|
Я тот, кто платит.
СПД-шник поставит печать на что угодно, лишь бы я ему денюжки отдал. Услуга реально выполнена. Я хочу снять деньги с р/с. Стоит связываться?
Нереально.
Да середины февраля слышал, что некоторым удавалось. Но вышло "розъяснення" и местные налоговики почувствовав уверенность и поддержку из центра (а проще говоря, переложив ответственность за принятие не совсем законных решений) отказывают. Сейчас постараюсь найти это письмо ГНИ.
выдержка из письма
ЛИСТ ДПАУ
від 14.02.2011 р. N 4021/7/16-1417
(Витяг)
Державним податковим адміністраціям
в Автономній Республіці Крим,
областях, мм. Києві та Севастополі
Щодо проведення процедури реєстрації
особи як платника ПДВ, та анулювання
такої реєстрації
<...>
Отже, якщо особа, яка подала заяву про перехід на спрощену систему оподаткування обліку та звітності за ставкою єдиного податку 6 відсотків, не відповідає вимогам, визначеним статтею 180, пунктом 181.1 статті 181, пунктом 182.1 статті 182 та пунктом 183.7 статті 183 розділу V Кодексу, то така особа не може бути зареєстрована як платник податку на додану вартість та, відповідно, не може бути переведена на спрощену систему оподаткування за ставкою єдиного податку 6 відсотків.
Нам СПД-шники выписывают на типографском бланке "товарный чек", где пишут дату, свое название, номенклатуру, общую сумму. Если с ним работаем впервые - то берем копию свидоцтва о регистрации и об уплате единого налога. Жаль, что как юрлицо, с 1 апреля не сможем эти расходы брать в валовые, покупать запчасти для автомобилей у юрлиц "дюже дорого"....
до 10 тис грн. може, у Вашому видатковому касовому ордері хай розпишеться, якщо фактичні обставини виконаної угоди дозволяють?
зробіть "власну" юрособу на "10%" единому податку. вона придбаватиме в тих самих СПДшників запчастини та продаватиме Вам, наприклад, з 7% (треба рахувати)))) націнкою. ціна питання - ЄП 4,3 % від обороту, витрати на реєстрацію та бухгалтера (який офіційно буде оформлений директором))) з утриманнями-нарахуваннями.
а якщо помудрувати із "комісійною" торгівлею, то ще зекономити можна![]()
Последний раз редактировалось audit_n; 01.04.2011 в 11:56.
Добрый вечер. Есть договор с нерезидентом об оказании услуг, помимо оплаты этих услуг, хотят подписать доп.соглашение об возмещении:
" Витрати понесені Виконавцем у зв’язку з наданням Послуг згідно даної Додаткової угоди, підлягають відшкодуванню Замовником Виконавцю, та включають в себе: витрати на відрядження (вартість авіаквитків економ класу, проживання у готелі класу не вище «чотири» зірки),; добові для подорожей поза Ізраїлем в розмірі (1000 ( тисяча) доларів США) за один день на одну людину, транспортні витрати з найму таксі для переміщення у межах міста, а також будь-які інші витрати, що попередньо письмово узгоджені із Замовником, та понесені в зв’язку з наданням Послуг та підтверджені відповідними документами"
Мне это "не очень нравится", я предлагаю нашим юристам просто увеличить сумму договора на эту компенсацию. Есть ли какие-то прямые ограничения о "нежелательности" таких компенсаций.
Подскажите пожалуйста. Есть ФОП на едином налоге, деятельность - розработка программного обеспечения. Клиент юр.лицо требует, для того чтоб продолжать с ним, работать взять у госрегистратора "Выписку", говорит что это по новым нормам положено и что свидетельства единого, в котором прописан КВЕД уже не достаточно. Подскажите пожалуйста, мне теперь действительно надо будет каждому клиенту эту выписку брать? Насколько это требование обосновано?
та був такий лист податкової у зв'язку з тим, що котекс передбачає наявність відів діяльності в свідоцтві про реєстрацію СПД... але ж ці долбні не знають, що тих видів у свідоцтві про реєстрацію нема, а є вони у свідоцтві про сплату ЄП, от чиновники й вимушені вигадувати щось... але, щоб це поширити на єдиний податок та сферу інформатизації... це треба дуже перебздіти.
Последний раз редактировалось audit_n; 31.03.2011 в 17:53.
Можно из статуправления по запросу получить ответ попадают услуги под программирование или инжинеринг.
паранойя сейчас у многих, законы таковы, в соседней теме человек собирается идти за той справкой о которой аудит_н упомянул. Думаю потом отпишется. А выписку взять разве проблема?! Это как бы в ваших интересах. а то удержат из вашего дохода 15%-17% и будут по НК правы
+ потом той бухгалтерше пенсионный начислит 34,7% ЕСВ![]()
Да пребудет с тобою Сила!
Превратим Конфузию в Викторию!
аудитор, НЕ врач
вернее - полное беззаконие(((((((
у нас опять НДС свиснули , опять сумму с большииииим количеством нулей , неоднократно подтвержденную документальными проверками.... тупо списали ,в карточке - 0
НДС у нас могут возмещать только 24 предприятия в Украине - и пофиг на законы
я сегодня первый раз в жизни серьезно задумалась , что надо из страны уезжать ; хотя бы после смерти родителей ... - очень усталО бороться с ветряными мельницами
Нет никаких ключей от счастья. Дверь всегда открыта.(с)
..1. Платниками єдиного внеску є: 1) роботодавці:
підприємства, установи та організації, інші юридичні особи, утворені відповідно до законодавства України, незалежно від форми власності, виду діяльності та господарювання, які використовують працю фізичних осіб на умовах трудового договору (контракту) або на інших умовах, передбачених законодавством, чи за цивільно-правовими договорами (крім цивільно-правового договору, укладеного з фізичною особою - підприємцем, якщо виконувані роботи (надавані послуги) відповідають видам діяльності, зазначеним у свідоцтві про державну реєстрацію її як підприємця), у тому числі філії, представництва, відділення та інші відокремлені підрозділи зазначених підприємств, установ і організацій, інших юридичних осіб, які мають окремий баланс і самостійно ведуть розрахунки із застрахованими особами;
Подскажите пожалуйста как правильно получить кредит на покупку коммерческой недвижимости.
Если человек к примеру пенсионер и не может показать никакого дохода, то насколько реально переоформить на этого человека кредит др.человека или получить новый.
Если банк просит показать документы из налоговой за последние пол года, то могу ли я купить сегодня фирму (частное предприятие) с историей и получить в налоговой справку о доходах и отчет или мне нужно будет купить фирму таким образом, чтобы меня оформили учредителем задним числом за пол года , чтобы я имел возможность показать банку, что я пол года работаю?!
Подскажите как лучше поступить!
Социальные закладки