|
Последний раз редактировалось greenok; 12.12.2009 в 16:17.
ВО Свобода нікого не заставляє відмовлятися від якоїсь мови.
Це спекуляція на фразах.
ВО Свобода ідеологічна партія яка представляє інтереси людей, що вважають себе українцями, є прихильниками української мови, культури, історії.
Якщо ви не розділяєте ідеології ВО Свобода, ви за неї не голосуєте.
Але зважаючи на обмежений вибір кандидатів, то проблема мови - не той критерій, за яким слід обирати майбутнього Президента. Навіть соц.опитування вказають на незначну зацікавленість громадянами в даному питанні.
Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Вибачте, що перебиваю ваші нападки на bobboba
На місті "Свободи" я б розвісив з подібними листівками на кожному стовпі. В Галицьких областях підтримку отримали б незаперечну
"..Таким образом, присоединение Галичины к УССР объединило в одном административном, а затем и государственном формировании два различных народа - цивилизационных оппонентов. При этом, если народы Великой Украины всегда толерантно относились к галичанам (про заборону греко-католицької церкви автор трохи забув, але нічого), не вмешиваясь в их жизнь и не навязывая свои ценности, то сами галичане при первой же возможности крайне агрессивно, не останавливаясь перед насилием и массовыми убийствами, пытались причесать Украину под свою гребенку..)
Навіть боюсь що станеться з західняками, якщо прийде до влади "Партія Регіонів" (це слова одного з її членів, здогадайтес з трьох разів чиї) чесно не подобається "свобода", але перед такими фразами навіть вони здаються уособленням толерантності.
Так хто що розпалює???
Это не ты писал?
https://forumodua.com/showpost.php?p=8562976&postcount=3699
Якщо нікчеми почувши твоє ім’я здіймають галас, значить воно звучить гордо.
ну и причем тут ваша мать ? бригаду из дурдома надо вызывать тем кто утверждает что в харькове притесняли украинский Язык....
как это делали в Одессе три страницы посвящено...с походами в театр и принуждению в библиотеках брать в нагрузку ваш "подпольный" Кобзарь...вы когда такую ересь пишете на канадского жителя расчитываете ?
ЗЫ.Роджерс,в который раз извини.
Вказану цитату думаю самі знайдете.
http://www.izvestia.ru/politic/article3133320/
Нагадаю чоловік був віце-прем"єр міністром при прем"єрстві Януковича.
І помоєму і наданий час якийсь там міністр в "тіньовому уряді".
А ця цитата чого варта
"Последние же пять лет галицийского засилья так близко подвели государство к грани, за которой крах, распад, гражданский конфликт, что галичане должны быть сами заинтересованы покинуть если не Украину, то по крайней мере ее властные институты"
Як цікаво, по моєму це заклики до...
Последний раз редактировалось Liubertas; 12.12.2009 в 16:43.
Социальные закладки