|
Последний раз редактировалось кетрин-макс; 28.06.2012 в 19:08.
Офигевшая или офигенная??? ну это кому как повезёт)
А вы были в Затоке? Частный сектор там - такие же дома, как и частные пансионаты, как правило отдельный вход в остевую половину. есть вдухуровневые и т. п... И на первой линии они перемежаются с базами отдыха. Проверенные есть тут на форуме, та же Мама0Мия, Иван Дулин, Василиса, если не ошибаюсь. Если тут попросите частников скинуть Вам свои фото и координаты, то в этой теме есть отзывы об эих частниках.
Если Вы ищете относительно недорогую базу, не привязывайте себя к их столовкам, там не всегда возможно кушать, а потом можно пойти и выбрать более-менее подходящую или кафе.
Помощь детям отделения ОнкоГематологии нашего города
Если вы думаете, что приключения опасны, попробуйте рутину - она смертельна
Адміністраторка сказала - проплачувати не треба, тільки зателефонувати за тиждень, щоб підтвердити заїзд.
Щодо доставки їжі під будиночок, вважаю це не дуже гігієнічним рішенням... Літо, комахи, птахи, та й так хтось щось може натрусити випадково.
І що із того, що десь є дорожче, чим в Едемі, питання чи воно цього варте, чи це жадібність власників?))
Навіщо мені та Ваша коса.)
Вважаю, що номер в Затоці не має коштувати дорожче, чим в Місхорі. 500 грн. - червона ціна в базарний день, та й то ще забагато...
Все інше - від лукавого.
Я не проти шпал, я проти близькості до них .))
З Хмельницького.
Последний раз редактировалось Примакова; 28.06.2012 в 20:14.
Примакова
Щодо доставки їжі під будиночок, вважаю це не дуже гігієнічним рішенням... Літо, комахи, птахи, та й так хтось щось може натрусити випадково.
На счет гигиены: я долгое время имела отношение к общепиту и притом в курортных зонах. Поверьте мне, що комахи, птахи та щось натрушене - це саме найменше із антисанітарії .)) Такої антисанітарії, як в курортних столовах та кафе (я маю на увазі ті, які працюють сезонно) ще треба пошукати. Особливо там де працюють студенти. Звичайно, що не у всіх, але гарні кухні - це бистріше виключення з правил сезонних кафе. Главное - это подать красиво пищу, а на кухне что делается никто ведь не видит. Поэтому я стараюсь находить места отдыха где хотя-бы ребенку смогу сама готовить.
кетрин-макс, Рурк2011
Люди, а якщо серйозно, Ви дійсно вважаєте, що 800-1200грн за Затоку - це адекватна ціна?
Ще й свого чайника треба волокти і свою білизну (це я про Едем)![]()
Да там и 400 гривен - это много. Был я в от Эдеме прошлым летом - полный дрэк. Вы лучше подумайте откуда там такие цены - потому что прутся туда с России, Белоруссии, Украины люди, и слыхом не слыхавшие про слово - "сервис". Хоть бы в Турцию разок съездили, посмотрели, может потом бы и не пёрлись в Затоку и не платили за 3* на пятой линии с ужасным сервисом и такими же номерами как за 5* в Турции. У меня просто выбора нет - могу только на выходные - в Турцию смысла нет, да и в Затоку не получается потому что там уже колхозники со всего бывшего СССР все номера до сентября забили.
Последний раз редактировалось Рурк2011; 28.06.2012 в 21:51.
А сегодня в пробку все попали, друзья ехали 4 часа кусочек от лиманской до центра затоки
А про цены... да высокие цены, но ведь не дерут в турции хозяев отелей как дерут наших наши госорганы, отсюда и цена складывается. Надоели уже с турцией и египтом своими.
Это ищу знакомым приличное что-то и они тож ценами возмущаются
Ну а как тут не возмущяться, когда за курятники даже по турецким меркам ломят цены выше 5*. А всё почему? Да потому что у них и так отбоя нет от колхозников, зачем им улучшать сервис, обстановку и т.д. И так приедет гегемон постсоветский и всё схавает. Я вчера больше 30 баз обзвонил - всё занято.
Відповідаю, чому не іду до Туреччини.
1. Не має закордонного пачпорта.
2. Не знаю їхніх звичаїв та їхньої басурманської мови (та й англійську не дуже).
3. Не знаю, в який саме готель їхати, а якщо буду вивчати по відгуках, то рік мине, а може більше. Адже, не все то добре, що Турція... Поганих відгуків про готелі чимало, в тому числі про п"ятизіркові.
4. Важкодоступність аеропортів. Літаки у нас літають з декількох міст. Тобто, мені спочатку треба дістатись якогось міста, з якого літають літаки, а потім аеропорта... Це все час та нерви.
А Затока близько - сіла в потяг, ніч переспала і вже в Одесі. Можна і в Крим, але їхати довше втричі... Крим планувала минулого літа, поки читала відгуки і роздивлялася фото - літо скінчилось. До того ж, я на морі не була більше 10 років. Отже, спочатку Затока... А може востаннє...
І може то не колгоспники з усього пострадянського простору позабивали усі бази, а одесити з киянами, які звикли їздити в Затоку, як на дачу, - на вихідні?![]()
Социальные закладки