Тема: ПРОБКИ, состояние и загруженность дорог (*)

Ответить в теме
Страница 2033 из 2033 ПерваяПервая ... 1033 1533 1933 1983 2023 2031 2032 2033
Показано с 40,641 по 40,648 из 40648
  1. Вверх #40641
    Ковидофил

Цитата Сообщение от Rus Посмотреть сообщение
    "Інфоксводоканал" попереджає про прорив водопроводу на Люстдорфській дорозі.
    Підтоплення проїжджої частини між Бреуса та Артилерійською.
    Update: рух транспорту відновлено, але техніка та розкопки зайняли частину дороги у напрямку центру міста.
    "Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."

2. Вверх #40642
    Ковидофил

Скоріше не між Плигуна та Кравцова, а між Цукровим заводом та Кравцова (2-й Залівний) - там дійсно є широка та глибока яма, огорожа займає 1-3 смуги.
    Але то вже раніше сталося - не вчора. Здається - я ще в суботу помітив звуження 2 вільних рядів до 1 (крайнього лівого).
    Там не дорожники винні: я, коли проіжджав поруч, помітив там великий розмив грунту (можливо - внаслідок прориву труб), а засипати гравієм тільки почали.
    Як не дивно - але сьогодні моя маршрутка проїхала по 2-й смузі. Що коїться в 3-й смузі - я не бачив, але схоже, що її теж засипали. теж засипали.
    Тож огорожа залишилася лише в 1-й смузі, і на швидкість потоку ця огорожа вже майже не впливає.
    Последний раз редактировалось Rus; 09.02.2026 в 15:41.

3. Вверх #40643
    Посетитель Аватар для Эдос
    Як не дивно - але сьогодні моя маршрутка проїхала по 2-й смузі. Що коїться в 3-й смузі - я не бачив, але схоже, що її теж засипали.
    Тож огорожа залишилася лише в 1-й смузі, і на швидкість потоку ця огорожа вже майже не впливає.
    Вчора ввечері працювали дорожники. І, начебто, закопали увесь той "портал". Сподіваюсь, найближчим часом побачим там нормальний асфальт.

4. Вверх #40644
    Ковидофил

На вулиці Європейській (Катерининській) поміж Єврейською та Троїцькою - комунальники ("Інфоксводоканал"/"Теплопостачання міста Одеси") шукають клад, огорожено півтори смуги в напрямку "Привозу" (друга - повністю, перша - частково).
    Об'їхати можна виключно по зустрічній (якщо пропустять).
    Мене вражають альтернативно обдаровані люди, які паркують свої автівки в 1-й смузі, коли бачать, що рух будь-якого транспорту зустрічного напрямку по власних смугах неможливий - виключно по єдиній вільній 2-й смузі, де мають розійтися потоки в обох напрямках. При тому трохи раніше та трохи далі є місце для паркування. Бачив одного такого сьогодні на Європейській - дуже здивувався.

5. Вверх #40645
    Не покидает форум Аватар для samym
    Мене вражають альтернативно обдаровані люди, які паркують свої автівки в 1-й смузі, коли бачать, що рух будь-якого транспорту зустрічного напрямку по власних смугах неможливий - виключно по єдиній вільній 2-й смузі, де мають розійтися потоки в обох напрямках. При тому трохи раніше та трохи далі є місце для паркування. Бачив одного такого сьогодні на Європейській - дуже здивувався.
    Вони і їдуть по 2й. Нема звички думати за інших. Це не навмисно, така сучасна прошивка.

6. Вверх #40646
    Ковидофил

Цитата Сообщение от samym Посмотреть сообщение
    Вони і їдуть по 2й. Нема звички думати за інших. Це не навмисно, така сучасна прошивка.
    Так може проїхали би по 1-й смузі (принаймні відвернули від зустрічної автівки), якби там не було припаркованого оленя.
    А в такому випадку - варіантів не залишається
    Последний раз редактировалось Rus; 13.02.2026 в 15:42.

7. Вверх #40647
    Живёт на форуме Аватар для kvitohka
    Светофор на площади Толбухина не работает, если что

Зато на 1-ой станции Люстдорфской работал. Тьфу-тьфу-тьфу
    Пользуясь случаем, срочно передаю привет тем, кто ещё без привета...

8. Вверх #40648
    Ковидофил

Чорноморського Козацтва, між ЗОР та Ярмарковою (в районі АЗС Socar) в 1-й смузі - огорожа.
    Як результат - затор в пікові години.

Ответить в теме
Страница 2033 из 2033 ПерваяПервая ... 1033 1533 1933 1983 2023 2031 2032 2033

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права