|
Він трошки перебав, але ви знаєте, він десь близько. Щирість українця будується на "А що люди скажуть?". Так воно и є, в очі каже одне, а за очі інше. Лизне пану дупу, а потім починає лаяти його останніми словами.
Українці - мирний народ и потяг до лайна виражається у цій, досить непрєминій рисі українського характеру.
Люди зі Сходу більш прямолінійні, і тому більш адекватні. Тому я вітаю уряд з людей зі Сходу. От! ))
Коли ви були на західній Україні, вам часто намагались перерізати горло?
Не знаю чи ви українець, наврядчи, але вам би трохи більше поважати людей які живуть по сусідству. Вони не всі такі погані як би вам хотілося, повірте.
А дякую за доповнення, з вами все зрозуміло, кажу це прямолінійно![]()
не могу к сожалению так же красиво ответить на укр языке, но тоже в данном случае согласна с Табачником (не буду рассказывать страшные истории, как по нашим машинам с од. номерами кидали там абрикосами и еще чем-то, не хотели разговаривать и обслуживать в кафе и т.д.). на юге у нас нигде такого не видела по отношению к западным украинцам
Я всегда по жизни улыбаюсь... Только кому-то искренне, а кому-то на зло...
Liubertas, я не казав про горло, але лаяти свого пана за очі, коли тільки-но казав йому в очі, що він такий сякий гарний, то так воно и є. )) Але це все пусте. ))
Кажу, що основна частина українців хоче, щоб їх залишили у спокої і дали їм жити. Вони лізти особливо не будуть, і воювати теж. То мирні хлібороби. ) Ім політика до шмиги. ) А нацики - то меншість. Вони хворі люди. Киц у Польщу.
А НАТО пошло за борт. ЕС нормально, но при условии единого пространства с Россией, чтобы я по своему паспорту мог поехать в Москву или Питер, Лиссабон или Лондон. НАТО тут ни к чему, это затраты на войну и армию. Они лишние. )
И правильно, что Янукович проигнорировал Расмуссена. И правильно, что правительство "забыло" про НАТО и будет думать своей головой. )
sergey007, так вы и Украину не знаете. Вы дальше Одессы были?
Liubertas, так, я висловлюю свою думку керівництву досить прямо, не втрачаючи міри. Сьогодні роботу знайти важко. (. Але те, що я хочу, я можу сказати. А інакше з такими клієнтами робота в мене не виходить. )
Ну не знаю, по сполученню літер ВН, визанчити, що цей автомобіль зареєстрований саме в Одеській області, тим більше дітям (погодьтеся, що кидатись в автомобіль абрикосами могли додуматись лише якісь малі хулігани) і робити по цьому висновки про якісь особливі риси характеру західняків і нелюбов їх до одеситів. Це потрібну дуже схотіти надати західнякам негативні риси характеру. В Одесі немає неповнолітніх хуліганів?![]()
Bugsy Siegel, вы боитесь России? Вы поляк? ) Это у Польши и прибалтов страх перед Россией. Они спрятались за НАТО и гавкают оттуда.
А ничего удивительного. Всякий, кто взглянет на карту, увидит на ней глобус России. ))) Тут не мудрено и испугаться. А Одесса - город, который получил свое нынешнее название и развитие именно в России. Я России не боюсь. ) НАТО пошло в ..опу. )
Kirax, в Германии призывная армия. Давайте не будем связывать НАТО и структуру армии. Надо самим делать, а не равнятся на дядю.
Социальные закладки