Тема: Домашний хлеб в хлебопечке

Ответить в теме
Страница 1249 из 1249 ПерваяПервая ... 249 749 1149 1199 1239 1247 1248 1249
Показано с 24,961 по 24,963 из 24963
  1. Вверх #1
    User banned Аватар для yaga
    Пол
    Женский
    Сообщений
    10,751
    Репутация
    2270

    По умолчанию Домашний хлеб в хлебопечке

    У кого есть хлебопечка, поделитесь впечатлениями...





    БАЗА РЕЦЕПТОВ и НАВИГАТОР по ХЛЕБНОМУ РАЗДЕЛУ
    Последний раз редактировалось Ustas; 01.02.2025 в 15:28. Причина: закрепил ссылку на Базу рецептов

  2. Вверх #24961
    Модератор
    Аватар для Ustas
    Пол
    Мужской
    Адрес
    Одесса, Украина
    Сообщений
    8,197
    Репутация
    4500
    Цитата Сообщение от Natamin Посмотреть сообщение
    Булочки- венеціанці за рецептом шановного Юрія. Без доданків, борошно Manitoba + 70% і Зернарі селект 30%, без солоду, в аромі цедра апельсину і ванільна паста, масло Яготинське. В формочки 9 на 2 поклала 75 грам тіста- було забагато,думаю 50 г саме норм. Підйом 1,5 години до посадки в духовку, зверху мигдалева глазур+ перлинний цукор. t* 160+ конвекція( вентилятор прикрила сіткою спеціальною), як посадила- знизила до 140. Випічка 18 хв. Кожну булочку запакувала в окремий пакетик - так пригощати когось зручніше. Поки спробувала лише я та донька яка сказала що це ідеальні булочки до кави та чаю і треба щоб вони завжди були в неї дома. Не перестану дякувати пану Юрію за цей рецепт-навіть без цукатів тісто прекрасне.Ніжні, повітряні, вершково- апельсинові кульки- ідеальні. Щоб показати текстуру прийшлося приблизити фото.
    Ага! Ну то що, в наступному Різдвяному сезоні робимо калачі-венеціянці?


  3. Вверх #24962
    Посетитель
    Пол
    Женский
    Адрес
    Київ
    Сообщений
    140
    Репутация
    41
    Це було б цікаво! От тільки щось маю трішки сумніву чи не осядуть вони при остиганні… Але я ж новачок тому це тільки роздуми..

  4. Вверх #24963
    Модератор
    Аватар для Ustas
    Пол
    Мужской
    Адрес
    Одесса, Украина
    Сообщений
    8,197
    Репутация
    4500
    Цитата Сообщение от Natamin Посмотреть сообщение
    Це було б цікаво! От тільки щось маю трішки сумніву чи не осядуть вони при остиганні… Але я ж новачок тому це тільки роздуми..
    Я ж спеціяльно виделів час під'йому - 1,5години.
    Якщо тримати 4-5годин, як на пасочку, то звісно осядуть.
    А якщо швідкий підйом, та ще і розкатати тісто - ніт.
    Так само, як і тісто на калач М-ський V.d.C, і взагалі, будь-яке, хоч Адріано.

Ответить в теме
Страница 1249 из 1249 ПерваяПервая ... 249 749 1149 1199 1239 1247 1248 1249

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права

  • Вы не можете создавать новые темы
  • Вы не можете отвечать в темах
  • Вы не можете прикреплять вложения
  • Вы не можете редактировать свои сообщения