Тема: Домашний хлеб в хлебопечке

Ответить в теме
Страница 1253 из 1253 ПерваяПервая ... 253 753 1153 1203 1243 1251 1252 1253
Показано с 25,041 по 25,041 из 25041
  1. Вверх #1
    User banned Аватар для yaga
    Пол
    Женский
    Сообщений
    10,751
    Репутация
    2270

    По умолчанию Домашний хлеб в хлебопечке

    Последний раз редактировалось Ustas; 03.12.2025 в 20:33. Причина: закрепил ссылку на Базу рецептов

  2. Вверх #25041
    Посетитель
    Пол
    Женский
    Адрес
    Київ
    Сообщений
    163
    Репутация
    44
    Штолен за рецептом пана Юрія. Витримка 2 неділі, з доданків багато вишні, темний Ізюм, трохи світлого, Марципан розкотила. Зберігався в маслі і цукрі замість пудри, добу назад обтрусила з нього цукор та нанесла розтоплений глюкозний сироп,посипка карамелізованими мигдалевими пелюстками- замотала і в пакет. Сьогодні пелюстки ще хрумтять і тримаються не погано. Але підозрюю що завтра буде вже не так. По смаку: вишні багато не буває( для мене),а от мигдаль в наповненні мене розчарував ( знову). Як я тільки не пробувала- і замочувала, і карамелізувала… Він мені саме всередині не має смаку. На майбутнє, буду робити з лісовим горіхом. А от розкочений марципан більше сподобався ніж ковбаскою- так я його чую в повній гаммі, не як окремий елемент. https://drive.google.com/file/d/1yYXqQWSdQlbqxt-toTuOI33RLthh7u0v/view?usp=drivesdk

    Нажмите на изображение для увеличения
Название: Nata_Stollen-01.jpg
Просмотров: 1
Размер:	142.9 Кб
ID:	13625169 Нажмите на изображение для увеличения
Название: Nata_Stollen-02.jpg
Просмотров: 0
Размер:	116.0 Кб
ID:	13625170
    Последний раз редактировалось Ustas; Вчера в 14:11. Причина: фотки


Ответить в теме
Страница 1253 из 1253 ПерваяПервая ... 253 753 1153 1203 1243 1251 1252 1253

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права

  • Вы не можете создавать новые темы
  • Вы не можете отвечать в темах
  • Вы не можете прикреплять вложения
  • Вы не можете редактировать свои сообщения