Підкажіть як з цим в моделях Panasonic нової лінійки? Наприклад SD-YR2550STS. Бо на сайті бачу тільки в моделі SD-ZP2000KTS 10хвилин. Та як з цим в Tefal з тих яких зараз продають.
|
Підкажіть як з цим в моделях Panasonic нової лінійки? Наприклад SD-YR2550STS. Бо на сайті бачу тільки в моделі SD-ZP2000KTS 10хвилин. Та як з цим в Tefal з тих яких зараз продають.
А ви власник саме однієї моделі з нової ленійки 2550 2540? Бо десь на IXBT проскакувала інформація що в новому модельному ряді прибрали цю функцію (але з ВПН дуже складно це найти). Може то для рашкістана я незнаю. Тому почути б власника саме SD-YR2550STS наприклад локалізованої під наш ринок.
Добрий день. А як саме повинно бути при вимиканні світла , якщо ця программа працює? В мене було, що світло вимикнулось, але коли світло вмикнули, программа обнулилась , але в мене хліб був вже на етапі випічки, тому допікала вже на программі випічка. Але світла не було десь декулька хвилин , не більше
Все приходит в свое время для тех, кто умеет ждать.
В мене модель SD-R 2530. Немає там 10 хв. Ось тільки перевірила. Після вимкнення програма обнулилася.
Повинно якщо до 10 хвилин небуло світла автоматично продовжити программу. Мені вже дали відповідь с Panashop що в нових моделях це прибрали для здешевлення виробу і нові моделі тільки до 10сек щось пам'ятають. Залишаеться с Panasonic тільки SD-ZP2000KTS с цією функцією. Але сказали що модель дуже спіціфічна і на ній всі программи заточені на дієтичне бороршно грубого помолу як в італійскіх макаронних виробах. Або на його часткове додавання.
А стосовно Tefal є реальні користувачі нових моделей? Як там з відключенням світла? Бо Panasonic з його рецептами під борошне твердих сортів якось відлякує. Воно дуже дороге 300гр 5кг. Мені більше цікавить використання звичайного українського вищого сорту, житнього та цільнозернового з Варуса або АТБ
Социальные закладки