Это так на вскидку особо не задаваясь целью:
http://www.migdal.ru/migdal/events/youth-confs/3/8139/3772/
к сожалению не все работы наших краеведов доходят до инет-публикаций,а жаль много интересного можно узнать.
|
Это так на вскидку особо не задаваясь целью:
http://www.migdal.ru/migdal/events/youth-confs/3/8139/3772/
к сожалению не все работы наших краеведов доходят до инет-публикаций,а жаль много интересного можно узнать.
А біс його знає як воно було.... щоб точно сказати треба було там бути!
А що до того що когось там прапором вдарили
Вдарила по голові прапором і мужик пішов бити жінку.... - молодці!
Прапори на вудках... щоб вудкою вдарити треба бити нижньою частиною, а якщо зауважити що на вудці прапор то це не зробити доволі важко.....
Душу - Богу, Сердце - Женщине, Долг - Родине, Честь - никому!!!
МАГ, та я ж про те й пишу, що біс їх знає, хто там перший почав, і чому в жодного з організаторів двух груп людей не стало клепки запобігти бійці... Але мені здається, це та ситуація, коли "яке дибало, таке й здибало". Повторюсь - як на мене, кауровці й тягнибоківці одне одного варті. А бабусі там з обох боків дуже активні. Краще б на Приморському виставкою квітів помилувались - для здоров"я, як на моє ІМХО, корисніше було б...
И это пройдет.
Як я бачив з сюжету то бійка почалась дуже швидко .. і організатори з боку Свободи і просвіти навіть оком не встигли моргнути!
Ну про приїжджих я вже казав це місцеві гілки організацій!
А про пропонують поїхати...
На боці Просвіти і свободи є дуже весела тітонька... коли я був на Катеринінській площі (при встановлені фаворитів) вона таке виробляла....
P.S. Може хтось знайде посилання звідки можна звантажити запис цієї бійки... хочеться повністю подивитись ... і все таки зрозуміти що там було!
Часть из них себя уже не считает приезжими.
Наша классная руководительница почтенного возраста (уроженка ЗУ, которая поступила в одесский ВУЗ) в 1985 году попыталась объяснить нам, что наш родной язык украинский, но встретила полное непонимание и больше не возвращалась к этому вопросу.
Только что показывали сводку о празднике, так на Приморском вместе с Гурвицем ходил Порошенко, и на приёме был замечен Рудьковский.
Вы можете указать биографии членов этих местных ячеек? Сколько их предков похоронено в Одессе?
в семье не без урода (с)![]()
ॐ श्रीं ह्रीं क्लीं ग्लौं गं गणपतये वर वरद सर्वजनं मे वशमानय स्वाहा
Ви знаєте ці градації Одесит не Одесит мене вже задовбали... я десь таке вже чув...
а згадав! Арієць не Арієць!
Одеситом є людина яку тут живе, працює, навчається...... а не.. о то тільки твоя бабуся тут жила ... то ти не Одесит! І не лізь у справи цього міста.. той що, що ти тут живеш.....
Правильно - ввести в Германии единственным государственным турецкий, во Франции - арабский, в США - испанский, в России - Китайский. Ведь представители данных национальностей живут в этих странах и никого не должно волновать мнение тех, чьи предки эти самые страны создавали.
Ми розмовляємо про Одесу, про пам'ятник і про заворушення які відбуваються що до цього пам'ятника!
Що до мовного питання вам в іншу тему!![]()
Ну добре!
Тоді таке питання:
Люди чия сім'я не має 5-ть поколінь в Одесі мають право на участь у житті міста?!
Чи то по вашому не одесит і хай іде звідки приїхали його предки або він сам!?
Если человек приехал в другую страну, должен ли он жить по законам и правилам новой страны пребывания?
Может ли он участвовать в жизни новой страны или должен из неё уехать обратно?
Я считаю, что если обычаи места, куда приехал человек в корне расходятся с его жизненными ценностями, то он должен покинуть это место и переехать туда, где его жизненные ценности не испытывают дискомфорта. Если же остался, то будь добр принять ценности того места куда ты приехал.
Социальные закладки