Тема: Гринева Ксения (ДЦП). СБОР на 6 курс реабилитации.

Ответить в теме
Страница 51 из 51 ПерваяПервая ... 41 49 50 51
Показано с 1,001 по 1,006 из 1006
  1. Вверх #1001
    Частый гость
    Здрастуйте наші друзі та помічники. Ксюша продовжує лікуватися. Стан ясен значно кращий, пропав неприємний запах, ясна стали менше кровоточити, але ще при чищенні зубів трохи кровоточать і біль теж став набагато меншим. Але ми ще продовжуємо лікування, я мажу маззю Ксюші ясна тричі на день, щоб знімало запалення, бризкаю рот спреєм від інфекції і вона ще розсмоктує таблетки, чищу язик розчином із содою і роблю примочки з ромашкою. І результат є. На третій день після лікування результат був мінімальний і я вже задумалася, щоб дати антибіотик, і подзвонила лікарю, вона нам призначила мазь для ясен, почала мазати і стан значно кращий. А в перші дні після кожної ночі я міняла Ксюші постільну білизну, по перше на білизні були кров'яні плями і був жахливий запах, це, звичайно, було дуже неприємно, по друге, Ксюша дуже засмучувалась, що боліло і що був такий запах. Сьогодні нам на прийом до лікаря на огляд і маємо ще зробити повторно ультрозвукове чищення зубів.
    Також ходимо на заняття до логопеда, тільки поки не роблять лікувальний масаж у роті, працюють над диханням та вимовою звуків.

Я дуже прошу Вас про допомогу. Реабілітації вже дуже скоро. Ми розуміємо, що ВІЙНА, ми теж її переживаємо і вже двічі змінювали місце проживання, втрачали рідних, двоюрідний брат зник безвісти, війна розділила нашу родину, тато, рідний брат, тітки та двоюрідні брати та сестри залишились у Донецьку. До мами на цвинтар не можу сходити, вона теж залишилася в Донецьку. Це дуже важко, але в нас ще й внутрішня війна - за здоров'я нашої донечки. На превеликий жаль ми не можемо впоратися самі, ми звичайно робимо все, що можемо, Ксюша щодня робить зарядку і їй не потрібно нагадувати, вона розуміє, що для неї це життєво необхідно, але також їй потрібна і комплексна реабілітація з фахівцями та професійною медичною технікою. Ми просимо Вас допомогти Ксюші. Останні роки два мало хто допомагає, в основному це одні й ті самі люди, яким я хочу сказати велике спасибі, завдяки вам Ксюша продовжує реабілітуватися. Низький Вам уклін.
    Ми просимо допомоги у кожного, Вашої підтримки та розуміння. Будь ласка, не проходьте повз наші прохання про допомогу, вона нам дуже потрібна!!!

Надходження на картку Монобанку:
    30 грн Іщенко Андрій
    3000 грн Іван Дячук
    500 грн Наталія Івлєва

Реабілітація з 08.09.2025 р.

ТРЕБА ЗІБРАТИ: 34 270 грн

Реквізити для допомоги:

Приватбанк:
    4149-4975-2697-3377 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)

Монобанк:
    4441-1144-2082-8020 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)

Ощадбанк:
    4790-7299-4418-6808 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)

Вебмані:
    Z234909620175
    E413867723023

2. Вверх #1002
    Частый гость
    Добрий день.
    Вибачте, будь ласка, але це вже крик про допомогу. Реабілітація дуже скоро, а збір стоїть на місці. Дуже не хочеться переносити лікування, Ксюша і так ціле літо не займалась з фахівцями, тільки самостійно. Ми на милі та ще й з боргами. Ми дуже просимо Вашої допомоги, нам не впораться самотужки. Нас багато і навіть невелика сума наблизить нас до закриття збору.
    У Ксюшеньки все більш-менш нормально, на передодні у Ксюші була температура і боліло горло, зараз почуває себе добре і вже хоче до школи, скучила за вчителькою і дітками.
    Ми дуже просимо Вашої підтримки та сподіваємося на розуміння!

Життя Ксюші - це безперервна боротьба за її якість, як би це не звучало, але це наша правда!
    Дякуємо за Вашу віру! Дякую тим, хто підтримує нас і відгукується добрим словом! Дякую тим, хто залишається поряд і допомагає нам!

45 грн Іщенко Андрій
    45 грн Іщенко Андрій

Реабілітація з 08.09.2025 р.

ТРЕБА ЗІБРАТИ: 34 180 грн

Реквізити для допомоги:

Приватбанк:

Монобанк:

Ощадбанк:

Вебмані:
    Z234909620175
    E413867723023

3. Вверх #1003
    Частый гость
    Здрастуйте наші друзі та помічники. Ми з Ксюшею вже вдома, допомогли в селі по господарству, вибрали картоплю (Ксюша брала активну участь, щоправда, потім доводилося дуже добре відмивати її, але вона допомагала). Тепер готуємось до школи, пройшли медогляд та віднесли довідку до школи. Залишилось купити канцелярію.
    У нас намічається хороша новина, доки притримаємо інтригу, головне, щоб усе вийшло, Ксюша дуже сподівається, що вийде.
    На заняття до логопеда поки що не ходимо, вона до кінця серпня у відпустці, а з вересня почнемо ходити до логопеда та психолога (проблема зі сном ні куди не поділася).

Ми дуже просимо Вашої допомоги та підтримки, до реабілітації залишилося лише 16 днів, а сума до збору ще дуже велика.

Життя Ксюші - це безперервна боротьба за її якість, як би це сумно не звучало! Насамперед вона дитина, яка мріє бути як усі: гуляти, спілкуватися, вчитися, грати з друзями, бути щасливою та найголовніше ЗДОРОВОЮ!!!

Дякуємо за Вашу віру! Дякую тим, хто підтримує нас і відгукується добрим словом! Дякую тим, хто залишається поряд і допомагає нам! Величезне дякую!!! Низький материнський Вам уклін

10000 грн Петро Васильєв
    45 грн Іщенко Андрій

Надходження на картку ПриввБанку:
    500 грн Івлєва Н.

ДО РЕАБІЛІТАЦІЇ ЛИШИЛОСЬ 16 ДНІВ

ТРЕБА ЗІБРАТИ: 23 635 грн

Реквізити для допомоги:

Приватбанк:

Монобанк:

Ощадбанк:

Вебмані:
    Z234909620175
    E413867723023

4. Вверх #1004
    Частый гость
    Добрий ранок.

МИ ДУЖЕ ПРОСИМО ВАШОЇ ДОПОМОГИ, ДО РЕАБІЛІТАЦІЇ ЗАЛИШИЛОСЬ 13 ДНІВ, А ЗІБРАНА ЗОВСІМ МАЛА ЧАСТИНА ВІД ПОТРІБНОЇ СУМИ ЗБОРУ. НЕОБХІДНО ЗІБРАТИ ЩЕ 23 ТИС.

Я завжди говорю Ксюші, що в неї все вийде, що багато чого залежить від неї самої, від її бажання та наполегливості. І Ксюшенька працює щосили на заняттях!
    Хтось каже, що головне це фізичне одужання, інші, щоб прогресувало розумовий розвиток. Наша Ксюшенька дуже розумна дитина. І я навіть уявити не можу, як їй важко на душі. Тому що вона розуміє, що решта діток бігає, грає, а вона може це робити тільки з моєю допомогою.
    У неї таке щастя в очах, коли вона самостійно встає і стоїть, і коли робить кілька самостійних кроків. Їй важко, але вона намагається робити більше кроків та довше самостійно постояти. Її наполегливість сильніша за діагноз!!!
    Я дуже хочу, щоб Ксюшенька ходила!
    Ви можете допомогти нам будь-якою сумою...

Надходжень не було.

ДО РЕАБІЛІТАЦІЇ ЛИШИЛОСЬ 13 ДНІВ

ТРЕБА ЗІБРАТИ: 23 635 грн

Реквізити для допомоги:

Приватбанк:

Монобанк:

Ощадбанк:

Вебмані:
    Z234909620175
    E413867723023

5. Вверх #1005
    Частый гость
    Здрастуйте наші друзі та помічники. Вчора у Ксюші був ну дуууже класний день. Вчора від центру ми їздили до басейну. Мені сказали, що можна поїхати в басейн ще п'ять днів тому, але Ксюші я нічого не говорила, по-перше хотіла зробити сюрприз, а по-друге боялася, щоб не скасували, так за літо обіцяли два рази, що поїдемо, але скасовували з тих чи інших причин, то погана погода, то транспорту немає. А вчора вранці, коли ми збиралися, я дістала Ксюші купальник, то вона все зрозуміла. Дуже класно, діти дуже задоволені, басейн теплий, чистий. Посмішки з дітей не сходили. Цілих п'ять годин класно проведеного часу, а коли сказали, що треба вже збиратися, що скоро буде автобус, я думала, що діти накупалися, але ні, вони ще купалися б і купалися! Дякую величезному центру за такі сюрпризи для наших дітей, дякую, що роблять їх щасливими і вони хоч ненадовго забувають, що діти з інвалідністю.

Закрити збір можна лише завдяки великій кількості людей.
    На превеликий жаль, у нас немає таких знайомств та зв'язків з такими людьми, які б змогли закрити збір. І все, що мені залишається, це просити небайдужих людей допомогти Ксюшеньці.
    Будь-яка сума подарує нам велику надію!

МИ ДУЖЕ ПРОСИМО ВАШОЇ ДОПОМОГИ, ДО РЕАБІЛІТАЦІЇ ЗАЛИШИЛОСЯ ВСЬОГО 10 ДНІВ. НЕОБХІДНО ЗБИРАТИ ЩЕ 16590 ТИС.

3000 грн Іван Дячук
    45 грн Іщенко Андрій

Надходження на картку ПриввБанку
    3000 грн Максименко Сергій
    1000 грн Магдевич С

ДО РЕАБІЛІТАЦІЇ ЛИШИЛОСЬ 10 ДНІВ

ТРЕБА ЗІБРАТИ: 16 590 грн

Реквізити для допомоги:

Приватбанк:

Монобанк:

Ощадбанк:

Вебмані:
    Z234909620175
    E413867723023

6. Вверх #1006
    Частый гость
    Здрастуйте наші друзі та помічники. Ось і настав новий навчальний рік. Ми вчора ходили на свято 1 вересня. Незважаючи на війну, її провели красиво, виступали діти з піснями та танцями. Ксюша вже в 7-му класі, як швидко летить час, здавалося б нещодавно вона була ще зовсім маленька, а зараз їй майже 15 років! Наречена!
    Ми обіцяли Вам сюрприз, скоріше він був звичайно для Ксюші, але ми це зробили- купили Ксюше кріслоколісне з електроприводом!!! Урааааа! Ксюша дуже задоволена. А головне їй відразу вдалося управляти. У Ксюші більш слабкі руки ніж ноги, але поставили джойстик на ліву руку, вона у неї сильніша і в неї класно все вийшло. Чесно, я пробувала на ній проїхати, то керувала гірше. Ксюша на десятому небі, вона сама їздить, без чиєїсь допомоги-САМА, для неї це дуже важливо. Чесно мені на руки стало набагато легше. Тільки є маленька проблема, коляска не влазить у ліфт, у нас він старий-вузький і я її заношу в складеному положенні, але нам пообіцяли на першому поверсі зробити місце для коляски. Отакі у нас класні новини. Але є й погані. По перше візок ми взяли в кредит, за коляску ми віддали всю суму, тільки брали з кредитної картки, знову вона нас виручила. А по-друге, реабілітація Ксюші починається вже наступного понеділка, а сума на лікування не зібрана. Ми дуже просимо Вашої допомоги, будь ласка, допоможіть закрити збір!!!

МИ ДУЖЕ ПРОСИМО ВАШОЇ ДОПОМОГИ, ДО РЕАБІЛІТАЦІЇ ЗАЛИШИЛОСЯ ВСЬОГО 5 ДНІВ. НЕОБХІДНО ЗБИРАТИ ЩЕ 16 ТИС.

Надходження на картку ПриввБанку
    200 грн Фролова Т.

ДО РЕАБІЛІТАЦІЇ ЛИШИЛОСЬ 5 ДНІВ

ТРЕБА ЗІБРАТИ: 16 390 грн

Реквізити для допомоги:

Приватбанк:

Монобанк:

Ощадбанк:

Вебмані:
    Z234909620175
    E413867723023

Ответить в теме
Страница 51 из 51 ПерваяПервая ... 41 49 50 51

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права