У кого есть хлебопечка, поделитесь впечатлениями...
БАЗА РЕЦЕПТОВ и НАВИГАТОР по ХЛЕБНОМУ РАЗДЕЛУ
Шпаргалка Рождественского сезона 2025-26
| ||
У кого есть хлебопечка, поделитесь впечатлениями...
БАЗА РЕЦЕПТОВ и НАВИГАТОР по ХЛЕБНОМУ РАЗДЕЛУ
Шпаргалка Рождественского сезона 2025-26
Последний раз редактировалось Ustas; 03.12.2025 в 20:33. Причина: закрепил ссылку на Базу рецептов
Штолен за рецептом пана Юрія. Витримка 2 неділі, з доданків багато вишні, темний Ізюм, трохи світлого, Марципан розкотила. Зберігався в маслі і цукрі замість пудри, добу назад обтрусила з нього цукор та нанесла розтоплений глюкозний сироп,посипка карамелізованими мигдалевими пелюстками- замотала і в пакет. Сьогодні пелюстки ще хрумтять і тримаються не погано. Але підозрюю що завтра буде вже не так. По смаку: вишні багато не буває( для мене),а от мигдаль в наповненні мене розчарував ( знову). Як я тільки не пробувала- і замочувала, і карамелізувала… Він мені саме всередині не має смаку. На майбутнє, буду робити з лісовим горіхом. А от розкочений марципан більше сподобався ніж ковбаскою- так я його чую в повній гаммі, не як окремий елемент. https://drive.google.com/file/d/1yYXqQWSdQlbqxt-toTuOI33RLthh7u0v/view?usp=drivesdk
![]()
![]()
Последний раз редактировалось Ustas; Вчера в 14:11. Причина: фотки
Социальные закладки