| ||
Тема: провайдер Westelecom
Было бы интересно посмотреть на скорости, при заявленном тарифе 1000/1000.
БЛОГЕР - JAFAR
Тут дело не в технологии, а в загрузке каналов в городе, загрузке конкретных портов, в конкретном доме, и честности Вестелекома. Больше даже вопрос в скорости передачи, так как её всегда неохотно дают провайдеры на симметрию. Ещё и за 79 гривен. Я не могу понять, что за подвох придумала Миндак.
БЛОГЕР - JAFAR
Користуюся цим провайдером уже певний час. Загалом усе працює стабільно, збої бувають рідко. Швидкість відповідає тарифу — у мене 100/100, по Wi-Fi все нормально, багато залежить від роутера, по кабелю буде ще краще. Підтримка відповідає досить швидко, є кілька способів зв’язку та зручний кабінет. Є кілька днів доступу, якщо забули поповнити рахунок. Підключення інколи з очікуванням, але загалом за ціна/якість — хороший варіант для Одеської області.
З приводу 1000/1000 нічого не скажу, але впенений якщо (компьютер, роутер та технічно все добре), точно будет швидкість близка до 1000. Але багато ресурсів реально можуть не давати такі можливості на одного користовоча, тому треба тестувати.
![]()
Заманивают новых клиентов нисчаками, за копейки гигабитный интернет.
А старым и провереным клиентам за....пу на воротник.
Homo Sapins Non Urinat In Ventum
Я так понимаю все хотят новый телефон? У них акция - пять сообщений на разных площадках и участвуете в розыгрыше нового айфона. )))
Социальные закладки