Тема: Наболевшее. Запутался в жизни

Ответить в теме
Показано с 1 по 12 из 12
  1. Вверх #1

По умолчанию Наболевшее. Запутался в жизни

Здравствуйте. Коротко предыстория проблемы Мне 36 г. Жизнь сложилась что после окончания вуза пошел работать по специальности в школу учителем математики где и работаю и сейчас. Живу с родителями в малом селе. Первые 5 лет вкладывал душу в работу. В силу того что я добряк и мягкохарактерный я был использован в полезных целях другими людьми на работе и вне работы. Начал замечать у себя что на работе были нервные срывы на коллег из-за собственного эмоционального выгорания, недовольства жизнью а возможно и потому что жизнь неустроенная (у меня нет своей семьи). Замечал что в последнее время достаточно надоедает работа в школе. Тяжело живется с родителями довольно часто дают много работы.
    Давно хотел съехать от них но так и не получилось (однажды при попытке съехать и уволиться с работы, даже играли на чувстве вины, сказали что останешься без пенсии). Возникает вопрос что делать если не взял от жизни все что хотел: свою семью, свое авто и жилье, не поменял работу. Очевидным становится факт все надо было делать вовремя. Приходит понимание чтобы иметь семью то надо работать в школе, которая мне надоела давно. Подскажите пожалуйста, какой алгоритм действия достижения данных целей. На что Вы бы обратили внимание в первую очередь из этого перечня: старенькое дешевое авто, переезд от родителей на квартиру, завести семью, измененить работу.
    Расположите по важности данные вещи. По возможности обоснуйте свое мнение. Заранее спасибо.

2. Вверх #2
    Модератор
    Сказочная скотыняка

Ах, уехал мой автобус))))
    Будь спокоен и твёрд, как просроченный пряник

3. Вверх #3
    Модератор

Приятель, семья сейчас не в приоритете, приводи себя и свою жизнь в порядок сначала. Первым шагом ищи дело, которое будет приносить деньги и удовлетворение. Математик- это неплохая база для программирования. Но если не твое, то можно брать учеников и заниматься дистанционно, сейчас несколько миллионов детей учится заграницей, там репетиторы дорого, предпочитают искать наших и заниматься удаленно, погугли школьные программы Польши и других стран, делай предложение не только для украинцев. Регестрируйся на preply і вперед. Параллельно можно делать видео уроки с субтитрами на разных языках и попытаться развивать канал в телеграмме и/или ютюбе. Появятся деньги- сможешь съехать от родителей и устроить личную жизнь, пока начинай вкалывать. Именно в таком порядке, не в обратном.
    Мне нравится в интернете. Тут люди красивее чем в жизни, умнее чем в жизни, смелее чем в жизни, от них не воняет, и можно им не отвечать.

4. Вверх #4
    Не покидает форум Аватар для Я Гость
    странно искать ответы на свои проблемы тут))) Тут только под...ть можем и запутать еще сложнее)))

5. Вверх #5
    Новичок
    Сменить сферу деятельности, попробовать заняться тем, к чему лежит душа, деньги -наживное.

6. Вверх #6
    Новичок Аватар для Razor Edge
    трохи схожа ситуація: початкові дані: хлопчик з 3-ох років на окулярах і ще прізвище гусак, слабенький, тато не показував що потрібно підтягуватися чи відтискатися, в школі потсійно чмирили називали очкариком, очкалупом, утконосом, гцсь харашо їбусь, індокачур, коротше кажучи вигадували все , що тільки можна, одним словом був шкільний булінг, з дівчатами не зустрічався, бо боявся, провчився 9 класів, батьки вирішили, що мені подобається право, і перевели мене в юридичний ліцей після 9-того класу , перед переходом в ліцей літом ламаю руку і ходжу в гіпсі до зими, при цьому клас виявився спортивним, де найменше хлопці підтягувалися 17, а найбільше 33, піля гіпсу вони зрозуміли що я не вмію взагалі підтягуватися, і почався той самий булінг знову, а саме страшніше що років з 10, я після школи приходив ходому і вечора я поринав в свій вигаданий світ, де я був красунчиком, ніхто мене не обзивав і не булив, виховувала мама, тато тільки лупцював ремінцем до 10 класу бо я постійно робив чкісь пакості(як потім виявилося , щоб звернути на себе хоча б якусь увагу) в 10 -11 класі мусив вечорами ходити на спортмайданчик і вчитися підтягуватися, щоб ніхто мене не бачив, одним словом за два цих спроб в 11 класі на змаганнях між школами в порівнянні з минулим класом я підтягнувся 15 разів, чим сильно здивував своїх колишніх однокласників, з школою майже закінчили, в 10 класі мама вирішила що я буду вступати до Києво-Могилянської академії, одним словом, під її керівництвом я проліз на буджет на політологію, де був конкурс 20 людей на 1 місце і провчився там 1 рік, параленьно все-таки ще готуючись під час навчання до вступу на правничий факультет, де був конкурс 300 людей на 1 місце, олдним словом навчання в КМА і підготовка підчас навчання дали змогу вже впевнено вступити на бюджет на правничий факультет і поселитися в гуртожитку, але після вступу на правничий факультет я не усвідомив , куди я потрапив і я почав думати про те, як мати схожий телефон як в однокурсників і почав ходити вечорами після навчання на роботу, щоб заробити на крутий телефон, якось потягнуло вечером на дніпро подивитися, знайома запитала куди я збираюся і теж захотіла поїхати зі мною, і на березі дніпра вона казала як тут файно, і шо вона одна , ніікого в неї немає, а я думав про красу вечірніх вогнів і дніпра, одним словом я на телефон заробив, але на пари багато не ходив, і мене відрахували за 3 незаліки(хоча останній предмет викладач дав мені шанс підготуватися і перездати предмет, яле я цей шанс провтикав, і мене відрахували з університету. 3 раз вже доля не дала пролізти назад(не вистачало кількох місць до вступу знову на бюджет, після відрахування тато вирішив що мабуть треба трохи попрацювати руками, і прилаштував мене офіціантонм в ресторан за 20 км від дому з вахтовим медодом роботи 1 тиждень , за час роботи в ресторані перший раз дівчина дала запустити руку під футболку і помацати груди, друга обіцяла провести зі мною ніч, а третя, якось підійшла , схопила мене за ширінку, і сказала що в мене там нічого немає, чим поселила в мені подальший страх перед дівчатами(думав для чого знайомитися , якщо кожна буде хапатими за ширінку і глузувати з мене) одним словом 18 хлопчик з вечірнім уявним світом захотів все таки вчитися на правовому факультеті, і вступає в харків в київ в нубіп і в одесу юрку, тато вирішує що в одесу, одним словом ця дитина відучилася в одесі 5 років, і замість того щою шукати роботу в одесі протягом навчання , поїхав додому бо знав що там для мене буде якесь місце, суперечка з однокурсником і боязнь не відлупцювати його знову привела мене на турнік, олдним словом вернувся я додому і працюю вже 10 років вдома не за фахом, і тільки в 35 років я перестав мріяти і зрозумів що в реальному світі ти не такий вже і красавчик, грошей торбами немає, машин теж немає крутих , і різко стало огидно від цього всього реального життя, щось трішки схоже до автора теми, а суть байки така, люди, плануйте трохи зачаття дітей, тому що мене хотів дідусь , а не тато, відповідно ніякого чоловічого виховання крім ременя я не бачив , явний світ і образи дівчат і школі своє зробили і я вже 35 річний сільський лузер, який живе просто 1 днем, мотивації ніякої а руки сцикотно якось на себе накладати, якось так, а саме головне виховуючи свого племінника багато йому розказуючи , я з жахом усвідомлював те, що мені цього ніхто не розказував, не підбадьорював/. нічого не показував, а мораль байки така, якщо у вас є діти , то потрібно їх слухати, розуміти, приділяти їм реальний час, і дивитися що вних там в голові, бо мене в свій час ніхто не витягнув з того вечірньої успішного уявного світу в якому я пробув до 35 років
    Никто не умрёт девственником... Жизнь всех поимеет!

7. Вверх #7
    Модератор
    Сказочная скотыняка

Что происходит?)))
    Будь спокоен и твёрд, как просроченный пряник

8. Вверх #8
    Новичок Аватар для Razor Edge
    наболіло, теж заплутався в житті
    Никто не умрёт девственником... Жизнь всех поимеет!

9. Вверх #9
    Не покидает форум Аватар для Alexcat
    Найдите себя с жизне...

какие у вас таланы, что вас интересует, какая тема... Научитесь на этой теме зарабатывать деньги, получите полезный опыт... Станет специалистом хоть в чем-то...и будут деньги.

А машины, девки, хаты... То расходы... Это все само заводится) как блохи у собаки))) если мужчина состоялся.... Главное искать и найти себя.
    Sons Of Anarchy

10. Вверх #10
    Модератор

До психотерапевта йдіть. У вас досі у всьому винні і відповідальні батьки, через слово шось вони не так вам зробили і не те обрали. Але як би вони вас не ображали, ви все одно повернулися до них і пригрілися коло мамки з татком. Вам розгрібати це все щонайменше рік в терапії.
    Мне нравится в интернете. Тут люди красивее чем в жизни, умнее чем в жизни, смелее чем в жизни, от них не воняет, и можно им не отвечать.

11. Вверх #11
    Не покидает форум Аватар для Я Гость
    Цитата Сообщение от Hohotushka Посмотреть сообщение
    Что происходит?)))
    Ніхто не наливає, тому хлопчик і сумує.

12. Вверх #12
    Не покидает форум Аватар для Alexcat
    Про патриархат)))
    https://vt.tiktok.com/ZSh7jQf2b/
    Sons Of Anarchy

Ответить в теме

Социальные закладки