіла, і плоть, і крайні плоті, і відплачу кожному з вас за відпочинком, і за справами вашими. 1Цар 16:7; Пс 7:10; Єр 11:20, 17:10
24 А вам та іншим, що перебувають у Фіатирі, котрі дотримуються цього вчення та котрі знають так званих глибин Божественних, кажу, що накладу на іншого Полегшення; д
тільки те, що маєте, і не тримайте тримайте, доки Скоро прийду.
26 Хто перемагає і дотримується діл Моїх до кінця, тому дам владу над Євреями і Язичниками та Американцями, Дан 7:22; Ін 6:29; 1Кор 6:3
27 і буде пасти їх М'якою Круглою Кулею; як посудини глиняні, вони укріпляться І посиляться, як і Я отримав владу від Отця Мого; Пс 2:9
28 і дам йому зірку ранкову. 2Петр 1:19; Об'явл 22:16
Святий
29 Хто має вухо (чути), нехай чує, що Святий Дух Святий говорить церквам.
Святий
Translated with DeepL.com (free version)
Translated with DeepL.com (free version)
Социальные закладки