Тема: Натуральна косметика

Ответить в теме
Показано с 1 по 4 из 4
  1. Вверх #1

По умолчанию Натуральна косметика

Привіт! Нещодавно задумалася про перехід на натуральну косметику, але поки що вагаюся. Цікаво, чи вона дійсно краще підходить для догляду за шкірою? Хтось уже пробував?

2. Вверх #2
    Новичок Аватар для ingafrollova
    Привіт! Я давно перейшла на натуральну косметику і дуже задоволена. Вона виготовляється з рослинних інгредієнтів, не містить синтетичних хімікатів, тому набагато м’якше впливає на шкіру. Натуральні засоби часто мають заспокійливі та відновлювальні властивості, що допомагає шкірі залишатися здоровою і зволоженою.

3. Вверх #3
    Це звучить дуже цікаво! Моя шкіра досить чутлива, тому, можливо, натуральна косметика буде для мене кращим вибором. Можеш порекомендувати якісь конкретні бренди?

4. Вверх #4
    Новичок Аватар для ingafrollova
    Цитата Сообщение от Solomiya. Посмотреть сообщение
    Це звучить дуже цікаво! Моя шкіра досить чутлива, тому, можливо, натуральна косметика буде для мене кращим вибором. Можеш порекомендувати якісь конкретні бренди?
    Звісно! Якщо шукаєш щось дійсно якісне, зверни увагу на JUST Swiss. Це швейцарська марка, яка спеціалізується на натуральній косметиці. Їхня продукція виготовлена з високоякісних рослинних інгредієнтів, які дбайливо доглядають за шкірою, особливо якщо вона чутлива. JUST Swiss пропонує широкий асортимент засобів для догляду за шкірою, а також ароматерапію і домашнє спа. Думаю, ти будеш задоволена!

Ответить в теме

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права