|
Если модераторы будут давать "належну правову оцінку", тогда необходимо попросить их приложить скан-копию документа, удостоверяющего их юридическую компетентность. В противном случае, давайте не устраивать фарс. ("А судьи кто?.." (С) )
И что это за норма? И что за "подібні речі"? Дай сначала квалификацию этим "речам", а потом уже ссылайся на норму!
Если я лгу, тогда кто говорит правду?
И вы говорите о федерализме в стране, где даже не ждут решения КС? Это будет 20 княжеств![]()
не, зачем??? мы не россия, где за всем не уследишь... хотя и у нас особо тоже. но всё таки это лишнее. не те размеры страны
Честно говоря я не вижу плюсов от федеративного устройства, а вот минусы ...
При розгляді цього питання необхідно визначитись для чого потрібен федералізм, що ми бажаємо досягти введенням федеративного устрою держави і за яким територіальним принципом будуть визначатись суб"єкти федерації? Головною проблемою сьогодні є нерівномірний розподіл коштів, які надходять до державного бюджету Украини, що і викликає розмови про федерацію. Щоб вирішити це питання, необхідно приймати нове законодавство про місцеве самоврядування, надати можливість громадам самостійно розпоряджатись коштами які вони заробили, а в державний бюджет відраховувати відсоток на загальнодержавні потреби. Всі органи самоврядування повинні бути виборними та підзвітними громадам, в тому числі і правоохоронні, на місцевому рівні. А федеративний устрій передбачить створення ще одного рівня доїльного апарату окрім Києва, що не покращиться на рівні життя населення і ніхто не гарантує, що в самих суб"єктах федерації не виникнуть такіж самі протиріччя , що не викличе поділ самого суб"єкта на декілька окремих частин.
Считаю, что федеративное устройство Украине ни к чему. У нас нет традиций федерализма. Далее - соглашусь с sima-vpn: непонятно по какому принципу будут определяться субъекты федерации. В сторону РФ кивать не стоит - там 21 республика и 7 автономных округов, исторически сформировавшиеся, как места компактного проживания того или иного народа.
Кстати, по-поводу распределения денег. Читал где-то, что в Украине существует следующая несправедливость, из-за которой страдают регионы, а выигрывает Киев: если кампания большая и зарегестрирована в Киеве, но имеет филиалы в других городах, то налоги с филиалов все-равно идут в бюджет Киева. Не знаю, правда это или нет.
Кстати. Как там Автономная Республика Крым? Не кивайте на Германию. Вы считаете, что Крым выиграл от автономии?
К федеративному устройству Украина всё равно прийдёт.
YOKO, если Вы надумаете отвечать за свои слова и перестанете шланговать --дайте знать, с удовольствием послушаю слова не мальчика, но мужа. Ну, а если Вы действительно сможете доказать, что "миф" это миф, то я... впрочем я уже сказал и от своих слов не отказываюсь
Знакомая риторика. Вы не в секретариате президента работаете? Если да --то неуд. Забыли "прозора" и "демократична".Я надіюся, модератори дадуть належну правову оцінку твоїм словам.
Є чітко встановлена сувора норма форуму, яка забороняє подібні речі.
Так річ в тому, що і я не відмовляюся.YOKO, если Вы надумаете отвечать за свои слова и перестанете шланговать --дайте знать, с удовольствием послушаю слова не мальчика, но мужа. Ну, а если Вы действительно сможете доказать, что "миф" это миф, то я... впрочем я уже сказал и от своих слов не отказываюсь
Хтось з моїх опонентів - україїнофобів підняв риторику 2004 року, мовляв "ми їх кормимо, доколє" і т.д.
То може потрібно затребувати у нього докази, що таки да він правий, а не мене, хто каже що це міф?
Я на урядовому сайті колись бачив гарну табличку де було по областям указані надходження і дотації. Всі області, за виключенням київської приблизно рівні за балансом надходжень до бюджету та державних дотацій.
Ні, зате мабуть на відміну від багатьох, знайомий з правилами форума, які забороняють розпалювання міжнаціональної ворожнечі.Знакомая риторика. Вы не в секретариате президента работаете? Если да --то неуд. Забыли "прозора" и "демократична".
А коли одну частину називають окупантами - то це її типовий випадок.
Тут могла бути ваша реклама
Социальные закладки