Дівка в піжамці мені зовсім не цікава. Можливо з подальшим знайомством вона розкриється, але зараз - ніт.
|
Дівка в піжамці мені зовсім не цікава. Можливо з подальшим знайомством вона розкриється, але зараз - ніт.
Ми переможемо цю російську наволоч.
На мій погляд і відчуття ось на даному етапі Сашко найбільш гармонійно виглядає з Алінкою-бокалручноїроботи (пробачте, ще не запам"ятала по іменам і хто є хто, тому даю прізвиська поки що). )))))
Ми переможемо цю російську наволоч.
в телеграмі писали хто може бути переможницею, але щось вона мені не дуже. може, це й неправда, може, хтось інший
Последний раз редактировалось avrora.; 08.11.2024 в 21:28.
Всем привет.
Вчера досмотрела второй выпуск.... в пятницу заснула на моменте "свидание в парке", что-то мне не заходит( Скучно пока. Девочки в этом сезоне вроде неплохие все. Симпатичные и совсем не дурочки. Но вот эти сопли/слюни истории у каждой... понимаю что сценарий, но надо что-то менять. У каждой прямо трагедия на трагедии, у той пил, у другой бил, третьей изменял... И им по 20 с хвостиком! А историй как у хорошо пожившей женщины со стажем)
Не понравилось что при вручении розы отчитал Светлану, что не таким тоном ему сообщила о том что он ее вдохновляет... Как-то занадто. Режиссер немного переборщил)
А вообще смотрится просто как кино все. Роли, роли и еще раз роли)
віка така невневнена в собі. хоч і дуже гарна. впевненість ксюші вражає. мала-куховар щоб не робила, але мала. анастасія-космос дратує, видно, саме для цього її в шоу й тримають
і всі прийшли за pr
Последний раз редактировалось avrora.; 23.11.2024 в 19:24.
Всім привіт, ніхто з мого оточення не має часу на холостяк. Я теж по діагоналі... Чому ніхто з дівчат не переймається особливостями життя на 7протезах, дивно мені... А ще Олександр поруч з
Даніелем так жалюгідно виглядає, бідака. В Салема скорше можна закохатися...
жалко, що ксенія пішла. така впевненість в своїй красі і взагалі в собі!
Последний раз редактировалось avrora.; 02.12.2024 в 14:06.
Социальные закладки