якщо ще не оформили дарування, - звертайтесь, незручностей не буде
https://forumodua.com/showthread.php...r#post73600547
|
якщо ще не оформили дарування, - звертайтесь, незручностей не буде
https://forumodua.com/showthread.php...r#post73600547
УКРЗАКОН-Одеса. Безкоштовна юридична консультація по телефону. Адвокат. Повний супровід у судах.
Повний юридичний супровід та оформлення угод купівлі-продажу нерухомості.
(097) 218-57-74 (WahtsApp/Viber/Telegram), (093) 707-49-77 [email protected]
Добрый день!
Подскажите, пожалуйста, можно ли на квартиру, где жена собственник, но приобретена в браке, наложить арест за долг мужа?
Как можно ее переоформить, чтобы этого избежать?
Скажите пожалуйста, при оформлении дарственной на приватизированный гараж, находящийся в ГСКооперативе, обязательна ли справка от председателя ГСК о кадастровом номере земли ГСК?
Гараж был куплен 17 лет назад уже приватизированным, сделка была через нотариуса. Гараж виден в электронном реестре речових прав.
Добрый день!
Оформляем наследство после смерти родственника. Предоставили все необходимые документы, но нотариусу нужен СТАРЫЙ технический паспорт, когда делились доли во время приватизации. У нас его нет, только новый (2006 года).
Подскажите, где можно достать этот документ и можно ли.
Заранее благодарю
Как править миром незаметно для санитаров?
УКРЗАКОН-Одеса. Безкоштовна юридична консультація по телефону. Адвокат. Повний супровід у судах.
Доброго дня ми в 2013 році підписували колективну угоду з тов Цифрал" (домофони). Зараз я хочу припинити договір, а цифрал каже, що неможливо - колективний договір треба розривати колективно (зібрати знову підписи всіх)
Чи є варіанти, як відмовитись від цифрала?
Спочатку непогано б почитати договір - про що він? Я так розумію, що договір був укладений на встановлення домофонної системи, і за це ви (не Ви особисто, а мешканці колективно) вже заплатили. Надалі ви сплачуєте абонплату за технічне обслуговування цієї системи. Якщо Ви свою квартиру від цієї системи відключите офіційно, то у Вас не буде обов"язку сплачувати за її обслуговування. Для цього потрібно звернутися офіційно з письмовою заявою до Цифрал, і за Вашою заявою вони мають відключити Вашу квартиру, підстав відмовити у цьому немає, оскільки це Ваше право користуватися надалі їх послугами чи ні. Після цього абонплата нараховуватися не буде. До суду взагалі ніхто подавати не буде, просто відключать домофон тим, хто не буде сплачувати абонплату, або взагалі всім.
Вони НЕ хочуть відключати мене.
Договір ми робили в 2013 році й той, хто його оформляв каже, що не має оригінала. Я запросила в цифрала примірник нашого договору.
Вважаючи, що договір колективний - вони мене від'єднувати НЕ хочуть - тільки всі або ніхто.
Офіси Цифралу НЕ працюють під час воєнного стану, в телефонному режимі вона мені каже:
Я отклюняю ваше звернення - це неможливо зробити.
Я питаю: На підставі чого? Якого пункту договору ви мені відмовляєте видалити мене з договору?
- Ваше звернення було в 2013 році, 85% звернулись до нас і ми уклали договір, ви зобов'язалися виплачувати внески. Ви заходили колективно - і виходити треба також колективно.
Да, домофон это добровольно принудительное рабство...
Мне они отключали временно на полгода, и абонплату не начисляли, но не на всегда...
Навсегда от них отделаться можно только всем подъездом...
-Вы кто? -Добрая фея! -А почему с топором?! -Настроение что-то не очень...
Здравствуйте. Скажите пожалуйста сколько стоит договор дарения по доверенности у нотариуса.Его услуги.Спасибо
Добрий) у Держреєстрі немає реєстраціонного номеру шлюбу батьків ( це 1966 рік). РАГС не надав інформації, до нотаріуса прийшов відказ. Батьки розлучались у 1999 році, цей номер є в реєстрі (нотаріус це бачить). Я оформлюю спадок ( від обох батьків), але зупинились на цьому питанні, і зараз в тупіку. Але у мене є свідоцтво про шлюб (книжечка). І все одно щось немає ніяких дій зі сторони нотаріусу. Які мої дії в данному випадку?
Последний раз редактировалось N***; 17.09.2024 в 23:22.
Всем здравствуйте. Скажите пожалуйста, что нужно оплатить нотариусу при вступлении в наследство по завещанию. Вступаю в наследство отца, оплатила за открытие наследственного дела. Какие-то ещё дополнительные оплаты нотариусу будут?
Документы все собраны и предоставлены.
Социальные закладки