Булочки- венеціанці
за рецептом шановного Юрія. Без доданків, борошно Manitoba + 70% і Зернарі селект 30%, без солоду, в аромі цедра апельсину і ванільна паста, масло Яготинське. В формочки 9 на 2 поклала 75 грам тіста- було забагато,думаю 50 г саме норм.
Підйом 1,5 години до посадки в духовку, зверху мигдалева глазур+ перлинний цукор. t* 160+ конвекція( вентилятор прикрила сіткою спеціальною), як посадила- знизила до 140.
Випічка 18 хв. Кожну булочку запакувала в окремий пакетик - так пригощати когось зручніше. Поки спробувала лише я та донька яка сказала що це ідеальні булочки до кави та чаю і треба щоб вони завжди були в неї дома. Не перестану дякувати пану Юрію за цей рецепт-навіть без цукатів тісто прекрасне.Ніжні, повітряні, вершково- апельсинові кульки- ідеальні. Щоб показати текстуру прийшлося приблизити фото.
Социальные закладки