Показать скрытый текст а ми пережили дніпропертровських, данєцкіх, дасть Бог і вінницьких переживем.
Юрій СитникНравится Страница
7 ч ·
Генномодифікована влада, $-$-$...
Дуже хочеться матюкатися. Але не буду.
Як кажут в народі: а ту ся свище. Оскільки те, що відбулося нині у верховнім потішнім органі, є безпосередньо пов'язане з грошима, то свист у тексті буду позначати так: $. До прикладу: сьогодні в парламенті зграя піда... Ой! Перепрошую! Ще раз: сьогодні у парламенті $-$-$. А ви замість мого "то ся свище" можете вставляти якусь свою вишукану лайку.
Можна й на іноземній мові.
Таким чином будете співавторами тексту.
Отже, сьогодні, після довгих ритуальних танців, під час яких павіани української політики мірялися пуцьками, сикали їден другому в мешти, срали під порогом і демонстрували голі сраки, сьогодні, накінець, елєкторальне стадо може зітхнути з полегкістю - свєршилось! Кошерного Сєню на бойовім посту змінив не менш кошерний Вова. Останній, не піднімаючи дупи з крісла, відродив давній козацький звичай - тричі відмовлявся від отаманського пернача, за що його мало не $-$-$ по голові булавою сам гетьман Порошенко, шо веде своє військо, військо єрусалимське, хорошенько.
Вкупі, як то ся каже "пакетом", разом із Вовою, тубільне населення скаліченої злим Пу країни, отримало цілу купу достойників. Всьо поділили. Не поділили тілько - хто буди "кришувати" бізнес на хворих українцях. Але Вікуся Сюмар заспокоїла усіх нездорових, обіцявши, шо завтра то ся зробит. Геноцид має бути комплексним...
Навіть без главврача держави масово умислово хворих, маємо таких звьозд, шо народ якого Зімбабве чи Гваделупи просто сплакавсі від заздрощів і повидирав си з дупи волосся.
Чого вартує $-$-$ Кубів, котрий, захопивши в 2014 році Нацбанк, обвалив гривну, впорскнувши 101 мільярд грн. у спекулятивний банківський сектор. Ця сума звідти й на повернулася, а підтримані щедров комсомольсков руков Кубіва банки, зачєли сі тріскати як гумові вироби натєгнуті на депутатскі голови. За обвал гривни та поповнення долярами революційно-гнидісного общака $-$-$ з розікраденого бюджету, дядю Стьопу гетьман Петрик зробив депутатиком.
Але, курва, гривня впала, а економіка, сука, ше дише! То ж таланти майданівского коменданта знову є востребувані - перед остаточною приватизацією ціни треба збити до мінімуму. То ж іде пан Кубів тєжко ґарувати першим віце-прем'єром і міністром економічного розвитку й торгівлі. То вже просто епічний $-$-$...
Але зато маємо цілого віце-прем'єра "з питань європейської та євроатлантичної інтеграції". Така файна пані Іванка Клімпуш-Цинцадзе на тій посаді. Але ж, $-$-$! А хтось мене, звиклого поспилитого, запитав - чи хочу я десь інтегруватись. Знаєте, шо то є "інтеґрація"? То є процес об'єднання частин у шось ціле. А я смію вважати що Україна то є шось ціле й самодостатнє, а не якийсь відросток "русскава міра" чи кавалок Европи, яка вже сама тріщит по швах. І тому не хочу аби мою країну розривали між "сходом" і "заходом". Певно я латентний сепаратиста...
Ну ніц. Для правдивих сепаратистів маємо віце-прем'єра з питань окупованих територій та тимчасово переміщених осіб. То сила! Як то файно будут іти наради президента, з вище згаданими віце-прем'єрами. До прикладу, по питаннях експорту канхфет з ліпєцкої фабрікі "Рошен" на окуповану територію Донбасу. Український президент, власник бізнесу в Росії, буде обговорювати питання поставки продукції зі свого підприємства, що знаходиться на теренах країни-окупанта, на території України окуповані Росією, через український кордон, який контролюється Росією. Та як би таке уповісти в тих Нідерландах перед рехферендумом, то мались' мо би 100% проти при 100% явці. -$-$-$...
Отим віце-прем'єром окупованих територій став пан Кісітон Володимир Євсевійович. Вінницький спеціаліста з водопровідно-каналізаційного господарства. Кажут жи Путін зібрав своє РНБО - бояться жи Крим залишисі без води, а сепаратистів зачнуть мочити в сортірах, або перекриют їм каналізаційні колєктори. Ну і нехай ся боять, а ми пережили дніпропертровських, данєцкіх, дасть Бог і вінницьких переживем.
Їдним словом згадаю пані Яресько - дасвіданья. На місце протеже Садового, прийшов серйозний пацан - Саша Данилюк. Нє, не той рудий майданівський провокатор, а сам заступник Глави АДміністрації Президента України. В 2006 - 2010 році хлоп був гендиректором в Рюріка (інвестфонд Рюрік Інвестмент, м. Лондон), а з 2010 до 2015 керував Координаційним центром з упровадження економічних реформ. Сильний хлоп - Янукович був, Майдан був, Крим здали, Донбас просрали, а він твердо координував упровадження реформ. Ну, паралельно він керував ще двома компаніями в Лондоні - то певно хобі...
І на завершення. Пам'ятайте, кінцева ціль - то наша земля. Отже, агропромисловим міністром призначили пана Кутового. Тарас Вікторович троха попрацював у СБУ, троха у фонді "Відродження", в інвестиційній компанії, а з 2008 року став членом і в 2012 році очолив ССС (Спілку Спасіння Села). В 2011-2012 роках пан Кутовий був керуючим директором "АТ Глобал Холдінгс Лімітед", компанії кортра займається трансгенним насінням. ГМО.
Підозрюю що гаслом міністерства тепер буде: ГМО спасе село!
А ось чому ГМО то є епічний $-$-$ України, вам у цю суботу, в форматі "Вільного Університету", розповість дослідник цієї проблеми. Слідкуйте за оголошенням
Доброго ранку всім!!
Социальные закладки