|
Рада призначила новий склад уряду: як це було
https://x.com/i/status/1945889413587714342
Moscovia delenda est!
Как же забавно читать про проблемы Украины
от заатлантического мультимилиардера-знатока во всех областях и носителя успешного успеха, который десятилетиями буквально днюет и ночует именно на Одесском форуме, а не заатлантическом.
И который буквально кипятком восторга писался от Владимира Александровича.
Дьявол кроется в деталях
Насчет командной - не знаю, а вот то, что некоторые ответы полностью совпадают с гугловским ИИ - заметил.
Интернет образование - страшная сила
Санкции против "Северного потока" и "Северного потока – 2".
Парадокс.
Чтобы ввести санкции против Дружбы, сперва надо ввести санкции против Орбана и Фицо, на которые они наложат вето.
У ВР зареєстрували законопроєкт про підвищення окладів суддям місцевих судів до 90 тис. грн на місяць, — голова правового комітету Маслов
Нардеп-слуга Дмитро Гурін пропонує ліквідувати пільги УБД - ну як очікувано!
"Соціальну допомогу мають адресно отримувати ті, хто її реально потребує і поки вони її потребують, а не пожиттєво люди зі «статусом УБД», які провели на ЛБЗ два дні", - зазначає нардеп.
Все дуже просто, друзі, чиновники відчули конкуренцію ветеранів за ресурси і гроші. Це ж якщо все віддавати на допомогу ветеранам - за що тоді будувати дороги (тобто отримувати відкати)? Я думаю виступ Гуріна лише пробний камінь, не хоче влада віддавати цей ресурс на допомогу людям, ой як не хоче.
Хоч для економіки соціальні пільги є вигідними - зростає купівельна спроможність сотень тисяч людей, гроші йдуть на продукти, на ліки, на медичне обслуговування, на транспорт. Але тут ключове - шлях до кишені корупціонера-чиновника набагато коротше, якщо послухати Гуріна і ці кошти не витрачати на соціалку, а пустити на потрібні проекти, які реалізують прикормлені підрядники, що вміють щедро ділитись.
P.S. Щоб уникнути спекуляцій від опонентів - статусу УБД я не отримував, тож на соціальні пільги особисто не претендую.
„У кого есть кошка, тот может не бояться одиночества.“ — Даниель Дефо
Боти оп брешуть як дихають
🇺🇸🇺🇦 Донька Келлога заперечила інформацію NV про те, що його під час візиту в Україну всюди супроводжував Єрмак
Під час візиту Кіта Келлога до Києва NV, посилаючись на джерело в Офісі Президента, повідомляв, що американця постійно супроводжував Андрій Єрмак.
Сьогодні, 18 липня, донька Келлога — Меґан Моббс — спростувала цю інформацію, заявивши, що стаття була неточною, а джерело в ОП збрехало.
Ця стаття абсолютно неточна і є фейком — від початку до кінця. Ким би не було джерело з ОП, вони збрехали й не зробили нікому послугу.
Дуже прикро читати це, — написала Моббс в X.
Т.в.п.п. України Зеленський обговорив з міністром закордонних справ Сибігою питання призначення посла в США. Сибіга пропонує Єрмака в якості кандидатури, додавши посаду заступника міністра закордонних справ для підвищення рівня контактів. Зеленський обіцяв розглянути питання. приємно буде подивитись на реакцію Єрмака ...
Moscovia delenda est!
Социальные закладки