Тема: Дивна ситуація...

Закрытая тема
Показано с 1 по 7 из 7
  1. Вверх #1
    Постоялец форума Аватар для Ch.Lady

По умолчанию Дивна ситуація...

Сьогодні мені зателефонували з НП - цуценя, яке я забрала під свій паспорт і відвезла людям (8 березня) на Толбухіна, знайшли люди (14 березня) на 7 ст. Фонтана. Знайшли слабким (зі слів спасителя - начебто снодійним напічкане). Зараз цуценя знаходиться у людей, які його підібрали, кажуть, що за пару днів наче трохи відійшов.
    Я не куратор, я надавала, грубо кажучи, транспортні послуги. Мені мінус в тому, що я всіх забираю під свій паспорт, але плюс в тому, що вказую номер ПХ, а не свій.
    Працівники НП зателефонували йому, але чомусь чи зв"язок був поганим чи мороз...
    Як добре, що і у мене в списку дзвінків в телефоні збереглися данні за 8 березня. Я зателефонувала "господарям". Хлопець наче мене впізнав і сказав, що вони собаку не викидали, що вона втекла з двору, вони її шукали, але не знайшли і щоб я дала номер спасителя - вони заберуть цуценя. Я сказала, що перетелефоную.
    Повторюсь, я не куратор. Я не маю права вирішувати подальшу долю цуценятки.
    Аня, напевно куратор Ви і Вам вирішувати, що робити. Також приймаються поради всіх небайдужих.
    З одного боку, можна віддати назад, але де гарантія, що знову не втече. Правда, втекти може будь-яка собака. З іншого боку, якщо не вгледіли, то назад віддавати небажано.
    Спаситель наче людина адекватна, я в розмові пообіцяла, що з ним зв"яжеться куратор і вирішиться подальша доля цуцика, а також подякувала за такий добродушний вчинок.
    Не знаю чи вказувати тут номери моб. тел. учасників ситуації....?
    Можливо, ситуація не варта створення теми, але це не одиничний випадок. Добре, що цуценя з НП і має номер, по якому його доля простежується.
    Підсумовуючи це все, виношу такі тези:
    1. Подальша доля цуцика. (Аня, якщо збереглося фото, додайте, будь-ласка, щоб ми мали уявлення про кого йде мова).
    2. Можливо варто подумати про створення єдиної бази для прилаштування тваринок. Якісь номери, позначки, стерилізація не тільки дівчаток, але і хлопчиків.
    3. Тепер всі ПХ і просто Х хай самі їдуть в НП і під свій документ забирають тварин, заодно там сфотографують для ідентифікації харі.

2. Вверх #2
    Посетитель
    Здравствуй,Кристина!Только что говорила с людьми,которые его нашли,осталось поговорить с Денисом,который его брал,пока он не отвечает.Не могу понять почему ситуация сложилась подобным образом?Мы долго говорили с ним,об говорили все моменты,после того как ты его отвезла,я перезванивала,Денис сказал,что мама счастлива и все рады(щенка он брал маме в подарок на 8 марта),тем более,что он целую неделю ждал его.

3. Вверх #3
    Annette 2011, дякую, що відгукнулись.
    Люди, які знайшли собаку не планують його собі залишати, Ви не питали?
    Добре, що цуцика знайшли, забрали, але погано,що він був ослаблений =(
    Очікуватимемо результату Вашої розмови з Денисом.

І добре, що Ви Денису раніше телефонували, запитати як цуценя, бо підозри могли впасти на мене, що я не довезла і випустила невідомо де =( Я за це ще переживала.

4. Вверх #4
    Вирішилось?

5. Вверх #5
    Посетитель
    Щенка забрали,теперь он будет сидеть в доме,огромное спасибо Алексею и Юлии,которые его приютили и Кристине за беспокойство.Дик просто очень шибутной и выскользнул со двора.Люди взявшие его очень переживали и искали его,расстояние от их дома и места,где его нашли около километра.А насчет того,что он был напичкан успокоительными это не правда,у него был просто стресс за 2 недели столько мест дислокации поменять!Мы договорились созваниваться с хозяевами Дика каждую неделю.Спасибо Всем!

6. Вверх #6
    =)

7. Вверх #7
    Тему можна закрити.

Закрытая тема

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права