Сообщение от
Будикка
Liberty 88, в житті буває по-різному і все залежить від рівня духовного розвитку кожно го. А говорити про страждання дітей.... я вважаю це чистої води маніпуляцією.
Ти говориш про чоловіка, як про річ, ти ні разу не згадала, що у нього має бути теж своє мнєніє. Ні? .
Якщо чоловік стрибнув у гречку, дуже багато залежить від дружини. Зазвичай чоловіки не хочуть проходити процедуру розлучення і одруження знову. Їх влаштовує дружина+коханка. Козанка може настояти щоб розвівся і одружився з нею. І тут все залежить від дружини. Якщо вона буде мудрою, помірковано, не буде егоїстичною, то шлюб збережеться. Але зазвичай дружина починає фиркати, задирати хвоста, ридати, пускати соплі слюні, ображати чоловіка, вимагати розлучення, і спекулювати дітьми. Чому про дітей має думати коханка, а не мамаша?
У моєї сестри чоловік завів собі коханку. Сестра спочатку його вигнала. Вона наївна думала, що він впаде на коліна і буде битись в істериці і благати. А він взяв речі і пішов до коханки, хоча розлучатись не збирався. Вона від злості подала його на розлучення в надії, що він буде її благати. А він тупо прийшов і дав згоду на розлучення. Моя сестра роками не могла примиритись х цим. Вона шукала його по соцмережам, проклинала, ненавиділа, чи може любила. І до чого тут коханка? Якби моя сестра повела себе мудро, то чоловік лишився б з нею.
Кожен випадок індивідуальний. Але все ж я вважаю, що у розлученні винуваті чоловік і жінка, а не коханка. Не буде ця, то буде інша. Якщо шлюб дав тріщину, то його потрібно лікувати. А якщо дружина не хоче працювати над собою і чекає, що чоловік щось должен, то те і отримує. І спекуляція дітьми тут ні до чого. Якщо лружина любить своїх дітей, вона докладе всіх зусиль, щоб між дітьми і батьком бул гарні стосунки, і щоб у дітей був батько. Але здебільшого жінка корчить з себе жертву і навіть свою дитину неспроможна нормально виховати.
Я не засуджую коханок. Якби у мого чоловіка з"явилась коханка, я б знала, що мені робити і не звинувачувала б її.
Социальные закладки