Сьогодні мені зателефонували з НП - цуценя, яке я забрала під свій паспорт і відвезла людям (8 березня) на Толбухіна, знайшли люди (14 березня) на 7 ст. Фонтана. Знайшли слабким (зі слів спасителя - начебто снодійним напічкане). Зараз цуценя знаходиться у людей, які його підібрали, кажуть, що за пару днів наче трохи відійшов.
Я не куратор, я надавала, грубо кажучи, транспортні послуги. Мені мінус в тому, що я всіх забираю під свій паспорт, але плюс в тому, що вказую номер ПХ, а не свій.
Працівники НП зателефонували йому, але чомусь чи зв"язок був поганим чи мороз...
Як добре, що і у мене в списку дзвінків в телефоні збереглися данні за 8 березня. Я зателефонувала "господарям". Хлопець наче мене впізнав і сказав, що вони собаку не викидали, що вона втекла з двору, вони її шукали, але не знайшли і щоб я дала номер спасителя - вони заберуть цуценя. Я сказала, що перетелефоную.
Повторюсь, я не куратор. Я не маю права вирішувати подальшу долю цуценятки.
Аня, напевно куратор Ви і Вам вирішувати, що робити. Також приймаються поради всіх небайдужих.
З одного боку, можна віддати назад, але де гарантія, що знову не втече. Правда, втекти може будь-яка собака. З іншого боку, якщо не вгледіли, то назад віддавати небажано.
Спаситель наче людина адекватна, я в розмові пообіцяла, що з ним зв"яжеться куратор і вирішиться подальша доля цуцика, а також подякувала за такий добродушний вчинок.
Не знаю чи вказувати тут номери моб. тел. учасників ситуації....?
Можливо, ситуація не варта створення теми, але це не одиничний випадок. Добре, що цуценя з НП і має номер, по якому його доля простежується.
Підсумовуючи це все, виношу такі тези:
1. Подальша доля цуцика. (Аня, якщо збереглося фото, додайте, будь-ласка, щоб ми мали уявлення про кого йде мова).
2. Можливо варто подумати про створення єдиної бази для прилаштування тваринок. Якісь номери, позначки, стерилізація не тільки дівчаток, але і хлопчиків.
3. Тепер всі ПХ і просто Х хай самі їдуть в НП і під свій документ забирають тварин, заодно там сфотографують для ідентифікації харі.
Социальные закладки