Техподдержка, наконец-то, осилила:
Поріг відключення
-15.0
|
Техподдержка, наконец-то, осилила:
Поріг відключення
-15.0
я вмію налаштовувати BGP, ASN, IPv6, Linux та FreeBSD
Представьте себе, какая была бы тишина, если бы люди говорили только то, что знают.
Є дуже проста схема - є гроші, розмовляєш, немає - поповнюєш рахунок чи відмовляєшся від розмови. Усі ці мутні схеми мають одну мету - ти витрачаєш те, що витрачати не планував, тобто ти не маєш можливості керувати своїм рахунком чи повинен робити додаткові дії щоб не витратити зайве.
Сегодня получилось зайти по ссылке. У меня только бесплатные приложения как и у всех.
Не будь побеждён злом,
Но побеждай зло добром.
Відключити послугу «Відстрочка платежу» можна за допомогою системи «Мій Київстар» в розділі «Послуги» / «Можливості при нулі»,
за номером 466*35 або в найближчому магазині Київстар. Заявка на відключення виконується в останній день місяця після її подання.
Информация про размер кредитного лимита и его отключение за номером 466*35
Представьте себе, какая была бы тишина, если бы люди говорили только то, что знают.
народ кто в курсе тарифы в Киевстаре типо Датчик или для гаджитов ещё есть? а то на сайте всё запутано не пойму , стартовых таких не встречал уже или можно перейти ?
Є щось таке, але не знаю, чи актуальний він та чи задовільнить він Ваші потреби.
SIM для пристроїв можна підключити за допомогою пакета SMART SIM.
Народ, подскажите не дорогой тариф для пользования за кордоном.
Социальные закладки