Твоему украинскому выпускник начальной школы может дать оценку.
Та більше того, моїй українській оцінку може дати навіть випускник дитсадка
Але от цінність такої оцінки вельми незначна - так само, як і цінність оцінки пана старшого солдата
Розумієте, шановна панянко...
Українська мова трішки більш гнучка, ніж російська...
Тому можливим в сучасній українській розмовній мові є застосування слова "рахувати" в розумінні "вважати"...
Філологи з цим незгодні - але філологам дай волю - вони б усіх змусили розмовляти українською мовою часів Т.Шевченка...
Так и хочется под этим высказыванием поставить (с)(ющенко)....
Я не люблю фатального исхода,
От жизни никогда не устаю.
Але от цінність такої оцінки вельми незначна - так само, як і цінність оцінки пана старшого солдата
Откуда такие познания - ходил в садик за оценкой?
Б_Рысь женской сущностью владеет
И волновать она умеет
Мужские грубые сердца,
Не вдохновляя лишь скопца. (с) minor
Ваш украинский уже значительно лучше, чем вначале.
Тому можливим в сучасній українській розмовній мові є застосування слова "рахувати" в розумінні "вважати"...
Філологи з цим незгодні - але філологам дай волю - вони б усіх змусили розмовляти українською мовою часів Т.Шевченка...
По всей видимости, Вы разговариваете западноукраинским языком, который очень сильно отличается от литературного.
Конечно. "Гнучкiсть" прямо гуттаперчевая. Можно даже говорить "я маю на рахунку", вместо "я маю на увазi".
Социальные закладки